B!G BOSS کاربر سایت Rating - 100% 24 0 0 May 12, 2011 #1 سلام من این تاپیک رو زدم اگر کسی بازی اورجینال 360 میاره می فروشه لوس انجلس نوار ر چند میتونه واسم بیاره هنوز تا تاریخ ارزه بازی مونده بازم اگر کسی تو کارش هست بگه وقیمت هم بگه چون تقریبا معلوم است قیمت جهانیش منتظر هستم
سلام من این تاپیک رو زدم اگر کسی بازی اورجینال 360 میاره می فروشه لوس انجلس نوار ر چند میتونه واسم بیاره هنوز تا تاریخ ارزه بازی مونده بازم اگر کسی تو کارش هست بگه وقیمت هم بگه چون تقریبا معلوم است قیمت جهانیش منتظر هستم
pedramcyrus کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 13, 2011 #2 دیگه فارسی اسم این بازیو تایپ نکن:d من رفیقم مالزیه داره میاد بازی دیگه خواستین می تونم بگم بیاره
B!G BOSS کاربر سایت Rating - 100% 24 0 0 May 13, 2011 #3 نوشته شده توسط pedramcyrus: دیگه فارسی اسم این بازیو تایپ نکن:d من رفیقم مالزیه داره میاد بازی دیگه خواستین می تونم بگم بیاره بیشتر... فقط قیمتش رو هم بگید دقیقا
نوشته شده توسط pedramcyrus: دیگه فارسی اسم این بازیو تایپ نکن:d من رفیقم مالزیه داره میاد بازی دیگه خواستین می تونم بگم بیاره بیشتر... فقط قیمتش رو هم بگید دقیقا
OFW کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 May 14, 2011 #6 نوشته شده توسط pedramcyrus: دیگه فارسی اسم این بازیو تایپ نکن:d من رفیقم مالزیه داره میاد بازی دیگه خواستین می تونم بگم بیاره بیشتر... L.A. Noire Gears of War 1 Gears of War 2 Assassin's Creed: Brotherhood همشو یا هر کدومو که می تونن بیارن قیمت بدین حلش بکنیم. (فقط بفرمایید پلمپ بازیهارو می خام)
نوشته شده توسط pedramcyrus: دیگه فارسی اسم این بازیو تایپ نکن:d من رفیقم مالزیه داره میاد بازی دیگه خواستین می تونم بگم بیاره بیشتر... L.A. Noire Gears of War 1 Gears of War 2 Assassin's Creed: Brotherhood همشو یا هر کدومو که می تونن بیارن قیمت بدین حلش بکنیم. (فقط بفرمایید پلمپ بازیهارو می خام)
B!G BOSS کاربر سایت Rating - 100% 24 0 0 May 15, 2011 #8 up....up از این دوستمون خبری نشد من اورجینال لوسسسسسسسسسساجلس رو می خوام ای خدا نکش مارو
Download off کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 May 16, 2011 #14 DC میاره . فقط 30 تومان بیعانه بده 2 هفته ای واست میاره. در حال حاضر هم فقط نسخه PS3 داره به قیمت 82.000 تومان
DC میاره . فقط 30 تومان بیعانه بده 2 هفته ای واست میاره. در حال حاضر هم فقط نسخه PS3 داره به قیمت 82.000 تومان
B!G BOSS کاربر سایت Rating - 100% 24 0 0 May 17, 2011 #15 نوشته شده توسط Download off: DC میاره . فقط 30 تومان بیعانه بده 2 هفته ای واست میاره. در حال حاضر هم فقط نسخه PS3 داره به قیمت 82.000 تومان بیشتر... سلام ممنون از راهنماییتون چرا سایتش هیچی نداره باید زنگ بزنم زنگی حل میشه حضوری نرم فکر کنم دنیای بازی تبلیغش رو داره میرم تلفنش رو بردارم فردا زنگ بزنم
نوشته شده توسط Download off: DC میاره . فقط 30 تومان بیعانه بده 2 هفته ای واست میاره. در حال حاضر هم فقط نسخه PS3 داره به قیمت 82.000 تومان بیشتر... سلام ممنون از راهنماییتون چرا سایتش هیچی نداره باید زنگ بزنم زنگی حل میشه حضوری نرم فکر کنم دنیای بازی تبلیغش رو داره میرم تلفنش رو بردارم فردا زنگ بزنم