بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

کجای فضاش شبیه TLOU ه؟ چون سبزه؟ اتفاقا فضای بازی شادو رنگارنگه ، رباطو از این بندو بساطا داره ... من که زیاد حال نکردم باهاش DMC رو بیشتر از این پسندیوم هرچند از اونم زیاد خوشم نیومد!
.فضای اخر زمانیش منظورم بود..همینکه گل و گیاه همه جا رو گرفته ..
اما فضای کلی خوب این شاد و TLOU غمیگن و تاریک.

دوستان این بازی minecraft که رو دیسک عرضه شده و رجین free هست امکان نصب و بازی از روی هارد رو داره؟ یا مثل باقی بازی های live که رو دیسک اومدن فقط باید از رو دیسک اجرا کرد؟

فری، silent hill 4 برای XBOX اومده نه XBOX360
هاون :-/ فری با من بودی :-/

اگر اشتباه نکرده باشم فکر کنم این بازی برای XBOX عرضه شده و برای 360 نیومده.
اگر جیتگ داشته باشی میتونی اجراش کنی.
مگه ایکس باکس همون ایکس باکس360 نیست:-/

این دوستمون داره با pc و با استفاده از دسته xbox بازی میکنه نه اینکه با 360...
آفرین بازم به تو. آره بابا خودمم آخرش فهمیدم. میمردن اونجا یه جواب بدن :d

ENSLAVED رو چند دقیقه پیش تموم کردم..
عالی بود ..از همه لحاظ..داستان عا لی ..شخصیت های عالی..گرافیک خیلی خوب.. گیم پلی عالی..موسیقی عالی.. اچیومنت های عالی!!
حیف که نینجا تئوری اعلام کرد دیگه ادامه ای براش نمیسازه..!:((
خسته نباشی استقلالی :d همین دیگه کسیکه فرهاد مجیدی دوست داشته باشه enslaved رو تازه تموم میکنه اونم بازی به این قشنگیرو :d
آقا شوخی کردما ناراحت نشی. فقط لطفا اون عکس فرهاد مجیدی سوسول را بردار هرکی را دلت خواست بذار :d
سبک این بازی چجوریه؟؟
ببخشید چون نمسشناسمش اصلا...!:D
سبکش فکر کنم ادونچر اکشن باشه ولی بازیش خیلی قشنگه. من که عاشق مانکی هستم :x

:)) چه جالب. من همش فکر میکردم برا اینکه اسم ایکس باکس 360 را خلاصه کنن بهش میگن ایکس باکس :d نسل قبل یعنی مثل پلی 2 و پلی 3؟
نسل قبل منظور زمان PS2(البته چند سال بعد از عرضه PS2 عرضه شد).کنسول موفقی هم از لحاظ فروش نبود البته:(

من برای گیمرای 2 آتیشه مثله خودم که حتما بازیو باید به روز بازی کنن نگرانم یه بلایی سرشون نیاد:d
20 آگوست که سینت رو و اسپلینترسل میاد.حالا سینت رو چون بازی جدی نیست میزاریمش برای بعده بلک لیست.میره تا 13 روزه بعد یعنی 3 سپتامبر که دیابلو 3 و ریمن میان که باید همزمان و حتما تا روزه رستاخیز یعنی 17 سپتامبر که جی تی ای 5 میاد تمومشون کنیم:d حالا قشنگ 38 روز وقت داریم تا خودمونو با جی تی ای خفه کنیم:d (البته برای بخش داستانی,واسه گشت و گذار و کیف کردن از بازی که ماه ها و سال ها وقت لازمه).بعده 38 روز یعنی 25 اکتبر,ترافیک شروع میشه! 25 اکتبر که بتمن اریجینز میاد,4 روز بعدش 29 اکتبر که اساسین 4 و بتلفیلد 4 و WWE 2K14 همزمان میان! (رسما به فنا میریم:d) و در آخر 6 روز بعدش یعنی 5 نوامبر که کالاف گاستز میاد,14 روز بعدش یعنی 19 نوامبر هم واچ داگز میاد.
حالا خداوکیلی کی کشش این همه بازی مخصوصا از 25 اکتبر به بعد رو داره? منکه رسما هنگ میکنم:d
(اینم بگم, چشم من یکی آب نمیخوره که اینا اگه بخوان لیک بشن,زودتر از 2-3 روز قبل از ریلیز بشن)

نصف دیگشم نگفتی ! :-s
بازی زیادی عرضه میشن که معلوم نیست خوبه یا بده از اون طرفم بازیهایی مثل دیابلو 3 و.. میاد و که همینطوری ادامه پیدا می کنه تا کریسمس !!
امیدوارم تا اون موقع بازی ها 2 تومن شده باشه یا حداقل همون 5 تومن بمونه .:yes:

بازی Killer is Dead لیک شد
KillerIsDead-PlanetLogo.jpg

فعلا نسخه ژاپن (J) در اومده که خوشبختانه شامل صدا و زبان انگلیسی هم میشه :bighug:

دانلودم تموم بشه بازی میکنم میام میگم چطوره :d

آخرین ویرایش:
دوستان من بازی Fallout رو بازی نکردم و حالا میخوام بازی کنم. اولا بازی چطوره ؟ بعد کدوم نسخه رو بگیرم Fallout: New Vegas یا Fallout: 3 . یکم هم از بازی توضیح بدین ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or