بازیهای Rpg کنسول X360

من بازی شرقی زیاد بازی کردم به نظرم 12 کاراکتر یه خرده عجیبه و نمیتونه چاشنی مناسبی برای گیم پلی باشه کسانی که valkarie profile 2 رو بازی کردن میدونن که چیزی حدود 30-40 کاراکتر قابل بازی داشت اما چه فایده موقعی که تاثیر خاصی تو گیم پلی نداشتند
در اخر هم این بازی به نظر من زیاد تر از 7.5 نمیگیره

من بازی شرقی زیاد بازی کردم به نظرم 12 کاراکتر یه خرده عجیبه و نمیتونه چاشنی مناسبی برای گیم پلی باشه کسانی که valkarie profile 2 رو بازی کردن میدونن که چیزی حدود 30-40 کاراکتر قابل بازی داشت اما چه فایده موقعی که تاثیر خاصی تو گیم پلی نداشتند
در اخر هم این بازی به نظر من زیاد تر از 7.5 نمیگیره
آدم تا بازی نکنه نمیدونه چطور دراومده ولی برای من هم جای تعجب داشت چون معمولا نصف این کاراکتر تو این طور بازیها هست.
نوشته شده توسط Metal Gear Solid:
هادی جان،شما استادمون هستی.
:sick: اگه من استاد باشم باید فاتحه سایت رو خوند که:)
-----------------------------------------------------------------------------------------
enchanted_arms_cover.jpg

این بازی جزو بازیهای لانچ 360 توی ژاپن بود که قرار بود از همون اول یه تاثیری بذاره ولی خوب ناگفته پیداس که هیچ غلطی نتونست بکنه. نکته جالبش هم اینه که بعد برای ps3 هم اومد:biggrin1:
داستان:
3 تا پسر تو یه مدرسه جادوگری تو یوکوهاما مشغول تحصیلن سر کلاس معلمشون راجع به جنگی که سالها پیش رخ داده و ادمها تونستن golem ها رو شکست بدن و برای 1000 سال حبسشون کنن حرف میزنه. این سه تا شاد میان میرن تو شهر که یه فستیوال برقراره واسه سالروز شکست دادن اونا توسط اینا که زلزله میشه و هیولاها میریزن بیرون. اینا برمیگردن تو مدرسه .
میرن یه جاهای مخفی که تاحالا نرفته بودن. تو این هاگیر واگیر متوجه میشن دست اتسوما (شخصیت اول بازی) یه قدرت عجیب داره. آخره زیرزمین به ملکه یخ میرسن که میزنه اینا رو آسفالت میکنه اول هم رفیقای آتسوما رو بعد آتسوما قاط میزنه و قدرت دستش بیدار میشه میزنه ملکه رو سرویس میکنه ملکه با حالت نیمه جونش تویا (یکی از دوستاش)رو ورمیداره میبره و ماکوتو (شخص سوم) رو تبدیل به غالب یخ میکنه آخرش هم میگه من تازه بیدار شدم حال نداشتم آخرش میزنم داغونت میکنم. بعد ییهو آتسوما تو یه زندان تو لندن از خواب بیدار میشه یخورده بعد یه دختره رو میندازن تو همون سلول و کمی بعدش یه نفر از دیوار میاد تو و اونا رو نجات میده آخر سر هم تصمیم میگیرن برگردن یوکوهاما ببینن چه خبر شده اونجا.
این تا اونجای بازی بود که من وقتمو براش حروم کردم.
شخصیتها:
image30080.jpg

Atsuma: این آقا همون شخصیت اول بازی هستن که مثلا بامزس و هی تیکه میاد خیلی هم خنگه.
atsuma_1.jpg

atsuma
Toya: این آقا بچه مثبت قضیس کلی خوشگل خوشتیپه مثلا و همه دخترای مدرسه برای ایشون میمیرن. ملکه یخی هم ایشون رو میبرن احتمالا برای مقاصد شوم:biggrin1:
touya_1.jpg

toya
تویا کلی بچه درسخونه و باهوش و اطلاعات عمومی و خلاصه همه چی دیگه

Makoto: این مثلا آقا از عاشقان سینه چاکه تویا هستش و نمیدونم به چه قصدی همیشه از تویا اویزونه این کاراکتر به تنهایی میتونه حالتون رو از بازی به هم بزنه. نمیدونم چرا بجای یه دختر اومدن یه پسره **** گذاشتن تو این بازی. جای شکرش باقیه که 3-4 :eek:ساعت بیشتر نباید تحملش کنید
Karin: ایشون همون خانمس که میافته زندون مثلا باید مبهوت باشیم که این کیه و از کجا اومده ولی اصلا این حس رو نمیده. معلومه یه نجیب زادس و دنبال اهداف والای انسانی هستش و طبق یه پیشگویی فهمیده اتسوما منجیه انسانهاس و اومده کمکش (از این نخ نما تر نداریم)
Raigar:بادیگارد کارین هستش و یه رابطه عشقی هم دارن گویا قراره یه مثلث عشقی به همراه آتسوما تشکیل بدن.
Yuki: یه golem hunter که مثلا جز پول هیچی براش مهم نیست 2 دفعه باهاش برخورد داشتم که نمیدونم به چه دردی میخوره ولی بود
نقاط قوت:
ندارد
نقاط منفی:
1- خواستن ادای ژاپنی ها رو دربیارن البته طراحش هم یه ژاپنیس ولی گند زده
2- داستان هیچی نداره یعنی هیچی که تو بخوای بفهمی و بخاطرش بازی رو تموم کنی.
3- شخصیت پردازی آشغال. همون ماکوتو رو به عنوان مشت داشته باشید و بفهمید خروار چه خبره
4- ریتم کند. این 4 خط داستان که نوشتم براتون رو تو 5 ساعت بازی کردن میفهمید. معمولا تو این سبک همون اول یه شوک میدن از نظر داستانی که مطمئن بشن 10 ساعت گیمر رو میکشه بعد خورد خورد باز بهش تزریق میکنن و تشنه نگهش میدارن ولی این اصلا اینطور نیست.
5- آیتمها. اصلا معلوم نیست چطور میشه این ایتمها رو استفاده کرد یا به چه درد میخورن در صورتی که فرت فرت آیتم میده از این نظر واقعا چرت بود.
سیستم مبارزه:
turnbase تنها نکته ای هم که داره اینه که کاراکترها رو توی یه محیط 12 خونه میتونید جابجا کنید البته به طور محدود. یعنی از اون سر نمیتونی بیای این سر تقریبا 3 خونه میشه حرکت داد البته متغیره.
در آخر این بازی رو به هیچکس توصیه نمیکنم حتی شما دوست عزیز:love:

:( البته احتمالا شما قبلا اين موضوع رو شنيده باشيد:
نسخه J بازي eternalsonata با نام Trusty Bell: Chopin no Yume نزديك 2 ماه هست كه ريليز شده كه شامل نسخه هاي ژاپن ، آسيا و كره ميشه و متاسفانه اينطور كه بنظر ميرسه زبان تمامشون ژاپنيه:mad:.
اميدوارم نسخه اي كه امروز براي us ريليز ميشه free باشه و گر نه ظاهرا بايد قيدش رو ما j دارها بزنيم.

پ ن: البته blue dragon هم اينجور وضعيتي داشت ولي در حد فاصل بين ريليز نسخه j و uc يه نسخه با زيرنويس انگليسي اومد.

این موضوع رو که گفتید اصلا" نشنیده بودم.ممنون که یادآوری کردید.

شامل نسخه هاي ژاپن ، آسيا و كره ميشه و متاسفانه اينطور كه بنظر ميرسه زبان تمامشون ژاپنيه.
lol: مگه همه کشورهای آسیایی ژاپنی بلد هستند ؟ مطمئنا" باید یک زیرنویس انگلیسی هم بزودی برایش عرضه شود.

[در ضمن خودم رو خفه کردم ولی نتونستم اسمتون رو نه داخل Profile و نه GamerTag تون پیدا کنم.برای رضای خدا این اسمتون رو بنویسید حداقل بدونم اسم کسی که پست مفید میزنه اینجا کیه]

اگه من استاد باشم باید فاتحه سایت رو خوند که
من میگم هادی End مرام است و فردین جدید است بگید نه.:دی
بعدا" یه سوال برام پیش اومده.کی بهت توصیه کرد Enchanted Arms رو بگیری ؟ :دی

Ethernal Sonata از Worth Playing تا الان 8.5 گرفته.

بعدا" یه سوال برام پیش اومده.کی بهت توصیه کرد Enchanted Arms رو بگیری ؟ :دی
من یه دوستی دارم که خدا عمرش رو طولانی کنه (بلند بگو الهی آمین) ایشون خیلی کم بازی میکنن ولی تقریبا میشه گفت کلکسیون بازیهای رایانه ای اعم از قدیم و جدید داره. این بازی رو ایشون مرحمت فرمودند و ما تست نمودیم.

خوب Gamespot هم به Eternal Sonata امتیاز عالی 8.5 را داد که نشون میده با یک بازی خوش ساخت و زیبا طرف هستیم

The Good

good_art_house_s.gif
good_great_sound_track_s.gif
good_outstanding_design_s.gif
good_undeniable_charm_s.gif

Magnificent visual design makes even the most mundane places look beautiful
Stunning musical score
Inventive battle system is both tactical and packed with exciting action
A great cast of warm, charming characters will draw you into the story.

The Bad

Story is completely linear
Photography element makes money too easy to earn.

project_sylpheed_logo.jpg

project_sylpheed_cover.jpg

خب GS به Project Sylpheed هم نمره داد،جف به این بازی 5.5 داده.جالب تر اینکه سبک بازی Space Combat Sim درنظر گرفته شده و از ESRB هم T گرفته است.:)
در ضمن Mission-Based هم هست ( تاکید بازی روی مراحل جدا از هم است،همون پایه گذاری براساس مراحل...)

نکات مثبتش هم یکی در پیوند مناسب خط داستانی Anime-Like و اکشن بازی اعلام شده و اینکه بازی بطور مساوی به هر دو پرداخته است.دیگری Decent Explosions که به زبان خودمانی میشه انفجارهای توپ !!! :)

همانطور که قبلا" گفتم بازی پیدا نمی شود که فقط نکات مثبت داشته باشد و گاهی اوقات نکات منفی از همتاهای مثبتشون پیشی می گیرند،مثالش هم این بازی.:biggrin1:

ProjectSylpheed_014.jpg

و اما نکات منفی...

اشاره شده که Frame-Rate هنگام شلوغی صحنه افت فاحشی داشته است یا به قول خودشون : An Unstable Frame Rate can Make Games Look Pretty-Pretty Ugly ! :-"
گیم پلی بازی خسته کننده است و خود بازی کوتاه است.
شخصیت ها،صداهایشان و حالتهای چهره آنها، آزار دهنده هستند.
هیچکدام از طرحهای کنترلی که برای پرواز کردن با سفینه در اطراف تدارک دیده شدند آسون و سرگرم کننده نیستند.
از هوش مصنوعی دشمنان هم ایراد گرفتند که چرا در حرکت اول با قدرت شروع نمی کنند.

------------
خیلی نامردیه ! GS هر بازی که من دوست دارم می ترکوندش !:)

!

همیشه سعی کنید تاپیکهاتون در مورد RPG باشه! چون بهترین سبکه!;)
به نظر من بهترین شاهکار میتونه The Last Remnant باشه چون از کمپانی Square هستش...و بعد از اون میتونیم به Lost Odyssey اشاره کنیم چون دومین کار [SIZE=-1]Hironobu Sakaguchi برای 360 هست و حتما باید توپ باشه[/SIZE]...و در اخر بازی Mass Effect که باید بازی خوبی باشه بعد از Bioshock.... فعلا باید منتظر بمونیم تا Realese بشن...

سلام به دوستان عزیز
من بالاخره به ارزوم رسیدم و:love: eternal sonata :love:رو گرفتم. در کمال سختی و مرارت تو این دو روز 2 ساعت تونستم بازی کنم:(( (مثله اینکه به این بازی چله افتاده) سعی میکنم تا اخره هفته انقدر بازی کنم که یه رویو مقدماتی بنویسم. تا اینجاش که خوب بوده. فعلا:love:
فقط اگه زحمتی نیست یکی بلودراگون رو بنویسه تا عبرتی باشد برای آیندگان:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or