بازی‌ساز ‌هایی که پایرت‌ها را دوست دارند

• Thread starter Thread starter Robin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Robin

کاربر سایت
20110719supermeatboy.jpg
شرکت Team Meat سازنده بازی بسیار معروف Super Meat Boy اخیرا در یک پادکست اعلام کرد که از کپی شدن غیر قانونی باری خود ناراحت نیست و اتفاقا بسیار خوشحال است! ادموند مکمیلن در این پادکست با لحن تندی گفت ” بازی ما هزار بار غیر‌قانونی دانلود شد، به درک که دانلود شد! اگر الان دویست هزار دفعه دیگه هم دانلود بشه پس یعنی دویست هزار نفر دیگه دارن Super Meat boy بازی می‌کنن و احتمالا دوستان اون دویست هزار نفر هم این بازی رو می‌بینن و می‌خرن. پس ما نگران پایرت شدن نیستیم. ”

و البته جای شگفتی است که بعضی شرکت‌ها میلیون‌ها دلار خرج سیستم‌های امنیتی خود می‌کنند و هکر‌ها را به زندان می‌اندازند، اما بعضی دیگر از بازی‌سازان مانند Team Meat با نگاهی آینده نگر به این موضوع می‌پردازند.(چه کنیم پایرتیم دیگه)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Manifesto and raya2
یک سر ایشون تشریف بیارن اینجا ببینن واقعا دوستان ما با دیدن بازی میرن میخرن یا نه:d

اره چرا نخرن من توی steam داشتمتش :d حیف که steam من پرید با همه بازیاش خدا بیامرز شد ولی عجب بازی بود خدای اصلا پشیمون نیستم خریدمش:x

و البته جای شگفتی است که بعضی شرکت‌ها میلیون‌ها دلار خرج سیستم‌های امنیتی خود می‌کنند و هکر‌ها را به زندان می‌اندازند، اما بعضی دیگر از بازی‌سازان مانند Team Meat با نگاهی آینده نگر به این موضوع می‌پردازند.

هیچ جای شگفتی هم نیست!خرج تولید و ساخت این بازی کجا و خرج بازیهای شرکت هایی که میلیون ها دلار خرج سیستم امنیتی خود میکنن کجا !
مثل قضیه افراطی ها و یه فیلم پر خرج تازه اکرانه!

اینم گفته تا سوزشش کمتر بشه!b-(:crying:
اینام خیلی باحالن،یه بازی فلش برای پی سی ساختن که با مبلغ ناچیزی درست شده! برن کلاهشونم بندازن بالا که همین چند تا نسخه رو هم رو پی سی فروختن!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destruction
هیچ جای شگفتی هم نیست!خرج تولید و ساخت این بازی کجا و خرج بازیهای شرکت هایی که میلیون ها دلار خرج سیستم امنیتی خود میکنن کجا !
مثل قضیه افراطی ها و یه فیلم پر خرج تازه اکرانه!
اثلا اینا با نگاه مادی ای که دارند روح هنر رو خراب میکنن:d:d:d

مزخرف ترین بازی عمرم بود.دلیلش اینکه نمی تونست با خیلی از مخاطباش حداقل ابنجا رابطه برقرار کنه و سخت هم بود . .کسی میسوزه که همونم نمی تونه بازی کنه. طرف میلیونی بازی فروخته سودش رو کرده فرض مثال دویست هزارنفر هم کپی و دانلود کرده باشن. براش مهم نیست . درظاهر میاد تو ی رسانه ها ی حرفی میزنه دلیل نمیشه.بحث کیفیت بازیش ی چیزه بحث فروش و کپی رایتش ی چیز دیگه. اینا اگه بخوان نمیزارن ی بایت از سروراشون کم بشه چه برسه به دانلود

آخرین ویرایش:
و البته جای شگفتی است که بعضی شرکت‌ها میلیون‌ها دلار خرج سیستم‌های امنیتی خود می‌کنند و هکر‌ها را به زندان می‌اندازند، اما بعضی دیگر از بازی‌سازان مانند Team Meat با نگاهی آینده نگر به این موضوع می‌پردازند.
EA خرج ميكنه بتلفيلد كه فقط ميليون ها دلار خرج تبليغاتش شده سوخت نشه !!
سوني اون كارو ميكنه كه مانع هدر رفتن 80% سودش بشه !!
Ubi قفل ميذاره كه حاصل زحمت و هزينه اش روي بهترين اي پيش سوخت نشه !!!
-----------------------------
اما اينا ...
نميدونم :d

دمشون گرم>:d<.....اینارو میگن بامرام و اهله صفا :d:p

بازیشون که خدا بود....تنها بازی که تونسته تو این دو سال به PC من وارد بشه.....من به هر بازی اجازه نمیدم بیاد رو PC م:d

اینم گفته تا سوزشش کمتر بشه!b-(:crying:
اینام خیلی باحالن،یه بازی فلش برای پی سی ساختن که با مبلغ ناچیزی درست شده! برن کلاهشونم بندازن بالا که همین چند تا نسخه رو هم رو پی سی فروختن!
همین بازی بظاهر فلش ارزشش از صدتا COD و Uncharted و Geow و Halo برای من و خیلی های دیگه بیشتره. قابل توجهتون این بازی پارسال جزو کاندیدای بخش بهترین بازی سال از نگاه GS بود و از GS هم نمره 9.5 گرفته ارزشش هم بیشتر از این حرفاست که بخوان به فروش کم اقتنا بکنند!
مزخرف ترین بازی عمرم بود.
چرا؟ چون سخت بود پس مزخرف بود؟ واقعا با دلیل حرف بزنید تا متوجه بشیم از چه نظر امکان داره همچین بازی فوق العاده ای لقب مزخرف بگیره؟!
من خودم بشخصه با اینکه خیلی وقت پیش تمومش کردم ولی در اولین فرصت روی استیم میخرمش بلکه با اینکارم از زحمت سازندگانش تشکر کرده باشم که همچین تجربه زیبا و عالی رو به من دادند!

همین بازی بظاهر فلش ارزشش از صدتا COD و Uncharted و Geow و Halo برای من و خیلی های دیگه بیشتره. قابل توجهتون این بازی پارسال جزو کاندیدای بخش بهترین بازی سال از نگاه GS بود و از GS هم نمره 9.5 گرفته ارزشش هم بیشتر از این حرفاست که بخوان به فروش کم اقتنا بکنند!

چرا؟ چون سخت بود پس مزخرف بود؟ واقعا با دلیل حرف بزنید تا متوجه بشیم از چه نظر امکان داره همچین بازی فوق العاده ای لقب مزخرف بگیره؟!
من خودم بشخصه با اینکه خیلی وقت پیش تمومش کردم ولی در اولین فرصت روی استیم میخرمش بلکه با اینکارم از زحمت سازندگانش تشکر کرده باشم که همچین ترجبه زیبا و عالی رو به من دادند!
بازی خیلی‌ قشنگ بود، ولی‌ بعضی‌ جاهاش واقعا شانسه رّد شدن در حد صفر بود.من به سختیِ تمام تمومش کردم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or