بازیها و نرم افزارهای Mobile

• Thread starter Thread starter mgs3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وحيد جان شما يه بار هم با pc suit با کمک apllication installer سعی کن اين برنامه ها رو بريزی.اگه نشد با يه ريست کردن گوشی مشکلت حل ميشه.

اينم کد رجيستر ديکشنری:32454-16767

eee خوب شد گفتی . برا 990 هم هست چنین برنامه ای ؟

با استفاده از امکانات صفحه لمسی . . . ؟
من تا به حال همچين برنامه اي برای UIQ 3 نديدم البته بسيار دنبالش هم گشتم

پ.ن: وحيد با استفاده از pc suite از گوشيت بک آپ بگير.اون نرم افزار که گفتم کار نميکنه رو p990

پ.ن: وحيد با استفاده از pc suite از گوشيت بک آپ بگير.اون نرم افزار که گفتم کار نميکنه رو p990

آخه چرا . . . :(
یعنی هیچ نرم افزاره دیگه ای نیست که sms ها رو روی هارد درایو ذخیره و آرشیو کنه ؟!
pc suit ـه موتورولا و نوکیا شنیدم خودش یه بخش برای این کار داره . ولی ماله سونی نداره . سونی هیچ برنامه ای برای اضافه کردن این بخش نداره ؟!

یعنی هیچ نرم افزاره دیگه ای نیست که sms ها رو روی هارد درایو ذخیره و آرشیو کنه ؟!
pc suit ـه موتورولا و نوکیا شنیدم خودش یه بخش برای این کار داره . ولی ماله سونی نداره . سونی هیچ برنامه ای برای اضافه کردن این بخش نداره ؟!
خوب اينا مگه چشه؟!!از کلش يه بک آپ ميگيره ديگه.من ميگردم باز اگه چيزی يافتام بهت خبر ميدم

یک مسنجر فوق العاده برای UIQ 3
i1131461_shot2.png

slick

تو خوده سایته ایرانسل یه مسنجر معرفی کرده و خیلی هم ازش تعریف کرده .

مثلا یکی از قابلیت هاش این بود که حرف ها رو کمپرس شده میفرسته و دریافت میکنه . که با توجه به اینکه پولی که از ما گرفته میشه در ازای Kb هایی هست که دریافت و ارسال میکنیم ، خیلی به صرفه س .
در کل امکانات خوبی داشت.

ولی مشکلش این بود که پولی بود

در هر صورت این لینکش برای کسانی که دوست دارن استفاده کنن :
http://www.irancell.ir/Layer2/?id=149

...............
خوده یاهو مسنجر برای موبایل نساخته ؟

با MyPhone Explorer میشه
از اینجا ورژن فارسیشو دانلود کنl
نقل قول از بروبچ p30world
سلام
با اجازه من یه توضیح مختصر بدم
اولا که گوشی رو در حالت فون مود وصل کنید
بعد که وصل شد اون آیکون ریفرش رو که گوشی رو به کامپیوتر میشناسونه بزنین و بقیه اش بعید میدونم سخت باشه

من فقط یک نکته جالب این نرم افزار رو بگم:
تمام مسیج ها رو انتخاب کنین و بعد کلیک راست میتونین تو حالت save as گزینه html رو بزنید که با این کار تمام مسیج ها تو یک فایل و با ذکر مشخصات ذخیره میشن و با هر مرورگری راحت باز میشن و بعدا نیازی به برنامه خاصی واسه دیدنشون هم نیست

ضمنا تو قسمتother وتو قسمت مانیتور میتونین دمای باتری و دمای گوشیتون رو هم ببینید
ببینید.کار سختی نیست.اول باید به قسمت OPTION بری و اونجا نوع CONNECTION رو انتخاب کنید.اگر درست باشه با زدن CONNECT از منوی fILE شما باید بتونین که به گوشی وصل بشید.معمولا روی پورت کمی گیر میده.
بعد از برقراری ارتباط با گوشی یه کد از شما خواسته میشه که هر چی زدین مهم نیست .
سوالی داشتید در خدمتم.برای تمام گوشی های سونی اریکسون کار میکنه.
نکته
مشکل حل شد .من برنامه Sony Ericsson PC Suite رو نصب نکرده بودم.
این Sony Ericsson PC Suite رو install داشته باش رو pc فکر کنم اگه نصب نباشه MyPhone Explorer کار نمیکنه.

سلام

از اونجایی که یک نفر هی هرروز به من داره گیر میده میگه برو نرم افزار درخواست بده برات بذارم ، ناچارا چند تا درخواست میدم :)
(هرچند که خودت میدونی ولی بازیا 320*240 باشن :) )

+ بازی های Final Fantasy و Silent Hill
+ همه ی سری اسپلینتر سل
+ شبیه ساز صفحه/بازی های موبایل روی کامپیوتر
+ ساعت زنگدار با تعداد زیادی ساعت زنگ
+ شبیه ساز کنسول

( نصفه اینا رو خودش گفت برو درخواست بده! :) )

یه درخواست هم دارم که فکر میکنم آخر به گور میبرمش!
یه تم متحرک برا p990 :( :(
یا حداقل یه چیزی که آیکون های بیریختش رو عوض کنه !
یا یه کاری کنه منوش بجای 9 تا آیتم 16 تا آیتم داشته باشه !
یا خلاصه یه تغییر اساسی تو گوشی بده دیگه !

با تشکر پیشاپیش از میلاد :)

بای

اول من يه تکذيبيه بدم.من گفتم بگو تا همينجا تو ياهو مسنجر بدم هی ميگفت نه تو تاپيک بعداً ميگم بهتره:cool:;)

خوب بريم سراغ چيزايی که خواسته بودی
+ بازی های Final Fantasy و Silent Hill
+ همه ی سری اسپلینتر سل

GAME

+ شبیه ساز صفحه/بازی های موبایل روی کامپیوتر
20 مگ حجمشه .ميخوای برات آپلود کنم؟؟
ساعت زنگدار با تعداد زیادی ساعت زنگ

handyclock

شبیه ساز کنسول

برای سگا و گیم بوی داشتم
simulator

یا حداقل یه چیزی که آیکون های بیریختش رو عوض کنه !

download
وقتی فايل ها رو از حالات زيپ خارج کردی ( من تو جور آيکون آپلود کردم برات) محتويات رو کپی کن تو پوشه resource تو مموری کارت

یه کاری کنه منوش بجای 9 تا آیتم 16 تا آیتم داشته باشه !

برنامه اي برای سفارشی کردن دسکتاپ
خودم زياد باهاش کار نکردم برای همينم چيزی سر در نميآرم.فقط تا اونجا که يادمه يه چند تا فايل هست که تو گوشيت نصب ميکنی GDD ها رو هم تو ريشه اصلی مموری کپی ميکنی.البته اين آخری رو مطمئن نيستم.ولی امتحانش کن ضرر نداره.

Gdesk.0.10

با تشکر پیشاپیش از میلاد
خواهش میکنم وظیفست

اول یه تشکر میکنم ازت میلاد . ( ادامه ی تشکر تو یاهو :دی )
اول من يه تکذيبيه بدم.من گفتم بگو تا همينجا تو ياهو مسنجر بدم هی ميگفت نه تو تاپيک بعداً ميگم بهتره

تکذیب میکنم . . . ایده ی تاپیک ماله خودش بود ! :biggrin1:

میگم میلاد اینا ورژن sis ـشون گیر نمیاد ؟ ( بسی عجیبه که هر 3 تاشون اجرا شدن! ولی همون مشکل همیشگی با سایز صفحه . . . )
بعد مثلا SC : DA رو استودیو های خوده یوبی سافت میسازن؟ یا شرکت های متفرقه همینجوری تفریحی درست میکنن از این چیزا ؟

برای سگا و گیم بوی داشتم
simulator
چه فرمت هایی ساپورت میکنه ؟

20 مگ حجمشه .ميخوای برات آپلود کنم؟؟
نه اگه میخوای آپلود کنی نه ! اسمشو بگو پیداش میکنم دانلود میکنم .

وقتی فايل ها رو از حالات زيپ خارج کردی ( من تو جور آيکون آپلود کردم برات) محتويات رو کپی کن تو پوشه resource تو مموری کارت

48.gif
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif

:eek::eek::eek:

جادو گر . . .
اینا رو از کجا آوردی ؟
48.gif

بعد اونطرف ملت میگن چیزای ماورایی وجود نداره !

کجا میتونم ست های بیشتری پیدا کنم ؟
راهی هست که خودم از اینا بسازم ؟

برنامه اي برای سفارشی کردن دسکتاپ
خودم زياد باهاش کار نکردم برای همينم چيزی سر در نميآرم.فقط تا اونجا که يادمه يه چند تا فايل هست که تو گوشيت نصب ميکنی GDD ها رو هم تو ريشه اصلی مموری کپی ميکنی.البته اين آخری رو مطمئن نيستم.ولی امتحانش کن ضرر نداره.

Gdesk.0.10

ببین میرم تو نرم افزار . یه دسکتاپ design میکنم . ولی این دسکتاپی که میسازم فقط از طریق خود برنامه قابل دسترسیه.
یعنی اگه بخوام از این دسکتاپ ِ Customize شده استفاده کنم باید برم تو برنامه.

فکر کنم بشه دسکتاپی که ساختیم رو با دسکتاپ اصلی گوشی جایگزین کنیم . نه ؟

ویرایش:
راستی سریال نامبر اون دیکشنریه هم بدی بد نیست :دی

آخرین ویرایش:
میگم میلاد اینا ورژن sis ـشون گیر نمیاد ؟ ( بسی عجیبه که هر 3 تاشون اجرا شدن! ولی همون مشکل همیشگی با سایز صفحه . . . )
نميدونم sis هم دارند يا نه.برای تغيير سايز بازی های جاوا هم يادمه يه برنامه اي بود.ميگردم ببينم هنوزم تو پی سی دارمش يا نه:biggrin1:.

بعد مثلا SC : DA رو استودیو های خوده یوبی سافت میسازن؟ یا شرکت های متفرقه همینجوری تفریحی درست میکنن از این چیزا ؟
نمیدونم:-"

چه فرمت هایی ساپورت میکنه ؟
فکر کنم همون بازی های سگا که رو net هست رو ساپورت کنه
ولی حالا اين lion king رو داشته باش

اسمشو بگو پیداش میکنم دانلود میکنم
ImageExpo
پیدا نکردی بگو ردیفش کنم برات

راستی سریال نامبر اون دیکشنریه هم بدی بد نیست

ببین خودشه یا نه!!؟
32454-16767

کجا میتونم ست های بیشتری پیدا کنم ؟
راهی هست که خودم از اینا بسازم ؟

يه چند تا ديگه دارم آپلود ميکنم.
نميدونم چجوری ميسازند .يکی از دوستان ميداد بهم که اونم چند وقتيه کار داره وقت نميکنه رديف کنه

ببین میرم تو نرم افزار . یه دسکتاپ design میکنم . ولی این دسکتاپی که میسازم فقط از طریق خود برنامه قابل دسترسیه.
یعنی اگه بخوام از این دسکتاپ ِCustomize شده استفاده کنم باید برم تو برنامه.

فکر کنم بشه دسکتاپی که ساختیم رو با دسکتاپ اصلی گوشی جایگزین کنیم . نه ؟
راستش من به شخصه زياد با اين برنامه کار نکردم.
يه سری gdd file دارم برات آپلود ميکنم.فکر کنم اسکين هم داشته باشم که اونا رو هم ميزارم.
البته الان اينترنتم ديال آپ هستش.هر وقت adsl دوباره درست شد اينکار رو ميکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or