بازیها و برنامه های قابل اجرا در Vista

crysis.jpg

8600 Gtx ba crysis moshkeli nadare?

من nfs cabon رادر vista ultimate اجرا کردم فقط یه زره تیک داره:-"
همه میتونن اجرا کنن فقط کافی رویه بازی کلیک راست کنی بعد بری رو

properties>compatibility
بعد هم ................. run this program in رو فعال کنید(میتونه وینوز xp بباشه یا 98):cool:

ایول دمت گرم اصلا حواسم به این روش نبود ;)

سلام
من ویستا رو نصب کردم
ولی خب مشکلات خاصی با اون دارم
من سخت افزارهام مشل داره...مثل کارت صدایی که دارم سیستم 5.1 رو ساپورت می کنه و ویستا اونو کارت صدای معمولی می شناسه...حتی درایور اونو هم دانلود کردم ولی باز هم نشد
ویستا ویندوز سنگینی هست و من حتی با 1 گیگ رم کم می آرم
یکی دیگه از اشتباهاتم قرار دادن ظرفیت کم به درایور C بود که حدود 20 گیگ می شه و حالا دارم کم می آرم
از دیگر مشکلات من نرم افزار ها بود که همگی رو دانلود کردم و الان مشکلی ندارم
به نوعی آخرین ورژن ها رو نصب کردم و الان از نظر نرم افزاری مشکلی ندارم
فکر کنم به 2 تا Cd شد

من برنامه partition magic رو نتونستم تو ویستا اجرا کنم.
بجاش از Paragon Partition Manager 8.5 Professional این رو نصب کردم همون کارو میکنه.
بازی test drive unlimited رو هم نتونستم اجرا کنم(البته نمی دونم خود بازی با ویستا سازگار نیست یا کرکش)

من دیروز ویستا ultimate رو گرفتم به نظر میاد نصبش کار سختی باشه فقط یه سوال داشتم
من ویندوز سرویس پک 2 دارم اگه بخوام ویستا نصب کنم میتونم دوتاش رو باهم داشته باشم یعنی به مشکلی بر نمیخورم
cpu 3000
ram 2x512
gf 7600 gt
hard 250

آقا دانیال میتونی هر 2 رو داشته باشی
در ضمن نصبش هم واقعا راحته و در ضمن اول باید xp رو نصب کنی بعد ویستا رو تا بتونی از هر دو استفاده کنی;)

بچها کسی بازی farhrnheitروی ویستا نصب کرده ببینه میشه من مخوام نصب کنم اصلا ستاپ نمیشه اینو مینویسه
the wizard was inteerupted before fahrenheit could be completely installed.
yor system has not been modified.to complete installation at another time plese run setup again.

بچها کسی بازی farhrnheitروی ویستا نصب کرده ببینه میشه من مخوام نصب کنم اصلا ستاپ نمیشه اینو مینویسه
the wizard was inteerupted before fahrenheit could be completely installed.
yor system has not been modified.to complete installation at another time plese run setup again.
کسی این بازی رو امتحان نکرده؟

سلام
من بعضي از بازريهاي سري EA SPORT مثل NBA 2007 و NFL 2007 رو نصب كردم مشكلي نداشت ولي همه رو در يك كادر كوچيك وسط صفحه نشون ميده . اگر كسي راه حلشو ميدونه راهنمائي كنه كه چجوري FullScreen ميشه ؟:confused:
در ضمن Winning Eleven 9 بدون مشكل و FullScreen نصب و اجرا ميشه.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or