بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

یه سوال مرگ و زندگی :دی:دی
از Borderlands 1 نسخه goty اومده و هست ؟ من یادمه فقط یه نسخه دابل پک اومد رو کنسول که 2 تا dlc بود فقط هر 4 تا نبود ولی الان اتفاقی دیدم تو ویکی زده هست نسخه goty با هر 4 Dlc :-/
Borderlands 1 سه مدل داره:
1- نسخه اصلی بازی
2- نسخه BORDERLANDS: DOUBLE GAME ADD-ON PACK
3- نسخه BORDERLANDS: GAME OF THE YEAR EDITION

دوستان کدوم بازیهای زیر ارزش خریدن رو دارن؟؟

medium_65a5496119ec7665cdf650be7aedaf9e.jpg

medium_b7c1147677379e2b5994c82592ed8a66.jpg

medium_1c70e801db0496a690a215f856379c00.jpg

medium_1119c5abc5f43bd54baca33aeea6f934.jpg

medium_0df607c50debbadc08fa4f5a1d5a339a.jpg

medium_f0eca1948793de0acca1cf2bd66f5a33.jpg

medium_1675eca60193d57094ac8310ae640e00.jpg

Bourne همونطور كه دوستان گفتن بازي بسيار خوبي هستش.

اما اين Defjam هستش توي اين ليست كه مشابهش توي اين نسل وجود نداره.از دست نده.

باز ما یه چی گفتیم به تاریخ پیوست! پاسخ لطفآ..

بله کنترلش زیاد آسون نیست مخصوصا شوتیدنش پیچیده است. ولی یه کم بازی کنی دستت گرم بشه بازی خوبیه.

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

یه بازیه شوتر مدرن هست، به نظرم جالب بود یه چیزی تو مایه های بلک اوپس جدیدس

این Devil May Cry HD pack ربطی به این Devil May Cry که داره میاد داره؟ به درد بخور هست؟
نظرتون درمورد Darksider 2 چیه؟ شبیه به سبک کدوم بازیه؟
Devil May Cry HD نسخه های 1 تا 3 بازیه. این DmC که داره میاد می شه نسخه 5. اصلا هم به در بخور نیست.

Darksiders هم خیلی خوبه یه چیزی بین God of War و Prince of Persia

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه جند تا بازیه سرگرم کننده معرفی میکنید؟ دیگه از خون و خون ریزیو کشتن و دعوا و اینا خسته شدم!
چند تا بازیه خلاقانه! خوب..
ممنون

Rayman Origins.
سری لگو هری پاتر و لگو ارباب حلقه ها.
اگر کینکت داری Kinect Sports.

بچه ها یه جند تا بازیه سرگرم کننده معرفی میکنید؟ دیگه از خون و خون ریزیو کشتن و دعوا و اینا خسته شدم!
چند تا بازیه خلاقانه! خوب..
ممنون
من برعکس شما بازیایی که بازی می کنم اغلب تو تیپ شاد و خوشحالن.
به هرحال اگه جیتگ دارید که کلا داستان فرق می کنه و قبلا هم توی تاپیک بازی های لایو برترین ها رو معرفی کردم که همشونم نو آورانه و باحالن (اگه جیتگید توصیه می کنم حتما بعضیاشونو مثل Stacking بازی کنید بعضیاشون روی پی سی هم یاف می شن البته مثل Trine 2)
ولی اگه نیستید اینا رو می تونید رو ایکس باکس بازی کنید:
Rayman Origins(پلتفرمر دو بعدی، دونفرش باحال تره)
Banjoo & Kazooie Nuts and Bolts (حس توضیحش نیست ولی جالبه شدیدا توصیه میشه)
Enslaved(شما میمونی و یک دختر دیگه تو آخر الزمان باید خودتو و دختر رو نجات بدی)
Majin and forsaken kingdom(گرافیکش سل شید و مخفی کاری هم داره، خون هم توش هست ولی فضاش شاده و اصلا حال و هواش اکشن نیست بیشتر معماییه)
و...

Rayman Origins(پلتفرمر دو بعدی، دونفرش باحال تره)
Banjoo & Kazooie Nuts and Bolts (حس توضیحش نیست ولی جالبه شدیدا توصیه میشه)
Enslaved(شما میمونی و یک دختر دیگه تو آخر الزمان باید خودتو و دختر رو نجات بدی)
Majin and forsaken kingdom(گرافیکش سل شید و مخفی کاری هم داره، خون هم توش هست ولی فضاش شاده و اصلا حال و هواش اکشن نیست بیشتر معماییه)
و...
ممنون! ریمن رو که رفتم enslaved رو هم دارم ولی خیلی نرفتم! اون 2تا دیگه هم خوب بود ممنون! فقط آخری RPG ه؟؟

بازی های برنر مکس Stealth Patch دارند؟

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

توروخدا جوابمو بدید
معمولا کسانی که برنرمکس می زنند Stealth path هم می کنند اما الزاما همه برنرمکس ها اینطوری نیست کسی که بازی را رایت کرده باید این کار را قبلش انجام داده باشه برای چک کردن هم بهترین برنامه Abgx است.

دوستان blue dragon ارزش بازی داره؟شدیدا دلم هوای یه نقش آفرینی ژاپنی رو کرده
به جز lost odyssey و همین blue dragon چیز دیگه ای هست؟این سری tales یا star ocean چجوریان؟

ممنون! ریمن رو که رفتم enslaved رو هم دارم ولی خیلی نرفتم! اون 2تا دیگه هم خوب بود ممنون! فقط آخری RPG ه؟؟

آخریه که و... (و غیره) است که اسم بازی نیس اون ماجین رو هم که گفتید دارید ولی اگه منظورتون همون ماجینه نه زیاد، عناصر آر پی جی داره ولی بیشتر محور بازی روی حل معماست و البته سخته من خودم جا زدم وسطاش با وجود این که دوس داشتم ببینم آخرش چی میشه.

Majin and forsaken kingdom میتونه بازی خوبی باشه برای یه مدت تقریبا میشه گفتی تقلید هایی هم از بازیshadow of the colossusهم کرده.
--
اگر کتک کاری میخوای captain america super soldier و green lantern عالیه !!
بازی TMNT هم خوبه.

آخرین ویرایش:
ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادند!
با چندتا بازیه خوب آشنا شدم! همونا رو میگیرم! تا GTAV میاد با همونا سر کنیم دیگه..

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

Majin and forsaken kingdom میتونه بازی خوبی باشه برای یه مدت تقریبا میشه گفتی تقلید هایی هم از بازیshadow of the colossusهم کرده.
--
اگر کتک کاری میخوای captain america super soldier و Green langreen lantern عالیه !!
بازی TMNT هم خوبه.

ببین یعنی به طرز وحشتناکی دمت گرم! بسیارررررررر ممنون!
این TMNT رو که دیدم زنده شدم! یهو شد 5-6 سالم!
وای رو سگا ایینو میرفتم! مثل همونه؟
یکی اینو آرزو داشتم دوباره بازی کنم یکی بتمن! همینجوری 2بعدی بود! اون نیست برا Xbox؟؟
بازم ممنون..

ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادند!
با چندتا بازیه خوب آشنا شدم! همونا رو میگیرم! تا GTAV میاد با همونا سر کنیم دیگه..

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

ببین یعنی به طرز وحشتناکی دمت گرم! بسیارررررررر ممنون!
این TMNT رو که دیدم زنده شدم! یهو شد 5-6 سالم!
وای رو سگا ایینو میرفتم! مثل همونه؟
یکی اینو آرزو داشتم دوباره بازی کنم یکی بتمن! همینجوری 2بعدی بود! اون نیست برا Xbox؟؟
بازم ممنون..

عین اون نیست ولی بازی خوبیه !!

tmnt.jpg

اگر TMNT قدیمی ها رو میخوای فکر کنم باید تو پک های کالکشن بازیهای سگا باشه !!

سلام
میگم ایکس باکس بازی غیر مجاز هم داره
که وارد ایران شده باشه مثلا این کاترین غیر
مجازه دیگه درسته ؟؟
چطور وارد شده اما باقی بازی های غیر مجاز وارد نمیشند؟؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or