بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان سلام . اين بازي Painkiller Hell and Damnation چطورياست؟ سبكش چيه؟ ارزش داره بگيرم يا نه؟ دنبال چند تا بازي ادونچر خوبم غير از Resident evil يا dead space يا حتي metro بازي ادونچر جديد چي اومده؟ راستي Dark چجورياست؟ از اين 2 تا كه گفتم كدومش بهتره؟

اگه شما پینکلر اصلی و اولیه رو بازی کرده باشی در خرید این بازی شک نمیکنی....بهترین باس فایت هایی که من به عمرم دیدم تو سری های پینکلر بود..100% ارزش تجربه رو داره....بازیشم شوتر اول شخص و الد اسکول هست

در ضمن dark = پول دور ریختن ....اصلا سراغش نرو

دوستان سلام . اين بازي Painkiller Hell and Damnation چطورياست؟ سبكش چيه؟ ارزش داره بگيرم يا نه؟ دنبال چند تا بازي ادونچر خوبم غير از Resident evil يا dead space يا حتي metro بازي ادونچر جديد چي اومده؟ راستي Dark چجورياست؟ از اين 2 تا كه گفتم كدومش بهتره؟

منکه گیم پلیشو دیدم خوشم نیومد و خیلی شبیه به Shadows Of Damned هست.
بازی ادونچر هم فعلا هیچی نداریم مگه اینکه بازی قدیمی بخوای.
Dark رو چون خودم مخفی کاری دوست داشتم گرفتم و نیم ساعت اولش خوب بود ولی بعد فوق العاده مضخرف میشه و بهت پیشنهاد میکنم اصلا طرفش نری

منکه گیم پلیشو دیدم خوشم نیومد و خیلی شبیه به Shadows Of Damned هست.
بازی ادونچر هم فعلا هیچی نداریم مگه اینکه بازی قدیمی بخوای.
Dark رو چون خودم مخفی کاری دوست داشتم گرفتم و نیم ساعت اولش خوب بود ولی بعد فوق العاده مضخرف میشه و بهت پیشنهاد میکنم اصلا طرفش نری

ادونچر قدیمی که نمونده بازی نکرده باشم. از سایلنت هیل ها و رزیدنت اویل ها بگیر بیا تا dead space و metro و اره و dead island و alan wake و darkness2 و .... خلاصه هر چی یکم توش ترس باشه ( که بیشترش هم نبود) حالا اگه بازی خوبی میشناسی بهم معرفی کن که برم سراغش وگر نه که برم سراغ remember me

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام

گرافیک Mirrors Edge چه طوره ؟ شنیدم کنترلش یکمی سخته ، درسته ؟

ارزش داره بخرمش ؟

گرافیکش نسبت به زمان انتشارش خیلی عالیه ، کنترلش هم اولاش سخته و در ادامه عادت میکنی البته بعضی وقت ها خیلی اعصاب خور کنه :-"
100 درصد ارزس خریدن ، شاید اولاش که بازی کردی به نظر بد بیاد اما بری جلو تر خیلی قشنگ میشه.

ادونچر قدیمی که نمونده بازی نکرده باشم. از سایلنت هیل ها و رزیدنت اویل ها بگیر بیا تا dead space و metro و اره و dead island و alan wake و darkness2 و .... خلاصه هر چی یکم توش ترس باشه ( که بیشترش هم نبود) حالا اگه بازی خوبی میشناسی بهم معرفی کن که برم سراغش وگر نه که برم سراغ remember me

به نطرم برو remember me رو بگیر بازی کن...عالی نیست ولی ارزش یکبار تموم کردن رو داره:d

RM هم بازی خوبیه ، اخراش خیلی خوب میشه ارزش بازی کردنم داره.
اگر دنبال بازی هستی یه سر به این فروشگاه های اینترنتی بزن ببین اگه بازی به نظرت خوب اومد میتونی اینجا دربارش بپرسی.:-"

آخرین ویرایش:
توی این بازار کساد بازی ،میخواهم یکی از بهترین بازی هایی که اکثرا بازی نکردینو بهتون معرفی کنم:d

Fight Night Champion

ساخت شرکت EA،گرافیکه خیلی خوب،گیم پلی رون و فوق العاده،داشتن یک بخش داستانی 5-6 ساعتی بسیار مهیج ،انیمیشن های خیلی نرم، یک بازی ورزشی خیلی خوب با قابلیت ساخت و کرکتر و ...

من خودم هیچ علاقه ای به ورزش بکس نداشتم،ولی این بازی خیلی بازیه خوبی بود،حتی واسه من که هیچ علاقه ای به این رشته نداشتم:)

XBOX-FNC-UK_340x500.jpg

توی این بازار کساد بازی ،میخواهم یکی از بهترین بازی هایی که اکثرا بازی نکردینو بهتون معرفی کنم:d

Fight Night Champion

ساخت شرکت EA،گرافیکه خیلی خوب،گیم پلی رون و فوق العاده،داشتن یک بخش داستانی 5-6 ساعتی بسیار مهیج ،انیمیشن های خیلی نرم، یک بازی ورزشی خیلی خوب با قابلیت ساخت و کرکتر و ...

من خودم هیچ علاقه ای به ورزش بکس نداشتم،ولی این بازی خیلی بازیه خوبی بود،حتی واسه من که هیچ علاقه ای به این رشته نداشتم:)

XBOX-FNC-UK_340x500.jpg
100%پیشنهاد میشه.البته احتمالا بعد از پایانه بازی RS دسته از کار میوفته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or