بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوست عزیز بازی Bioshock: Infinite رو حتما باید برنر مکس بگیری . بازی Tiger Woods14 گرافیک بالایی دارد ولی این جور بازی ها صبر زیادی میخواهد درکل بازی خوبیه برای اوقات فراغت

50913153127829929133.jpg

دوستان متاسفانه برای اجرای این بازی وصل شدن به xbox live الزامی میباشد ضمنا اگر کسی خواست این بازی را با live اجرا نماید تا 13 این ماه که ریلیز جهانی این بازی است خودداری نماید.

یه بازی تو کامپیوتر چند سال پیش بازی کردم به نام سایبریا که سبک فکری داشت..!یعنی خداس هنوزم که هنوزه . داستان قوی و با مفهوم !
الان یه بازی تو سبک فکری واس 360 سراغ دارید ؟اصلا جنگی نداشته باشه ها فقط با فکر و داستان قوی و کلا خوب باشه ؟

یه بازی تو کامپیوتر چند سال پیش بازی کردم به نام سایبریا که سبک فکری داشت..!یعنی خداس هنوزم که هنوزه . داستان قوی و با مفهوم !
الان یه بازی تو سبک فکری واس 360 سراغ دارید ؟اصلا جنگی نداشته باشه ها فقط با فکر و داستان قوی و کلا خوب باشه ؟

Portal 1&2

مشکل داره؟
یعنی چه مشکلی؟
میخوام برنرمکس بگیرم
اصلا برنر مکس نداره چون xgd2 هستش
چون بازی با یک روش خاص اجرا میشه افت فریم شدید داره به حدی که بعضی جاها بازی متوقف میشه(البته من خودم مشکلی نداشتم.شاید چون 4تا اپیزود اولو از لایو گرفته بودم)
بازی تو هارد هم نصب نمیشه

اقا من بازی جدید most wanted نگرفتم، منصرف شدم اگه بده و ضعیف،پس چرا این همه نمره بالا 80 داره؟؟! مشکل همون زیاد کرش شدنه، یا اسپرت نشدن و ماشین ها همه بازن نکته مثبتش چیه؟

اصلا برنر مکس نداره چون xgd2 هستش
چون بازی با یک روش خاص اجرا میشه افت فریم شدید داره به حدی که بعضی جاها بازی متوقف میشه(البته من خودم مشکلی نداشتم.شاید چون 4تا اپیزود اولو از لایو گرفته بودم)
بازی تو هارد هم نصب نمیشه

اره منم بدون مشکل تمومش کردم

هرکی میخواد بره توصیه میکنم اون اپدیتش رو حتما دانلود کنه فکر کنم 14 مگ بود من اولا تو منو سرعتش کند بود خیلی ولی بعدا بدون مشکل تا اخرش رفتم. واسه اینکه سیوهاتون یهو نپره چون یه سری اینجوری بود یه کپی ازش همیشه بگیرید تا اخری بازی هر وقت میرید

اقا من بازی جدید most wanted نگرفتم، منصرف شدم اگه بده و ضعیف،پس چرا این همه نمره بالا 80 داره؟؟! مشکل همون زیاد کرش شدنه، یا اسپرت نشدن و ماشین ها همه بازن نکته مثبتش چیه؟
دلیل اصلیش اینه که اصلا most wanted نیست و کنترلشم به نظر من خیلی بد بود البته دلیل یک دلیلشم این که با forza horizon تو یک زمان اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or