DjEblis
کاربر سایت
فکر کنم دیگه امیدی به اومدنش نیست، کل سایت های خارجی رو شخم زدم خبره جدیدی نبود رفتم جفتشو جدا جدا خریدم تا سر Infinity تموم بشنهمچنان منتظریم وهیچ خبری از BioShock: Ultimate Rapture Edition نیست
فکر کنم دیگه امیدی به اومدنش نیست، کل سایت های خارجی رو شخم زدم خبره جدیدی نبود رفتم جفتشو جدا جدا خریدم تا سر Infinity تموم بشنهمچنان منتظریم وهیچ خبری از BioShock: Ultimate Rapture Edition نیست
فکر کنم دیگه امیدی به اومدنش نیست، کل سایت های خارجی رو شخم زدم خبره جدیدی نبود رفتم جفتشو جدا جدا خریدم تا سر Infinity تموم بشن
Fist of the North Star Kens Rage 2

بالاخره انتظار ها به پایان رسید و این بازی هم لیک شد:d
Fist of the North Star Kens Rage 2
![]()
Release name: Fist.of.the.North.Star.Kens.Rage.2.XBOX360-COMPLEX
Size: 5545 MB
Region: FREE
Genre: Action
Publisher: Tecmo KOEI
Developer: Koei
Release Date: Feb.02.2013
Language: EN
![]()
هیج تایپکی هم، نداره تو بخش 360،اطلاعاتی نداریم،ببینم کی به کیه،فکر نکنم بازی سطح بالایی باشه.بالاخره Aliens: Colonial Marines هم لیک شد.
بازی هم XGD 2 هست پس نیازی به برنرمکس نداره..
چرا یه تاپیک دارههیج تایپکی هم، نداره تو بخش 360،اطلاعاتی نداریم،ببینم کی به کیه،فکر نکنم بازی سطح بالایی باشه.
با اين كه تو اين تاپيك جاش نيست ولي خيلي من بهش أميد دارم با توجه به سازنده هاي خوبش ميشه بهش اميد داشتهیج تایپکی هم، نداره تو بخش 360،اطلاعاتی نداریم،ببینم کی به کیه،فکر نکنم بازی سطح بالایی باشه.
دقيقا ١اسفند ريليز ميشه همراه با crysis3بچه ها metal gear rising تا یک هفته دیگه میاد؟
4-5روز دیگه صبر کن،crysis 3 2چند وقتیه بخاطر امتحانات بازی نگرفتم.آخریش هم AC III بود که گرفتم.یه چندتا بازیه خوب معرفی میکنید که در این مدت اومده؟
اینا برای یک مدت خوبه براتچند وقتیه بخاطر امتحانات بازی نگرفتم.آخریش هم AC III بود که گرفتم.یه چندتا بازیه خوب معرفی میکنید که در این مدت اومده؟