بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

به جای bioshock چرا این بازی جدیدا که اومده رو نمیگیری ؟
چون گرونه، وای میسم ارزون که شد میخرم، همین فروشگاهی که خودت تبلیغشو میکنی قبلا بازیرو میداد 2100 کارشم خوب بو ولی الان میده 5000 تومان!!!! هروقت ارزون شد میخرم، اینارم از کسی میخوام بگیرم، واسه همین میخوام ببینم اونی که باحالتر هست رو اول شروع کنم.

من که جدیدا بازیهایی که بین پی سی و ایکس باکس مشترک هست رو پی سی شو دانلود میکنم بازی میکنم دیگه پول بازی ایکس باکس نداریم مگه اینکه انحصاری باشه!!

من که جدیدا بازیهایی که بین پی سی و ایکس باکس مشترک هست رو پی سی شو دانلود میکنم بازی میکنم دیگه پول بازی ایکس باکس نداریم مگه اینکه انحصاری باشه!!

سعید خب چرا ایکس باکس رو دانلود نمیکنی ؟
البته اولش یه کم دنگ و فنگ داره اما بعدش آسون میشه
من درایوم Plextor هست . فریمورشرو تبدیل کردم به Liton .
دان میکنم و رایت .

سعید خب چرا ایکس باکس رو دانلود نمیکنی ؟
البته اولش یه کم دنگ و فنگ داره اما بعدش آسون میشه
من درایوم Plextor هست . فریمورشرو تبدیل کردم به Liton .
دان میکنم و رایت .

احتمالا به خاطر جلو گیری از هزینه اضافی !
چون نسخه کامپیوتر کم حجمتر هست ! و هم دیگه نیاز به رایت و غیره ... نداره !

البته من خودم اصلا رو کامپیوتر حال نمیکنم + کرک مشکل دار ... خراب شدن فایل های ویندوز .. ویروسی بودن گیم ... و ...

نهایتا اگه سرعت دانلود خوبی داشته باشید برای دانلود یک بازی ایکس باکس 8 گیگابایتی سه روز بیشتر طول نمیکشه.

فقط یک هزنیه dvd خام هست که میشه 2500 تومان.

من که با این وضعیت گرونی و 5000 تومانی شدن بازیها 2500 تومان به سودم هست برای دانلود کردن بازیها.

تازه منهای هزینه کرایه ای که باید سوار شم تا به فروشگاهی که میخوام برسم رو باید پول سواری بدم....

هزینه های خرید اینرنتی رو هم که دیگو نگو و نپرس که به قیمت بازیها اضافه میشه.

نهایتا اگه سرعت دانلود خوبی داشته باشید برای دانلود یک بازی ایکس باکس 8 گیگابایتی سه روز بیشتر طول نمیکشه.

من که با این وضعیت گرونی و 5000 تومانی شدن بازیها 2500 تومان به سودم هست برای دانلود کردن بازیها.

تازه منهای هزینه کرایه ای که باید سوار شم تا به فروشگاهی که میخوام برسم رو باید پول سواری بدم....

مسئله اینجاست که معمولا یه بازی میاد و برای یه بازی ارزش کرایه پیک دادن نداره .
من هردفعه دو یا 3 تا بازی میگرفتم که با پیکش حدود 17 تا 20 میشد (برنر) .
الان واقعا دیگه نمیصرفه .

فدات شم با کدوم اینترنت این شاتل که شبانش اگر چند روز پشت هم بگیری سرعتش میشه 10 کیلوبایت والا من خودم یک پک 25 تایی دی وی دی دارم از قدیم با قیمت 700 تومن مساله اینه هست که الان من دو هفتست دارم یک بازی دانلود میکنم البته اگه سرعت کم نمیشد واقعا عالی بود دوشبی یک بازی میگرفتم در کل تنها فکری که به نظرم رسیده این هست که 17 تا بازی که قرار هست انشاالله بعد از تغییر شرایط بخرم رو لیست کردم و به بازی های تمام نکرده مزخرف قبلی میپردازم البته دوتا آس هم دارم که فعلا تا این آشغال ها رو تموم نکنم سمتش نمیرم darksider و sleeping dog و البته نگزریم که آنلاین bf3 هم حسابی وقت رو توی این 3 ماه گزشته پر کرده ولی خوب بازی در حال حاظر مزخرفی به اسم residents evil operation racoon city رو دارم تموم میکنم خداوند انشاالله افراد سود جو رو از زمین حذف گرداند

والا من یکی که به شخصه حاضرم سرعت دانلودم 20 باشه ولی این محدودیت حجمی کوفتی رو بردارن ، این شاتل مسخره هم که رو سرویس ما ساعت رایگان نداره تازه رو سرویس های اکو هم که داره گویا بیشتر از چند گیگ دانلود کنی کلا سرعتت رو میاره رو 2 3
کسی میدونه ایمیج بازی ها رو چند میفروشن؟

والا من یکی که به شخصه حاضرم سرعت دانلودم 20 باشه ولی این محدودیت حجمی کوفتی رو بردارن ، این شاتل مسخره هم که رو سرویس ما ساعت رایگان نداره تازه رو سرویس های اکو هم که داره گویا بیشتر از چند گیگ دانلود کنی کلا سرعتت رو میاره رو 2 3

از شاتل نگیرید که در روز روشن دزدی میکنه از داتک بگیرید و حالشو ببرید.

هر کی از دوستان در شیراز خواست من ایمیج بازیهای دانلودیم رو به قیمتی ارزانتر از بازار میفروشم.

پیغام خصوصی بزنید اگه نیاز داشتید.

احتمالا به خاطر جلو گیری از هزینه اضافی !
چون نسخه کامپیوتر کم حجمتر هست ! و هم دیگه نیاز به رایت و غیره ... نداره !

البته من خودم اصلا رو کامپیوتر حال نمیکنم + کرک مشکل دار ... خراب شدن فایل های ویندوز .. ویروسی بودن گیم ... و ...
اون ویروسی بودن و خراب شدن ویندوز که کلا ملغاست!
اما من یه کم ریسک به خاطر کرک رو حاضرم بپذیرم ولی بازی رو با گرافیک بهتر و همراه با DLCهاش بازی کنم. تازه بازی های اول شخص و استراتژی هم که چون PC موس داره خیلی بیشتر حال می ده.

---------- نوشته در 09:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 PM ارسال شده بود ----------

از شاتل نگیرید که در روز روشن دزدی میکنه از داتک بگیرید و حالشو ببرید.

هر کی از دوستان در شیراز خواست من ایمیج بازیهای دانلودیم رو به قیمتی ارزانتر از بازار میفروشم.

پیغام خصوصی بزنید اگه نیاز داشتید.

ببخشید اگه بی ربطه به تاپیک ولی من شاتل دارم 512K تو روز خیلی راحت 260 دانلود دارم شبا هم که رایگانه 65 کیلو بایت. کلا خیلی راضیم.

آخرین ویرایش:

---------- نوشته در 09:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 PM ارسال شده بود ---------

ببخشید اگه بی ربطه به تاپیک ولی من شاتل دارم 512K تو روز خیلی راحت 260 دانلود دارم شبا هم که رایگانه 65 کیلو بایت. کلا خیلی راضیم.

شبانه بر روی سرویس 512 قانونا و عرفا شما باید نزدیک به 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشید.

65 کیلوبایت یعنی تقسیم اینترنت بین 8 نفر و این یعنی دزدی در روز روشن.

ادامه صحبتها در پروفایل...

شبانه بر روی سرویس 512 قانونا و عرفا شما باید نزدیک به 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشید.

65 کیلوبایت یعنی تقسیم اینترنت بین 8 نفر و این یعنی دزدی در روز روشن.

ادامه صحبتها در پروفایل...

دوست عزیز کاملا در اشتباهی!!!;)

اینترنتی که شما سفارش میدی بر حسب کیلو بیت هست و سرعت دانلود شما بر حسب کیلو بایت.....o:-)

خالا برای اینکه کیلوبیت رو به کیلو بایت تبدیل کنیم باید عدد مورد نظر رو تقسیم بر 8 کنیم.....:-b

مثال 512 تقسیم بر 8 مساوی 64....>:d<

دلیل اینکه چرا شرکت ها سرعت بیشتر میدن خیلی طولانی هست و اینجا نمیشه بحث کرد ولی شما نمیتونید هیچ اعتراضی برای سرعت شبانه داشته باشید.....b-)

البته من خودم قدیم شاتل داشتم و اصلا راضی نبودم و اینارم برای طرفداری از شاتل نگفتم....:-$

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or