DjEblis
کاربر سایت
پس با این حساب تو ماه دی تنها بازی شاخی که از تنور در میاد فقط DMC هست، درسته؟Sniper Ghost Warrior 2 دوباره تاخیر خورد افتاد 12 مارچ![]()
وقت خوبیه واسه انجام بازی های قدیمی
پس با این حساب تو ماه دی تنها بازی شاخی که از تنور در میاد فقط DMC هست، درسته؟Sniper Ghost Warrior 2 دوباره تاخیر خورد افتاد 12 مارچ![]()
بچه ها یه جند تا بازیه سرگرم کننده معرفی میکنید؟ دیگه از خون و خون ریزیو کشتن و دعوا و اینا خسته شدم!
چند تا بازیه خلاقانه! خوب..
ممنون
اینو بازی کردم walk in the dark
این خوبه ممنون deponia
دو بعدی fly'N
اینم به نظر سرگرم کنندست nightsky
دو بعدی puddle
پیدا نشد incredipede
اینم که آی فونه stay dead
اینم که برا مک هستش tomas was alone
دوستان کدوم بازیهای زیر ارزش خریدن رو دارن؟؟

بچه ها یه جند تا بازیه سرگرم کننده معرفی میکنید؟ دیگه از خون و خون ریزیو کشتن و دعوا و اینا خسته شدم!
چند تا بازیه خلاقانه! خوب..
ممنون
یه بازیه شوتر مدرن هست، به نظرم جالب بود یه چیزی تو مایه های بلک اوپس جدیدسSyndicate چججور بارییه؟ ارزش بازی کردن داره؟ خسته کننده میشه یا نه؟
خیر ربطی به DmC نداره ولی بازی کردنش خالی از لطف نیست!یه بازیه شوتر مدرن هست، به نظرم جالب بود یه چیزی تو مایه های بلک اوپس جدیدس
این Devil May Cry HD pack ربطی به این Devil May Cry که داره میاد داره؟ به درد بخور هست؟
نظرتون درمورد Darksider 2 چیه؟ شبیه به سبک کدوم بازیه؟
بازی بسیار خوبیه.گرافیکش واقعا زیباست.به نظرم یه سرو گردن از battle,field 3 بالاتره.صداگذاریش هم خوب کار شده.صدای اسلحه ها هم مثل battle و medal ه.در کل پیشنهاد میشهSyndicate چججور بارییه؟ ارزش بازی کردن داره؟ خسته کننده میشه یا نه؟
یه بازیه شوتر مدرن هست، به نظرم جالب بود یه چیزی تو مایه های بلک اوپس جدیدس
این Devil May Cry HD pack ربطی به این Devil May Cry که داره میاد داره؟ به درد بخور هست؟
نظرتون درمورد Darksider 2 چیه؟ شبیه به سبک کدوم بازیه؟
دو تا سوال دیگه:
کسی NHL 13 رو بازی کرده؟ کنترلش سادست؟ یا مثل NFL سخت و مضخرفه؟
چند تا بازی باحالم بگین دیگه..
باز ما یه چی گفتیم به تاریخ پیوست! پاسخ لطفآ..