بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان می شه اگر یکی این Fuse رو بازی کرد بیاد بگه چه طوره؟ co-op هم بازی نمی کنم می خوام ببینم سینگلش چه قدر ارزش داره.
آره من فردا بازیش میکنم.البته دموشو بازی کردم.بازی سوم شخص که کاور گیری داره و هر کدوم از شخصیت ها قدرت خاصی دارن تو سینگل میشه بین شخصیت ها سوئیچ کرد.البته سینگلش برای من کمی خسته کننده بود تو دمو

آره من فردا بازیش میکنم.البته دموشو بازی کردم.بازی سوم شخص که کاور گیری داره و هر کدوم از شخصیت ها قدرت خاصی دارن تو سینگل میشه بین شخصیت ها سوئیچ کرد.البته سینگلش برای من کمی خسته کننده بود تو دمو
پس فکر کنم باید بی خیالش بشم. الان خیلی اعصاب شوتر سوم شخص ندارم. هنوز Binary Domain و GeoW Judgment هم مونده!

بازی GRID 2 لیک شد.

62786560045437979069.jpg

من نمی دونم چرا پستم پاک شده بنا بر این یه بار دیگه پست میدم.
گرید 2 97% کار می کنه یا باید برنر باشه؟

برای اینکه جای این سوال اینجا نیست! اینجاست!!

یک سوال قیمت اصلی بازی 360 چنده ؟

قیمت ها متفاوت است بین 20$ تا 60$ است البته Special Edition , Limited Edition,Collection Edition هر کدام قیمت ها متفاوتی دارند که معمولا از 120$ شروع می شوند.بازی ها به مرور زمان که از تاریخ عرضه اشون می گذره توسط خرده فروش های مثل Gamestop تخفیف می خورند.

قیمت ها متفاوت است بین 20$ تا 60$ است البته Special Edition , Limited Edition,Collection Edition هر کدام قیمت ها متفاوتی دارند که معمولا از 120$ شروع می شوند.بازی ها به مرور زمان که از تاریخ عرضه اشون می گذره توسط خرده فروش های مثل Gamestop تخفیف می خورند.

مثلا الان COD:BO2 اسپشیالش چند میشه به تومان ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or