دی ال سی ها مربوط به بخش داستانیه؟؟
هم مولتی، هم بخش داستانی.
به نظر من اگه فقط Bioshock Infinite رو بازی کردین، همینو بگیرین و لذت ببرین.
- - -ویرایش - - -
بله! قفل نداره!
DLC همین بازی AW استآقا بازی به سبک alan wake نیست؟
خیلی بازی باحالی بود!
این بازی
Alan Wakes American Nightmare
چیه؟
همون alan wake هست؟
چطو
DLC همین بازی AW است
باید از XBOX Live بگیری یا اینکه اگه دستگاهت جیتگ هست میتونی از اینترنت دانلود کنیچطوری باید بریزیمش؟
چه تغییراتی ایجاد میشه؟
باید از XBOX Live بگیری یا اینکه اگه دستگاهت جیتگ هست میتونی از اینترنت دانلود کنی
بأيد ماكروسافت پوينت بخري و بعد با ماكروسافت پوينت بازي Alan Wake:American Nightmare بخري.اين بازي dlc نيست.يك بازي جداگانست.ولي خود Alan wake دو تا dlc داره به نام هاي the writer و the signal كه اگر بازي خوشت اومده هر سه تا پيشنهاد ميشه حتما بري و بخري. Alan wake:American nightmare حجمش 1.4GB و dlc هاي بازي هم 382Mb و 477Mb هستننه
jtag نیست
حجمش زیاده؟چطوری از live دانلود کنم!
بأيد ماكروسافت پوينت بخري و بعد با ماكروسافت پوينت بازي Alan Wake:American Nightmare بخري.اين بازي dlc نيست.يك بازي جداگانست.ولي خود Alan wake دو تا dlc داره به نام هاي the writer و the signal كه اگر بازي خوشت اومده هر سه تا پيشنهاد ميشه حتما بري و بخري
American nightmare از نظر گيم پلي كه كاملا مثل Alan wake و فقط كمي اكشن تر شده و دشمن هاي جديد + سلاح هاي جديد به بازي اضافه شده.يك مود جديد هم داره كه بايد تا روشن شدن صبح takenهارو از بين ببري و امتياز جمع كني.از لحاظ داستاني هم هيچ ربطي به بازي أصلي نداره و داستان سريال night springs روايت ميكنه.چطوری بهست دیگر ورژن ها؟
این دوتا که کاملآ متفاوت هست! اگه بتمن نسخه اصلی رو رفتی! این هم دی ال سی ها رو شامل میشه خیلی میچسبه!Mirror Edge هم من خودم حال نکردم! سلیقه هست دیگه...سلام دوستانبین این 2 تا کدومشون رو بخرم بهتره؟؟ Batman Arkham City GOTY Edition - Mirror's Edge
سلام دوستان
بین این 2 تا کدومشون رو بخرم بهتره؟؟ Batman Arkham City GOTY Edition - Mirror's Edge