بازی‌های جدیدی برای کینکت در حال ساخت است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
kinect-windows-2-600x450.jpg

وقتی مایکروسافت همکاری خود با Oculus را به صورت رسمی اعلام کرد و در کنفرانس خود از امکانات HoloLens در زمینه گیمینگ رونمایی کرد، همه کینکت را وسیله‌ای کنار گذاشته شده می‌دانستند، اما به نظر می‌رسد اوضاع کمی متفاوت است.

در گفتگوی Shannon loftis، مدیر بخش نشر مایکروسافت، با Polygon او از ساخت چندین بازی به صورت همزمان در استدیوی‌های خارجی و داخلی برای کینکت خبر داد.
کینکت برای ویندوزز 10 خواهد آمد و "سازندگانی بیشتر از تصورتان" بر روی کینکت و Xbox One کار می‌کنند.

loftis دلیل عدم نمایش این بازی‌ها را تمرکز شرکت بر روی Backward Compatibility و لاین‌آپ پاییز امسال اعلام کرد.

منبع

همه این وسایل جانبی که میریزن تو بازار و مردم میریزن میلیونی خرید میکنن و کلی سود عاید کمپانیهای تولید کننده میشه و آخرشم میگن ببخشسد اشتباهی شد:d
ولی این داستانها یچیزی رو این صنعت ثابت کرد
اینکه صنعت گیم تشنه کنترلر جدیده اینو wii بی چونو چرا ثابت کرد
حالا این اتفاق قرار بود با موو و کینکت و کینکت 2 تکمیل بشه که نتونستن جای کنترلر های کلاسیک دوست داشتنی رو پر کنن و الان هم vR فعلا سرمونو میخاد دو سالی سر گرم کنه:d که بنظرم ی دیوایس کامل تر و خعلی کوچیکتر در آینده میتونه جایگزین خوبی باش

بدتر از سونی این ماکرو هم ولکن ماجرا نیستا
دیگه یه پروژه شکست خورده این همه دست و پا زدن نداره مشتریا حرفشون رو زدن که نمی خوان این وصله اضافرو تو ام مجبور شدی از جعبه کنسولت بکشیش بیرون دیگه کشش نده بزار تو زمان محو شه
تو که جوی استیکت طراحیش عالیه دیگه چه نیازی به این هست آخه الکی

نظرات خوندم همه گارد گرفته بودن و منفی گرا بودن

میشه از یه دیدگاه دیگم نگاه کرد حالا کسایی که علاقه به کینکت دارن و یا تو باندل تو باکس جعبه دارنش یا جدا خریدنش حتی اگرم تعدادشون خیلی خیلی کم هم باشه بازم مایکروسافت دمش گرم داره حمایت میکنه و بازی ها جدید داره براش میده و این دست مشتری ها با کینکتشون حال کنن

وقتی من یا شما از چیزی خوشمون نمیاد قرار نیست همه مردم دنیا هم نظر ما باشن

مثل سونی نیست که کلا هر دوربینی میده کلا یه بازی براش میده بعد ولش میکنه

دیگه یه پروژه شکست خورده این همه دست و پا زدن نداره مشتریا حرفشون رو زدن که نمی خوان این وصله اضافرو تو ام مجبور شدی از جعبه کنسولت بکشیش بیرون دیگه کشش نده بزار تو زمان محو شه

هر دیوایسی موافق و مخالف خودش رو داره برادر من:|
هرکسی دوست داشت میخره هرکسی هم دوست نداشت نمیخره چرا بخودت فشار میاری:d

اتفاقن همین Polygon دیروز پریروز یه مقاله منتشر کرد در همین باره یعنی کنیکت.

The Kinect is dead | Polygon

تصویر مقالشم جالب هست

Screen_Shot_2015-06-15_at_3.53.39_PM.0.0.png

جدا از کینکت سونی هم الکی این PS Camera رو ساخت اونم با دو عدد لنز که کاربردی هم تا کنون ازش ندیدیم به جز همون دمویی که رو کنسول به صورت پیش فرض نصبه،در کل این لوازم جانبی مانند Kinect،Move،PS Eye،PS Camera فقط حکم ولخرجی دو شرکت رو داره و جای سرمایه گذاری کردن روی این دسته از لوازم که آخر هم با شکست مواجه میشه بیان رو بازیهای درست درمون سرمایه گذاری کنن به نفع همه خواهد بود... به تازگی هم که همشون روی آوردن به سمت ساخت هدست واقعیت مجازی که به نظرم آینده گسترده و روشنی نخواهند داشت با این که تجربه تازه ای از فیلم یا بازی مخصوص به این هدستها به مخاطب میدن اما اینا هم مانند نسخه اول کینکت موفقیت موفت و کوتاه مدتی خواهند داشت

حالا میخواد یه سری بازی خوب بزنه و منو که کنسول بدون کینکت خریدم و مجبور کنه به خاطر اون بازی ها برم کینکت بخرم و مووشکل شما چیه؟؟؟:d:d:d

نیازش هم اینه که میخوام با کورتانا جونم صحبت کنم!:">:d

حقیقت این هست ماکرو وقتی کنسولش رو همراه با ویتا عرضه کرد یعنی براش برنامه داشت ولی یک هو فروش کنسولش از رغیب پایین تر شد حالا به هر علتی و باید یک سری چیزها رو قربانی می کرد که کینکت اولیش بود

بنظر من هم سلیقه ای هستش و شکست واژه درستی نیست
ولی اینکه به اجبار اولش فروخته میشد اشتباه بود
شخصا خودم از بازی و برنامه فیتنسش استفاده میکنم و اعضای خونه از بازیهای ورزشی و رقصش بعلاوه تو فوتبال هم جلوی پاز کردن های مکرر بازی رو میگیره
در کل چیز بدی نیست حالا که اپشن خرید یا نخریدنش رو مشتری داره

از وقتی این کینکت امد کلا مایکروسافت دیگه مثل سابق نشد..اون زمانی که کینکت نبود قشنگ یادمه مایکرو به بازی های انحصاری خیلی خوب اهمیت می داد و عالی بود تو این ضمینه...سال 2010 که کینکت امد مسیر مایکرو از لحاظ اهمیت دادن به بازی های AAA خیلی کم شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or