بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

اویل افتضاح!

اتفاقا به نظر من قشنگ بود این شماره اش.

درسته عنصر ترس توی بازی خیلی کم رنگ شده و بیشتر اکشن شده ولی من انصافا خوشم اومد و امشب هر 4 داستانش رو تموم کردم.

کلا نمیشه گفت که سایت های مختلف اگه به یه بازی امتیاز کم بدن دیگه نباید طرف اون بازی رفت.

هر بازی برای هر نفر,یه نمره مخصوص داره

اتفاقا به نظر من قشنگ بود این شماره اش.

درسته عنصر ترس توی بازی خیلی کم رنگ شده و بیشتر اکشن شده ولی من انصافا خوشم اومد و امشب هر 4 داستانش رو تموم کردم.

کلا نمیشه گفت که سایت های مختلف اگه به یه بازی امتیاز کم بدن دیگه نباید طرف اون بازی رفت.

هر بازی برای هر نفر,یه نمره مخصوص داره
من کلا با سایت ها کاری ندارم:دی
این نظر خودم بود!
RE یه بازی ترسناک هست که نسخه ششمش ترسی توش نداره پس از نظر من افتضاح ـه!

سلام
دوستان من حرفه ای نیستم و بیشتر از بازیهایی لذت میبرم که با یکی دیگه بشینیم و دو نفری بازی کنیم ، حالا چه رو در رو یا چه بصورت تیمی . بلک اوپس 2 رو با بچه های دو نفری بازی کردیم میخواستم بدونم دیگه چه بازیهایی هستن بشه دونفری بصورت آفلاین بازی کرد .

سلام
دوستان من حرفه ای نیستم و بیشتر از بازیهایی لذت میبرم که با یکی دیگه بشینیم و دو نفری بازی کنیم ، حالا چه رو در رو یا چه بصورت تیمی . بلک اوپس 2 رو با بچه های دو نفری بازی کردیم میخواستم بدونم دیگه چه بازیهایی هستن بشه دونفری بصورت آفلاین بازی کرد .
army of two
gears of war
kane and lynch
portal 2
far cry 3
darkness 2
fear 3
resedent evil 6 و..........
البته همه این بازی ها co_op هستن(یعنی با هم تیمین وبا هم همکاری دارین)

سلام
دوست عزیز اگه میخوایی دقیق تر بدونی برو به این تاپیک:
http://forum.bazicenter.com/thread39407/

Anarchy Reigns که خیلی وقته اومده ها :دی

Painkiller رو دیسک میاد ؟
هر دوش رو PC اومده و حالا داره روی کنسول ها میاد!
اونی هم که قبلا اومده بود Anarchy Reigns نبود و Max Anarchy بود!
Painkiller رو هم خبر ندارم ولی فکر می‌کنم رو دیسک باشه!

تو ps1 و ps2 من عاشق کرش ماشینی و اون،کرش مرحله ای که باید همدیگر حذف میکردیم بودم
حالا دنبالش برای xboc360 هستم هست ایا؟ Crash bush
دو تا کراش که رو xbox اومده ولی هیچ شباهتی به اون نسخه های ps1 نداره

---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 PM ارسال شده بود ----------

mass efect trilogy رو دیسک عرضه شده؟؟
رو دیسک که فکر کنم اومده ولی چون تعداد disk زیاده فروشگاهی نیاوردش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or