بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

فیفا چی شد؟؟
ّFIFA 13 لیک شد!

32958919416397147981.jpg

Region: PAL , XGD3

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:56 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
جایی هست بتونم این بازی رو اینترنتی بخرم؟

بله. پ.خ. شد!

دوست عزیز من زیادmicoach رو بازی نکردم ولی بیشتر جنبه آآموزشی داره تا تفریحی.......
البته یه سری مراحل برای انجام دادن داره ولی اصلا شبیه Kinect Sport نیست و بیشتر شبیه Your Shape هست......

آخه روس نوشته soccer , tennis , football , ... !
بازی در سبک کینکت اسپورتز که اگه کینکت اسپورتز 1 و 2 رو هم داشته باشی باز هم ارزش خریدن داشته باشه میشه بگید ؟

بعد برای رایت برنرمکس به رایتر خاصی احتیاج هست یا با رایتر معمولی میشه ؟

برای رایت بازیهای برنر مکس نیاز به یه سری از رایترهای لایتون هست ...سری ihas ....آموزشش در همینجا هست

برای رایت برنر مکس پیشنهاد میشه از دیسک های با کیفیت استفاده کنید چون سوخت و سازش زیاده...

مثل دیسک مدیا ورباتیم

بازی در سبک کینکت اسپورتز که اگه کینکت اسپورتز 1 و 2 رو هم داشته باشی باز هم ارزش خریدن داشته باشه میشه بگید ؟

بازی توی سبک کینکت اسپورت زیاده ولی کیفیت بازی ها خیلی پایینه.....

من ازشناختی که از بازی های کینکت دارم بهترینشون کینکت اسپورت 1 هست!!
بقیشون زیاد جالبن نیستن.

اقا لینک دانلود رزیدنت ایول 5 گولد ادیشن رو کسی میتونه واسم مسیج کنه؟؟؟
یا فروشگاه اینترنتی که بازی رو بفروشه
ممنون
در به در دنبال رزیدنت ایول 5 گولد ادیشن هستم
لامصب یه دونه لینک دانلود توی این اینترنت نیست )x

اقا لینک دانلود رزیدنت ایول 5 گولد ادیشن رو کسی میتونه واسم مسیج کنه؟؟؟
یا فروشگاه اینترنتی که بازی رو بفروشه
ممنون
در به در دنبال رزیدنت ایول 5 گولد ادیشن هستم
لامصب یه دونه لینک دانلود توی این اینترنت نیست )x
کلا گلد ادیشن برای xbox نیومده.من خودم از دو جا خریدمش با نامه گلد ادیشن ولی همون شماره 5 بود

دوستان عزیز که در خرید بازی از فروشگاه های اینترنتی تجربه عظیمی دارن:d لطف کنن چند تا فروشگاه اینترنتی معتبر و کار درست به بنده پ.خ بزنن . بینهایت ممنون

با سلام،دوستان مغازه ای تو تهران میشناسید که بازی آرو همرو داشته باشه؟؟next gen زنگ زدم گفت دیگه نداریم!!!:(من witchero 2 mass effecte 3 va dmc 4 رو میخام بازی کنم:|اگه میشه پ.خ کنید!!!ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or