برو سايت هاي فروش بازيسلامدوستان اهل گیم یه درخواستی ازتون داشتم ، هر کی کار مارو راه انداخت دعاش میکنم.میخواستم یه لیست از تمام بازیهای XBox که از عید 91 به اینور منتشر شده رو بهم بدین.آخرین بازی که گرفته بودم مکس پین 3 بود ، بعد از اون خبر ندارم چه بازی هایی اومده.ممنونم ..
سلام
دوستان اهل گیم یه درخواستی ازتون داشتم ، هر کی کار مارو راه انداخت دعاش میکنم.
میخواستم یه لیست از تمام بازیهای XBox که از عید 91 به اینور منتشر شده رو بهم بدین.
آخرین بازی که گرفته بودم مکس پین 3 بود ، بعد از اون خبر ندارم چه بازی هایی اومده.
ممنونم ..
برو سایت gamespot ! اونجا لیست تاپ گیم رو بزن بعد! اونجا زده, میتونی لیست بازی های 6 ماه گذشته! 12 ماه گذشته و ... رو انتخاب کنی!
سلام
دوستان اهل گیم یه درخواستی ازتون داشتم ، هر کی کار مارو راه انداخت دعاش میکنم.
میخواستم یه لیست از تمام بازیهای XBox که از عید 91 به اینور منتشر شده رو بهم بدین.
آخرین بازی که گرفته بودم مکس پین 3 بود ، بعد از اون خبر ندارم چه بازی هایی اومده.
ممنونم ..
تا حالا کنسول من هنگ نکرده بود از وقتی sleeping رو گذاشتم تاحالا 2 بار هنگ کرده.
اگه بازی رو بریزم رو هارد درست میشه؟
تا حالا کنسول من هنگ نکرده بود از وقتی sleeping رو گذاشتم تاحالا 2 بار هنگ کرده.
300 ساعت با 2 دقیقه فرق داره خب!تو بازی های جدید کلا دو سه بار هنگ کنه زیاد هم عیبی نداره . تو بعضی گیم ها و بعضی کنسول ها حتی اگه بازی برنر مکس هم باشه ممکنه یکی دو بار مثلا در هر 30 ساعت هنگ کنه و رو بعضیاشم ممکنه تو 200 ساعت هنگ نداشته باشه .
مشکل از کنسول نیست ماله بقیه دوستان هم همینجوری شده بود کلا بهتره برنرمکسش رو بگیری.تا حالا کنسول من هنگ نکرده بود از وقتی sleeping رو گذاشتم تاحالا 2 بار هنگ کرده.
300 ساعت با 2 دقیقه فرق داره خب!
2 دقیقه ای هنگ کرد!!!!
اینم مشکلی نداره؟
دوستان نسخه ی hd collection splinter cell منتشر نشده؟! تایدد هم نشده ,هوس کردیم روی 360 همه نسخه ها رو بازی کنم