گزارش بازی‌سازان فریاد می‌زنند: "GTA 6 را تأخیر بزنید، ما نابود می‌شویم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000012165.jpg

ناشران بزرگ صنعت بازی به دلیل نگرانی از تأثیر انتشار GTA 6 در اواخر ۲۰۲۵، در حال بررسی تأخیر در عرضه‌ی بازی‌های خود هستند. یکی از مدیران بزرگ‌ترین ناشران بازی‌های ویدیویی اعلام کرد که Rockstar همواره مقدار زیادی پول و مهم‌تر از آن، زمان را از بازار جذب می‌کند و به همین دلیل، آن‌ها قصد ندارند بازی‌هایشان را در نزدیکی این عنوان عرضه کنند. او همچنین گفت که شرکتشان در حال تدوین چندین برنامه‌ی مختلف برای بازی‌های خود است.

یکی از مدیران ارشد صنعت بازی نیز اظهار داشت که حتی بدون در نظر گرفتن GTA، پیدا کردن زمان مناسب برای درخشش بازی‌های جدید بسیار دشوار است و در حال حاضر، کم‌یاب‌ترین منبع برای آن‌ها نه پول، بلکه زمان است. اوضاع بازار به گفته‌ی او واقعاً سخت شده است.

مدیر بخش اروپایی یکی از ناشران AAA معتقد است که مشکل اصلی، تاریخ دقیق انتشار GTA 6 است. به گفته‌ی او، اگر این بازی در اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر منتشر شود، استودیوهای دیگر مجبورند زودتر بازی‌های خود را عرضه کنند و با موج بازی‌های تابستانی مواجه شوند یا انتشار را به تعویق بیندازند و در تخفیف‌های بلک فرایدی گرفتار شوند.

این وضعیت تنها بر بازی‌های جدید تأثیر نمی‌گذارد، بلکه استودیوهای توسعه‌دهنده‌ی بازی‌های لایو-سرویس نیز برای جلوگیری از کاهش توجه بازیکنان، از انتشار آپدیت‌های بزرگ در این بازه‌ی زمانی خودداری می‌کنند. مدیر یکی از استودیوهای بزرگ در این زمینه گفت که GTA 6 مانند یک شهاب‌سنگ بزرگ است و آن‌ها فقط تلاش می‌کنند از محدوده‌ی انفجار آن دور بمانند. به همین دلیل، بازی‌هایشان را چند هفته جلو یا عقب می‌برند تا از رقابت مستقیم اجتناب کنند. او همچنین هشدار داد که بسیاری از استودیوها همین تصمیم را گرفته‌اند و در نتیجه، ۳ تا ۴ هفته قبل یا بعد از انتشار GTA 6، ممکن است موجی از بازی‌های جدید به بازار بیایند که تصور می‌کنند در محدوده‌ی امن قرار دارند.

یکی دیگر از توسعه‌دهندگان نیز اعلام کرد که رقابت با GTA 6 منطقی نیست و استودیوها باید پس از فروکش کردن هیجان اولیه‌ی این بازی، روی جذب دوباره‌ی بازیکنان خود تمرکز کنند.

علاوه بر این نگرانی‌ها، تأخیر احتمالی GTA 6 نیز استرس زیادی را به ناشران تحمیل کرده است. مدیر بخش اروپایی یکی از ناشران AAA در این رابطه گفت که اگر انتشار بازی خود را به ۲۰۲۵ منتقل کنند اما Rockstar نیز همین کار را انجام دهد، آیا فرصت کافی برای جلو آوردن تاریخ انتشار بازی خودشان خواهند داشت یا مجبور خواهند شد باز هم تأخیر بیندازند؟ به گفته‌ی او، این وضعیت به شدت استرس‌زاست و ناشران در حال آماده‌سازی برای سناریوهای مختلف هستند.​

یعنی عرضه این بازی اصلا برام مهم نیست
هر چی بچه زیر 7 سال میاد مغازه میگه gta داری ( عمو جی جی آی داری :)) )
بعد بزرگامون میان باب اسفنجی و human fall flat بازی میکنن =))
این فکته:)):))
منم اواخر دهه 80 گیم نت داشتم شرایط همین بود.
قدشون به میز نمیرسید میگفتن عمو GTA SA بزار ;;)
بعد ما خودمون تیم میشدیم یا کانتر/دوتا/L4D میزدیم یا وقتی تیم نبود ملت داشتن رکورد snail میزدن یا دسته جمعی بلیچ/ناروتو میدیدیم:))

از عوارض گیم نت داری اینه که بازیها به ویژه سینگل پلیرها برات کم ارزش میشن.
مخصوصا وقتی میگی فلان بازی رو بزارم بعدا بازی کنم ، بس که میشینن جلوت بازی میکنن دیگه حالت به هم میخوره ازش و برات اون جذابیتش رو از دست میده.
من که اینطور بودم.

این شایع شده بازیش 100 دلار هم خواهد بود. به هر حال برای ما که مهم نیست چون اکانت ظرفیتی هست و هکی و همه جوره...
زیاد هم نگران نباشید دوستان.
بعد آدم لازم نیست همه بازیام بخره.
خود من متافور رو نخریدم کرکیشم دیدم آشغال هست رو پی سی و دیگه عرضم به حضورتون مثل اکثر بازیهای اتلوس اصلا بسته الحاقی کاملش میکرد، این تازه مورد انتظارترین بازی امسالم. رفتم سراغ بازیهای قدیمیتر و ارزونتر...
ولی GTA VI از نون شبم برام واجبتره در کل، هر چی تا الان نخریدم میدم پای اون حالا صد دلارم باشه به هر حال ظرفیتی میگیریم.
امسال فقط یه دث استرندینگ 2 و یه GTA VI بگیرم برام کافیه... سایلنت هیل اف هم اگه خوب شد.

این فکته:)):))
منم اواخر دهه 80 گیم نت داشتم شرایط همین بود.
قدشون به میز نمیرسید میگفتن عمو GTA SA بزار ;;)
بعد ما خودمون تیم میشدیم یا کانتر/دوتا/L4D میزدیم یا وقتی تیم نبود ملت داشتن رکورد snail میزدن یا دسته جمعی بلیچ/ناروتو میدیدیم:))

از عوارض گیم نت داری اینه که بازیها به ویژه سینگل پلیرها برات کم ارزش میشن.
مخصوصا وقتی میگی فلان بازی رو بزارم بعدا بازی کنم ، بس که میشینن جلوت بازی میکنن دیگه حالت به هم میخوره ازش و برات اون جذابیتش رو از دست میده.
من که اینطور بودم.
شاید باور نکنی الان یک بازی جدید اومده بازی Schedule I ( شبیه ساز ساقی ) همه طلبه شدن بازی کنن =))
درخواست ها بشدت بالاست

اول از همه اینکه خود رد دد هم هرگز به درجه هایپ GTA نمیرسه. دوم فاصله عرضه گاو با رد دد چیزی حدود ۷ ماه بود. الان بحث اطراف پاییز هست که کسی فعلا جرات نکرده اطراف اون تایم بازی بزرگ بدع‌. سوم گوتی چه ربطی به بحث فروش داره ؟ همین رددد 2 تا الان ۷۰ میلیون نسخه فروخته دی: که گاو به گردش هم نرسید. اخرم از خیلی از همان گاو فنها بپرسی میگن حق رد دد بود منتها سازوکار گوتی این نیست که به نسخه دوم یه بازی که نسخه قبلیش یه بار تو ۲۰۱۰ گوتی شده بود گوتی بدن. چرا که همین رگناراک هم تو ۲۰۲۲ دیگه گوتی نشد.
برادر این چه حرفیه میزنی
اولا که هر دو تا شرکت راکستار و سانتا مونیکا مدت های زیادی بود بازی نداده بودن تا سال 2018 از gta که 4-5 سال میگذشت از گاد اف وار سه 7-8 سال می گذشت
دوما بدست آوردن عنوان گوتی جدای از افتخارش از نظر تبلیغات برای هر بازی خیلی مهمه اونم برای عنوان مهمی مثه GOW بدست اوردن گوتی حیثیتی محسوب میشه.
اگر به مکانیسم های گوتی آدم به خواد استناد کنه که dlc رو همین امسال نامزد کرده بودن چه بسا بهش جایزه هم میدادن چ ربطی داره رگنارگ گوتی 2022 نشد چون حقش نبود اصن ربطی به این چیزا نداره واقعا نسبت به الدن رینگ حساب کنیم حق الدن بود(هرچند من خودم بدم میاد از این بازی ولی باید اعتراف کرد بهرحال)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or