شایعه بازیگر شخصیت اصلی gta v مشخص شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در اینترنت شایعه شده که بازیگری که در نقش شخصیت اصلی gta v بازی می کند مشخص شده و ان کسی نیست جز
Ned Luke
20111114gtav.jpg

Luke بیشتر با سریال Law & Order مشهور است.او در صفحه IMDB خود بازی در نقش Albert de Silva در gta v را نوشته است
خانواده سیلوا به احتمال زیاد مهم ترین خانواده این بازی است
این شایعه در tweet اغاز شد از زمانی که شخصی خود را پسر عموی Luke معرفی کرد و گفت که او در حال کار بر روی
gta v است

• Like
Reactions: 619 and ped_gamer
ایول شخصیت جدید *البته هم خوب هم بد خوبیش اینه که بازی رو با یه بازیکن میانسال هم امتحان کنیم حال میده بدیش هم اینه که شخصیت جوون نیست و نمیشه باهاش کارایی رو که یه جوون انجام میده رو انجام داد و اون باحالی رو نداره

ايول . نميدونم چرا خييلي با اين يارو حال كردم . بش ميخوره شخصيت خيلي خشن و تندي داشته باشه !!!!
درضمن خبر رو چرا تو بخش شايعات نوشتي !! طرف اومده تو پيج imdb نوشته

ايول . نميدونم چرا خييلي با اين يارو حال كردم . بش ميخوره شخصيت خيلي خشن و تندي داشته باشه !!!!
درضمن خبر رو چرا تو بخش شايعات نوشتي !! طرف اومده تو پيج imdb نوشته

چون اولا خبر رسمی نیست
دوما ، هر کی با پروژه ی GTA V همکاری کنه که الزاما بازیگر نقش اول نیست ! این که این بابا هم توی GTA IV هست که خب از تریلر هم مشخص بود ، مهم اینه که آیا شخصیت اصلی هستن ایشون یا خیر .

آره منم خوشم اومد از استیل چهرش...با اینجور افراد حال میده جنایت کنی و آدم کشی راه بندازی...! احساس غرور به آدم دست میده!
غرور ؟! بیخیال :دی

به نظر من شخصیت یارو میره بالاتر ! مثل رییس اینا :دی اونطور که گفتن شخصیت های دیگه هم ممکنه داشته باشه به نظرم بیشتر به این شخصیت میخوره دستور ماموریت را بده تا خودش پیرو باشه ...

غرور ؟! بیخیال :دی

به نظر من شخصیت یارو میره بالاتر ! مثل رییس اینا :دی اونطور که گفتن شخصیت های دیگه هم ممکنه داشته باشه به نظرم بیشتر به این شخصیت میخوره دستور ماموریت را بده تا خودش پیرو باشه ...
نه اینم مثل بازی های دیگه راکستار از الگو این که شخصیت از کوچیک به بزرگ رشد میکنه رو احتمالا پیروی کنه و از همون اول سر دسته نیستی

احتمالا داستان بازی یه چیز تو مایه های مافیا و باند های مافیایی باشه ، چون از قیافه اش داد میزنه ! :دی
تا مثل یه جوون ولگرد مثل سی جی تو کوچه خیابون های شهر باشه :-?

به عنوان بک فن کل سری های gta آز قدیم تا الان :دی به شدت با هر چی راکستار صلاح بدونه من حال می کنم ..حالااگه این شخصیت اصلی باشه هم خیلی هم خوبه مهم شخصیت پردازی به این کارکتره که راکستار توش استاده.
همه اینارو گفتم که بگم به نظرم نمی تونه این کارکتر اصلی باشه یعنی راکستار با اولین تریلر بیاد شخصیت اصلی رو نشون بده! من بعید می دونم بیشتر شبیه کسی هست که مکنه شخصیت اصلی براش کار کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or