من تا به حال همچين برنامه اي برای UIQ 3 نديدم البته بسيار دنبالش هم گشتمeee خوب شد گفتی . برا 990 هم هست چنین برنامه ای ؟
با استفاده از امکانات صفحه لمسی . . . ؟
پ.ن: وحيد با استفاده از pc suite از گوشيت بک آپ بگير.اون نرم افزار که گفتم کار نميکنه رو p990
خوب اينا مگه چشه؟!!از کلش يه بک آپ ميگيره ديگه.من ميگردم باز اگه چيزی يافتام بهت خبر ميدمآخه چرا . . .
یعنی هیچ نرم افزاره دیگه ای نیست که sms ها رو روی هارد درایو ذخیره و آرشیو کنه ؟!
pc suit ـه موتورولا و نوکیا شنیدم خودش یه بخش برای این کار داره . ولی ماله سونی نداره . سونی هیچ برنامه ای برای اضافه کردن این بخش نداره ؟!
با MyPhone Explorer میشهآخه چرا . . .
یعنی هیچ نرم افزاره دیگه ای نیست که sms ها رو روی هارد درایو ذخیره و آرشیو کنه ؟!
pc suit ـه موتورولا و نوکیا شنیدم خودش یه بخش برای این کار داره . ولی ماله سونی نداره . سونی هیچ برنامه ای برای اضافه کردن این بخش نداره ؟!
سلام
با اجازه من یه توضیح مختصر بدم
اولا که گوشی رو در حالت فون مود وصل کنید
بعد که وصل شد اون آیکون ریفرش رو که گوشی رو به کامپیوتر میشناسونه بزنین و بقیه اش بعید میدونم سخت باشه
من فقط یک نکته جالب این نرم افزار رو بگم:
تمام مسیج ها رو انتخاب کنین و بعد کلیک راست میتونین تو حالت save as گزینه html رو بزنید که با این کار تمام مسیج ها تو یک فایل و با ذکر مشخصات ذخیره میشن و با هر مرورگری راحت باز میشن و بعدا نیازی به برنامه خاصی واسه دیدنشون هم نیست
ضمنا تو قسمتother وتو قسمت مانیتور میتونین دمای باتری و دمای گوشیتون رو هم ببینید
نکتهببینید.کار سختی نیست.اول باید به قسمت OPTION بری و اونجا نوع CONNECTION رو انتخاب کنید.اگر درست باشه با زدن CONNECT از منوی fILE شما باید بتونین که به گوشی وصل بشید.معمولا روی پورت کمی گیر میده.
بعد از برقراری ارتباط با گوشی یه کد از شما خواسته میشه که هر چی زدین مهم نیست .
سوالی داشتید در خدمتم.برای تمام گوشی های سونی اریکسون کار میکنه.
این Sony Ericsson PC Suite رو install داشته باش رو pc فکر کنم اگه نصب نباشه MyPhone Explorer کار نمیکنه.مشکل حل شد .من برنامه Sony Ericsson PC Suite رو نصب نکرده بودم.
+ بازی های Final Fantasy و Silent Hill
+ همه ی سری اسپلینتر سل
20 مگ حجمشه .ميخوای برات آپلود کنم؟؟+ شبیه ساز صفحه/بازی های موبایل روی کامپیوتر
ساعت زنگدار با تعداد زیادی ساعت زنگ
شبیه ساز کنسول
یا حداقل یه چیزی که آیکون های بیریختش رو عوض کنه !
یه کاری کنه منوش بجای 9 تا آیتم 16 تا آیتم داشته باشه !
خواهش میکنم وظیفستبا تشکر پیشاپیش از میلاد
اول من يه تکذيبيه بدم.من گفتم بگو تا همينجا تو ياهو مسنجر بدم هی ميگفت نه تو تاپيک بعداً ميگم بهتره
میگم میلاد اینا ورژن sis ـشون گیر نمیاد ؟ ( بسی عجیبه که هر 3 تاشون اجرا شدن! ولی همون مشکل همیشگی با سایز صفحه . . . )GAME
چه فرمت هایی ساپورت میکنه ؟برای سگا و گیم بوی داشتم
simulator
نه اگه میخوای آپلود کنی نه ! اسمشو بگو پیداش میکنم دانلود میکنم .20 مگ حجمشه .ميخوای برات آپلود کنم؟؟
وقتی فايل ها رو از حالات زيپ خارج کردی ( من تو جور آيکون آپلود کردم برات) محتويات رو کپی کن تو پوشه resource تو مموری کارت
برنامه اي برای سفارشی کردن دسکتاپ
خودم زياد باهاش کار نکردم برای همينم چيزی سر در نميآرم.فقط تا اونجا که يادمه يه چند تا فايل هست که تو گوشيت نصب ميکنی GDD ها رو هم تو ريشه اصلی مموری کپی ميکنی.البته اين آخری رو مطمئن نيستم.ولی امتحانش کن ضرر نداره.
Gdesk.0.10
نميدونم sis هم دارند يا نه.برای تغيير سايز بازی های جاوا هم يادمه يه برنامه اي بود.ميگردم ببينم هنوزم تو پی سی دارمش يا نه:biggrin1:.میگم میلاد اینا ورژن sis ـشون گیر نمیاد ؟ ( بسی عجیبه که هر 3 تاشون اجرا شدن! ولی همون مشکل همیشگی با سایز صفحه . . . )
نمیدونمبعد مثلا SC : DA رو استودیو های خوده یوبی سافت میسازن؟ یا شرکت های متفرقه همینجوری تفریحی درست میکنن از این چیزا ؟
فکر کنم همون بازی های سگا که رو net هست رو ساپورت کنهچه فرمت هایی ساپورت میکنه ؟
ImageExpoاسمشو بگو پیداش میکنم دانلود میکنم
راستی سریال نامبر اون دیکشنریه هم بدی بد نیست
کجا میتونم ست های بیشتری پیدا کنم ؟
راهی هست که خودم از اینا بسازم ؟
راستش من به شخصه زياد با اين برنامه کار نکردم.ببین میرم تو نرم افزار . یه دسکتاپ design میکنم . ولی این دسکتاپی که میسازم فقط از طریق خود برنامه قابل دسترسیه.
یعنی اگه بخوام از این دسکتاپ ِCustomize شده استفاده کنم باید برم تو برنامه.
فکر کنم بشه دسکتاپی که ساختیم رو با دسکتاپ اصلی گوشی جایگزین کنیم . نه ؟