بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بابا بزارید کنار این حرفارو:mad: رفتیم تو لیست.......
از این عکسا تا دلتون بخواد تو گوگل هست.
اگه قرار بود به همین سادگیا باشه که دیگه هیچی.
;) ممکنه من رو بن کنید ولی من حرفمو میزنم
داداشا ایران تحریمه بعدش تومیگی بازی سنتر فلان شد و ......
اصلا چنین چچیزی بعیده .
اگه میتونی دلیل بیار واسمون.
بچه ها عقل دارن.اینچیزا حالیشونه.
اه . حالممم از دروغتون بهم خورد:mad::mad::mad:

وقتی نمی تونی درست پست بدی پست نده. لازم هم نکرده جای کسی پست بدی وقتی از چیزی اطلاع نداری. کیوان توی دبی زندگی می کنه و همونجا هم با ناشر ها تماس گرفته. دفعه بعدی با این لحن پست از شما ببینم میری مرخصی.

یه سوال پیش اومد,چرا روی BD آرم بازی سنتر از همه نوشته ها بزرگتر نوشته شده؟و همچنین چرا کج نوشته شده؟من نمیگم الکی گفتینا فقط میخام بدونم...

بابا بزارید کنار این حرفارو:mad: رفتیم تو لیست.......
از این عکسا تا دلتون بخواد تو گوگل هست.
اگه قرار بود به همین سادگیا باشه که دیگه هیچی.
;) ممکنه من رو بن کنید ولی من حرفمو میزنم
داداشا ایران تحریمه بعدش تومیگی بازی سنتر فلان شد و ......
اصلا چنین چچیزی بعیده .
اگه میتونی دلیل بیار واسمون.
بچه ها عقل دارن.اینچیزا حالیشونه.
اه . حالممم از دروغتون بهم خورد:mad::mad::mad:
به کدوم سادگیا ؟ کیوان ماه ها مکاتبه کرد تا بتونه با اقبال این کمپانی هایی که اسم برد روبرو بشه ، در ضمن ایران تحریم هست ولی کیوان ایران نیست و از طرف امارات متحده عربی جلو رفته .
فکر نکنم تو بازیسنتر کسی رو به خاطر این حرف ها بن کنن ولی شما اینم مد نظر داشته باش یه عضو باتجربه تحریریه یه سایت به این بزرگی نمیاد یه همچین دروغی بگه .
این موضوع هم الان کیوان علنی گفت ، من و چند نفر دیگه خیلی وقته در جریان کارهاش هستیم .

یه سوال پیش اومد,چرا روی BD آرم بازی سنتر از همه نوشته ها بزرگتر نوشته شده؟و همچنین چرا کج نوشته شده؟
عزیز اون water mark بازی‌سنتر رو برای این اضافه کردیم که سایت های خوشحال به اسم خودشون قالب نکنن جای دیگه.
.............

به خاطر همین چیزا هست که هیچ وقت به جایی نمی رسیم. بعد از مدتها همچین اتفاقی افتاده که تا امروز توی ایران سابقه نداشته , اون وقت دوستان به جای ابراز خوشحالی به عنوان یه ایرانی میان میگن چرا فونتش کجه , چرا فلان جاش بزرگ شده , دروغه و ...
هیچ وقت عوض نمیشیم ...

واقعا فکر نمییکردم کسی این دروغ رو باور کنه;)
ببینید مثل این میمونه که بگم که زن بیل گیتس دوست دخترمه.ههر احمقی باشه میفهمه که دروغه شما چطور نفهمیدید نمیدونم

بعدشم کسی که 2 روز هم با فوتوشاپ کار کرده باشه هم میتونه یه لوگوی بازی سنتر بندازه روش
میخواین هزارتا از این عکس ها تو گوگل براتون پیدا کنم؟؟؟؟
واقعا که آبروی هرچی ایرانی رو بردید
من فکر می کردم بیشتر ایرانیا باهوشن.
حد اقل 1 در صد هم احتمال بدید که دروغ باشه و مدیر بازیسنتر پشت سیستمش نشسته باشه و به ماها بخنده;)
واقعـــــــــــــا دروغ بزرگی بود

آره دروغه شما خوش باش!

ما همچنان منتظر یک لینک هستیم که این خبر رو تایید کنه...:laughing:
راستی بازینما هم رفت تو Media List...:دی

:laughing:

ببینید مثل این میمونه که بگم که زن بیل گیتس دوست دخترمه.ههر احمقی باشه میفهمه که دروغه شما چطور نفهمیدید نمیدونم

بعدشم کسی که 2 روز هم با فوتوشاپ کار کرده باشه هم میتونه یه لوگوی بازی سنتر بندازه روش
حد اقل 1 در صد هم احتمال بدید که دروغ باشه و مدیر بازیسنتر پشت سیستمش نشسته باشه و به ماها بخنده;)
چُلهَ مولهَ بابا !
بله اُستاد شما درست ميگي ! حق با شماست .

جناب LEERY جان خب اگه اون لوگو ها و نوشته ها از BC روی BD نباشه پس دیگه چه نشونه ای از BC روی BD هست؟؟؟؟؟؟؟؟

نوب نما اصلاً وجود داره؟:)

منو که قبول داری؟؟؟؟ من ميگم درسته تو بگو چشم!

مشخصه سوزش یه عده از کجا آب میخوره... شما اگه چشم هاتو باز کنی قاب و کاور review copy با بازی های معمولی تو بازار فرق داره... حقم داری چون بعید میدونم تو عمرت همچین چیزی دیده باشی.

آخرین تصویر برای کسانی که شک دارند:

lupaugvfkc0kj2iok58h.jpg

بازم از این پست ها ببینیم، شرمندتون میشم.

شما فقط با این پست ها میخوای ابراز وجود بکنی ! برو خدا روزیتو یک جا دیگه بده ! بازیسنتر اینقدر مونده نیست که بخواد دروغ بگه ! پس :

normal_STFU-polite.jpg

=============================

واقعا تبریک میگم دوستان ؛ این رو حاصل زحمت های زیادی که این سایت و تحریریه ـش در سال های گذشته کشیده میدونم . واقعا خوشحالم که ما هم میتونیم زودتر از موعد بازی هارو تجربه بکنیم (منظور از ما ایرانی ها هست هون تحریریه) .

تا قبل از توجه به عکس ها باورم شده بود ولی واقعا بعد از 10 ثانیه میشد فهمید دروغ هست آخه ایران را چه به این غلط ها البته با وضع موجود(.

تا وقتی که این تفکرات باشه وضع همینه !

من تبریک میگم!امید وارم موفق باشید همیشه!
امید وارم همیشه پیشرفت کنه این سایت...من هواتون رو دارم!
وقتی که خودمون، خودمون رو باور نداریم چه برسه به بقیه!بعد عقب موندگی رو به مسائل دیگه ربط میدیم!تحریم هم خوب بهانه ای شده :laughing:
البته واسه بین الملی شدن ،نقد ها و امتیازات هم باید ثبت بشه دیگه؟به زبون انگلیسی هم مینویسید؟:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or