بازیکنان جدید با ME3 راحت تر ارتباط برقرار می‌کنند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
Mass Effect را بازی نکرده اید؟ از نسخه سوم خوشتان آمده ولی چون نسخه های قبلی را ندیده اید نمی‌خواهید به طرف این عنوان بروید؟ مدیر بازاریابی Bioware در این مورد توضیح داده است.

آقای Nick Clifford درمصاحبه ای که روز گذشته با سایت IGN داشته است گفته:" شروع نسخه دوم به گونه ای نبود که بتوان کسانی را که برای اولین بار با ME روبرو می‌شدند را جذب کند ولی در شماره سوم این‌گونه نخواهد بود. در 2 شماره قبلی حتی اگر بازیکنی آن ها را بازی کرده بود گاهی با سوالاتی همچون "این شخصیت کیست؟" و یا "چرا من باید چنین کاری انجام دهم؟" روبرو می‌شد و برای کسانی که برای اولین بار با دنیای ME مواجه می‌شدند، حتی وضع بدتر بود و نمی‌توانستند تا ساعتها بعد از شروع بازی با آن ارتباط برقرار کنند، ولی در نسخه سوم این‌گونه نخواهد بود. "

متاسفانه هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه چه طور می توان خلا داستانی را برای کسانی که بازی را انجام نداده اند پر کرد، گفته نشده است ولی طبق ادعای آقای Clifford مدیر بازاریابی Bioware می توان امید داشت که هنوز بتوان بدون بازی کردن نسخه های قبلی از نسخه ی سوم نیز لذت برد.
Mass Effect 3 اوایل ماه مارچ برای Ps3 , X360 و همچنین PC عرضه خواهد شد.

20120124liara.jpg

آخرین ویرایش:
تنها چیزی که تو ME اهمیت نداره همین گرافیکش هست .

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااافظ !!!

تنها چیزی که تو ME اهمیت نداره همین گرافیکش هست .
کاملا تایید میشه. من که خودم هفته ی قبل Mass Effect 1 رو تموم کردم 2باره. میتونم بگم به هیچ وجه گرافیکش تو ذوقم نزد. فقط یه کم افت فریمش اعصابمو خورد میکرد که اونم زیاد برام مهم نبود. هرچند همون گرافیک هم به نظر من اصلا پایین نیست!:d
اینکه بعضی ها بخوان به خاطر گرافیک جذب ME بشن خیلی جالبه برام!:|

ایول به طرز عجیبی برای اینکه داستان این نسخه دستم بیاد میخواستم دو شماره ی قبلی زو بگیرم و بازی کنم ولی دیگه مثکه خدا رو شکر میشه اینکارم نکرد.
مرسی از تاپیک مفیدت :دی

ایول به طرز عجیبی برای اینکه داستان این نسخه دستم بیاد میخواستم دو شماره ی قبلی زو بگیرم و بازی کنم ولی دیگه مثکه خدا رو شکر میشه اینکارم نکرد.

ممنون.
البته شاید این موضوع واسه خارجیا مهمتر باشه که قراره کلی پوله بازی رو بدن. ما که میتونیم هر دو نسخه رو با کمتر از 5 هزار تومان( 2 دلار:|) تهیه کنیم، بهتره که بگیریم و لذت رو دو چندان کنیم.
مگه نه؟:d

آره این رو توی E3 هم گفته بودند. قرار بود در کنار نقاط مثبت دیگه نقطه شروع خوبی برای کسایی که تا به حال نسخه های قبلی بازی رو ندیده بودند هم باشه... :)

یکی از بازی های 2012 هستش که بد جوری منتظرشم... :دی

از من میشنوی دوتا نسخه قبلی رو بگیر بازی کن ، داستان بازی اینقدر جالبه که من نسخه یک رو 3 بار و نسخه دو رو 6 بار تموم کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or