بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

ای بابا اینگار ما بدبختی هامون تمومی نداره!!!!!!!
برنر مکس sleeping رو گرفتم می ذارم توی دستگاه قسمت لود بازی توی همون حال میمونه!
یعنی نه هنگ می کنه و نه گیر می کنه فقط همون جوری عکس نشون میده!
40 ساعت طول کشید درست نشد!!!!!!!!
بازی رو بریزم روی هارد از روی هارد اجرا کنم درست میشه آیا؟!
احتمال داره درست شه.

برنر مکس sleeping رو گرفتم می ذارم توی دستگاه قسمت لود بازی توی همون حال میمونه!

هر برنر مکسی که برنر مکس نیست . گفتم که از جای کار درست بگیرید برنر مکس ها رو . ( بعضیا هم مد کردن کلا 97% ها شونم به اسم برنر مکس میفروشن . اصلا طرف نمیفهمه برنر مکس چی هست ! )
اگه تو لود گیر میکنه فکر نکم نصب بشه ولی تست کن ضرر نداره .

دوستان یه سوال برام پیش اومده اگه میشه لطفا جواب بدید:
الان مثلا من بازیهایی رو که نمیخوام لایو برم باهاشون باید برنرمکس بگیرم یا رایت معمولی هم میشه گرفت؟منظورم برای lt3 هست.پچ هم لازم دارن تا روی lt3 اجرا بشن؟اگه آره اونوقت خطر فلگ نداره که بعدا به لایو وصل شدم بن بشم؟
اون وقت بازیهای رایت معمولی از روی درایو و هارد کنسول اجرا میشن؟
من الان lt3 و آخرین آپدیت داشبورد رو دارم.

ممنون
اگه نمی خوای لایو بری لازم نیست برنرمکس باشه به جز چند تا بازی مثل فورتزا 4. بازی هایی که جدید می گیری هم پچ لازم نیست بشن ولی بازی ای رو اگر مثلا 7 - 8 ماه قبل گرفتی باید پچش کنی.
بله میشن. بازی رو نصب کن بعد یه Audio CD بذار تو دستگاه ریپ کن بریز روی هارد بعد از روی هارد اجرا کن بعد بازی رو بذار تو دستگاه در همون حالی که موزیک داره پخش میشه برو تو بازی. بعدا که رفتی تو بازی می تونی موزیک رو Pause کنی.

هر برنر مکسی که برنر مکس نیست . گفتم که از جای کار درست بگیرید برنر مکس ها رو . ( بعضیا هم مد کردن کلا 97% ها شونم به اسم برنر مکس میفروشن . اصلا طرف نمیفهمه برنر مکس چی هست ! )
فهمیدم مشکل از کجاست.
یه لای سوخته رایت شده بود.
رفتم عوضش کردم!

قبل از هر چیزی لازم میدونم به همه دوستان سلام و عرض ادب کنم

دوستان من یه جای sleeping dogs گیر کردم.
یه جاش هست دوست دختر ace در حال مرگه میری از ماشینش عکس میگیری و بعد باید با hotshot مسابقه بدی؛ وسطای مسابقه یهو من میرم تو زمین!
بعشد میبازم!
همون جا هم بازی گیر میکنه!
کنسول هنگ نمی کنه ها! فقط بازی گیر میکنه!

احتمال داره بازیتون باگ داشته باشه .....البته بعضی از دوستان متاستفانه source شون ناقصه که این مشکلات پیش میاد....
سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ؟
مولتی پلیر بازی های اول شخص شوتر رو میشه راحت روی کنسول بازی کرد ؟
آخه یه جوریه !
مثلا شما Search and destroy بازی COD رو فرض کنید که حواستون باید خیلی جمع باشه که با دسته یه جورایی خیلی مشکله به نظرم !
شما چی فکر میکنید ؟

اصلا سخت نیست فقط کافیه عادت کنی
من فکر می کنم کلا اول شخص با کنسول معنی نداره. موس خیییییلی خیییییلی یهتره.

با موس و کیبود برای طولانی مدت خوب نیست چو مچ دستس که روی زیمن یا میز قرار میگیره درد میگیره یا ورم میکنه....
شما اولین نمونه ی جانوری هستی که می بینم با آنالوگ راحت تری!;)

ربطی نداره...سلیقه ایه

خیر ، یا لنز دستگانون ضعیفه یا بازی بد رایت شده....
100% دمو هست . شک نکن !

من هم مطمین هستم demo هست

مطمین باشید نسخه اصلی نیست ....

ببخشید دوست عزیز ولی الان دیگه همه میدونن برنر چیه و برتریش چیه.....

ابرنر مکس بیشتر برای امنیت بیشتر در LIVE هست .....اگر شما SOURCE تون کامل باشه هیچ فرقی نمیکنه برنر مکس بگیری یا 97% فقط باید SOUURCE صحیح و سالم باشه ....

97 هم دیگه تو هارد کپی میشه الان دیگه همه بلدن...

فکر نکنم آدم انقدر نامرد باشه که 97% را به جای برنر مکس بفروشه

جدیده هست.قشنگه.حتما بگیر.

خیر دوست عزیز این بازی اتفاقا خیلیم قدیمیه فقط آخرین نسخه درایور ست

فروش بازیهای XBOX 360 فقط 2100 تومان.. با SOURCE کامل بدون هیچگونه باگی با رایت 97%....تحویل در تهران حضوری...توسط پیک در سریعترین زمان...ارسال به سراسر نقاط کشور ( با شیوه پرداخت وجه به مامور پست )
آدرس فروشگاه : www.shopgames.ir
اجرای بازیهای 97% از روی هارد : www.shopgames.ir

آخرین ویرایش:
ببخشید دوست عزیز ولی الان دیگه همه میدونن برنر چیه و برتریش چیه.....

ابرنر مکس بیشتر برای امنیت بیشتر در LIVE هست .....اگر شما SOURCE تون کامل باشه هیچ فرقی نمیکنه برنر مکس بگیری یا 97% فقط باید SOUURCE صحیح و سالم باشه ....

97 هم دیگه تو هارد کپی میشه الان دیگه همه بلدن...

فکر نکنم آدم انقدر نامرد باشه که 97% را به جای برنر مکس بفروشه

شما ببخشید !!!!!! من نگفتم که فرقشون تو چی هست که شما توضیح بدی ؟ ؟ ؟ برا من برنر مکس رو توضیح می دی ؟ )x !!!!!! ( اولا پست رو درست بخون دوما اگه پاسخی مناسبی برای پست من نداری مجبور نیستی جواب بدی ) گفتم بعضی فروشنده ها نمیدونن چی میفروشن !!!!!!
و همین طور هم هست که می گم !!!!!!!

دوما اشتباه نکن اولا باید SOURCE رو بعد از اینکه فایل های پچ شده اخری ریلیز شد ، ایمیج بازی رو چک کنید و اگه مشکلی نداشت SOURCE واقعا امادست !
الان شما مگه تکن نمیفروشی !!! مگه فایل هاشو دادن بیرون ؟؟؟؟ شما از کجا 100% میدونی بعد از چند روز فایل ها رو رو سایت قرار دادن : فایل های PFI - DMI - SS کاملا پس میشن هیچ کدوم نیاز به تعویض ندارن ؟؟؟؟

97% هم با 100% خیلی فرق داره - 150 مگابایت اطلاعات به نظر شما هیچچی نیست !!!!!

و باز اشتباه نکن ! اونایی که آنلاین میرن اصلا نباید 97% نصب کنند میتونن با ریسک خودشون بدون نصب بازی کنن . نکنه شما می خوای همه رو بن کنند !!!

در ضمن اینکه تا حالا بعضی از دوستان بن نشدند دلیل این نیست که ماکروسافت نمیدونه یا نمیفهمه !!!! بعد یه مدت اونم معلوم می شه ! اونایی که هر طور دوست دارن و هر نوع دیسک دستشون میاد استفاده می کنن .

[/B]

97% هم با 100% خیلی فرق داره - 150 مگابایت اطلاعات به نظر شما هیچچی نیست !!!!!

و باز اشتباه نکن ! اونایی که آنلاین میرن اصلا نباید 97% نصب کنند میتونن با ریسک خودشون بدون نصب بازی کنن . نکنه شما می خوای همه رو بن کنند !!!
.

سلام دوست عزیز

اون 150 مگابایتی که شما میگید بیشترش قفل امنیتی هستش نه چیزه دیگر که میتونید میتونید تو وب سایت های خارجی زبان چک کنید

دوست عزیز ، شما به صحبت من دقت نکردی ، من گفتم کسایی که می خوان آنلاین بازی کنن بهتر است برای امنیت بیشتر خودشون برنر مکس تهیه کنند ....

دوست عزیز من خودم دارم میگم شما که میخواهید آنلاین بازی کنید برای امنیت بیشتر خودتون برنر مکس تهیه کنید ....

فروش بازی های xbox 360 فقط 2100 تومان...تحویل حصوری...در هر کجای کشور محصول خود را دریافت کنید سپس وجه را به مامور پست بپردازید.....
آدر فروشگاه : www.shopgames.ir

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or