بازیکنان Crysis را فقط برای PC می‌خواهند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
اولین عنوان از سری بازی‌های Crysis در سال 2007 بر روی PC عرضه شد و به تنهایی توانست قدرت پلتفرم PC را رخ تمام بازی‌های آن سال بکشاند ولی بعد از عرضه Crysis 2 به صورت مولتی پلتفرم این سوال برای هواداران بازی پیش آمد که عنوانی که قرار بود عظمت کامپیوترهای شخصی را نشان دهد چرا بر روی کنسول ها نیز عرضه می‌شود.

آقای Rasmus Højengaard در گفتگویی قول داده است که این بار نیز قدرت گرافیکی بازی در PC بسیار بالاتر نسخه های کنسولی باشد. ایشان در این مورد گفت: "اساسا بازیکنان می‌خواهند این عنوان را فقط بر روی PC تجربه کنند و این موضوع قابل پذیرش است زیرا این سری بر روی PC کار خود را شروع کرد. قطعا ما بازی را تا جایی از لحاظ بصری قدرتمندتر خواهیم کرد که بتوانید از تمام ظرفیت ابر کامپیوترهایتان استفاده کنید ولی هم‌چنین می‌خواهیم اگر کسی چنین کامپیوتر قدرتمندی نداشت هم بتواند این عنوان را در بهترین حالت ممکن تجربه کند و از همه مهمتر می‌خواهیم مطمئن باشیم که بازی ما از پلتفرمی به پلتفرم دیگر تفاوت فاحشی نداشته باشد. "

Højengaard هیچ اشاره‌ای به ویژگی های گرافیکی مخصوص نسخه PC نکرد ولی می توان اطمینان داشت که نسخه PC همچنان از نسخه های کنسولی بازی گرافیک بهتری داشته باشد.

Crysis 3 برای PS3 , X360 و PC در سال آینده عرضه خواهد شد.

crysis3.jpg

Crysis 2 حتی خرج ساختش رو هم در نیاورده! به همین دلیل ناشر ها دیگه کمتر رقبت میکنن واسه شوتر سرمایه گذاری کنن
مشکل این بود که بازیشون لو رفت ! 1 ماه خیلیه که PC Gamer ها منتظر باشن نسخه ی اصلی بیاد ! 4میلیون پایرت داشته و من به PCفن ها حق میدم که اگه سر قسمت سوم هم این اتفاق تکرار شد بازم دانلود کنن و لذتشو برن ... نمیخوای بگی که انتظار میره طرفدراهای بازی چشم پوشی کنن و صبر کنن سر تاریخ اصلی خودش عنوان رو بخرن ؟! حداقل اگه بازیشون رو نت نبود از 4 میلیون حداقل 2میلیون کمتر پایرت میخورد (اگه نگیم هر 4میلیون میخردن!) و این امار رو در کنار فروش الانش بزاریم میشه یه فروش خیلی خوب و عالی !
به هر حال، منظور اینکه بازی که حتی خرجش رو هم در نیاورده، داره یه شماره دیگه هم عرضه میشه
بازی که نصفش به دلیل افت فرم کنسول و چیزای دیگه نشه بازیش کرد چه توقعی میره !
بعد بعضی ها طلب کار هستن که چرا بدون پچ اختلاف فاحش نداره از همون اول! چرا اینا میگن اجرا نمیشه، بعد هک میشه و اجرا میشه! چرا بازیشون لیک میشه! واقعا خنده داره!!
خنده دار ترش اینه که شرکتی مثل کرایتک نتونه از لحاظ امنیت تامین باشه ! بعد گیمر ها باید تاوانش رو پس بدن ! بعد جواد و اینا هم طلبکار میشن ...

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

پس اصولا عموم سازنده ها مشکل دارن دیگه ؟ فقط ما پایرت خورا این وسط معذوریم و معصوم !
Crysis پایرت خوریش از عنوانهای دیگه بیشتر بوده.

به قول معروف در دیزی بازه حیای گربه کربه کجا رفته ؟!
جانم ؟! :d خب اگه غیر از اینه بگید

یه واقعیتی هست که هیچ کنسول فنی خوش نداره . من خودم PCخفن ندارم که حالا سنگشو به سینه بزنم! ولی یه چیزهایی هست که واقا حسرت آوره ...

دلیلش هم واضحه ! وقتی نسخه اول با اون همه عزمت و احترام برا pcگیمرا اومد نتیجش چی شد ؟ جا به جا شدن رکورد دانلود تو تورنت !
الان هم که مولتی شده چیزی عوض نشده تازه بدتر هم شده ! یک به یک بود حالا دو به دو ... توقع زیادیه که بازیشون رو تورنت نره ! اما اینا مشکلشون یه جای دیگست حداقل بزارین فروش نسخه PC طبق روال پیش بره بعد از ناراضی بودن حرف بزنن!

طرفدار زیاد دازن حتی اگه PC اختصاصی هم منتشر کنن قطعا جوابگو هست ، منتها حماقت نمیزاره ...

دیگه نسخه pc بیاد بالاتر بشه هم صحبت کردن داره معلومه دیگه کنسولا مال 2005 هستنا.کدوم pc سال 2005 میتونه کرایسیس رو لود کنه حالا با همین کیفیتش پیشکش.
در مورد امنیت هم بستگی به کرایسیس نداره.سونی و ماکرو سافت با اون بزرگیشون کنسولایی که چند میلیارد هزینه تولیدشون شد هک شدن حالا یه بازی 70-80 میلیونی با قفل نرم افزاری هک نشه:))مگه برنامه شاتل هستش؟؟؟؟؟=))
عقل هیچ انسانی قبول نمیکنه که یه بازی 70-80 میلیونی بسازن بعد یه قفل 10طراحی کنن که هزینش 20-15 میلیارد بشه

PC بازار درست و حسابی نداره
اگر برای کنسول ها نزنند شکست میخورند
خدایی من زمانی که یکش رو تو PC بازی میکردم انقدر NOOB بودم!!!!
اما در شماره دوم با XBOX 360 کولاک کردم (VERY HARH میزدم)
با PC فقط سبک استراتزیک خوراکه و بس...................

کاری به پایرت خورها و این چیزا ندارم ولی اینا هم باید خودشون یه کم فکر باشن یه سیستم امنیتی چیزی درست کنن که بازی دو هفته سه هفته قبل تو نت پخش نشه یعنی اون شرکت با اون همه اسم و رسم قدرت و توانایی نگهداری بازیش تا تاریخ انتشار نداره! بازی که همین طوری تو نت پخش نمیشه از سرور یا کامپیوتر های آقایون به بیرون درز پیدا میکنه! نمیگم هم با این کار پایرت خورها آدم میشن ولی آمار نسخه های دانلودی خیلی کمتر میشه پول بیشتری هم تو جیب Crytek میاد.

PC بازار درست و حسابی نداره
اگر برای کنسول ها نزنند شکست میخورند
خدایی من زمانی که یکش رو تو PC بازی میکردم انقدر NOOB بودم!!!!
اما در شماره دوم با XBOX 360 کولاک کردم (VERY HARH میزدم)
با PC فقط سبک استراتزیک خوراکه و بس...................
are baba
ba pc mage mishe fps bazi kard aslan !!!!!!!!!!!!!! ;)
---------------------------
sorry for fingilish

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or