بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان این 2 تا بازی هم اومده.......

Port Royale 3: Pirates & Mechants (برنرمکسXGD3)

_-Port-Royale-3-Pirates-and-Merchants-Xbox-360-_.jpg

Damage Inc Pacific Squadron WWII معمولی

51ocr-rsHBL.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز...

دوستان بازی برنر مکس فقط برای LIVE در غیر این صورت پول اضافه برای بازی دادید....تازه اونم برای امنیت بیشتر در لایو هست

اون سایت هایی هم که شما ازشون بازی خریدید احتمالا SOURCE اون آقایون ناقص بوده اگر نه نباید ارور بده ...

برای اجرای بازی هم ار تو هارد کافیه مراحل زی را انجام بدید که فکر کنم الان دیگه همه بلد هستند :
اجرای بازی های 97% از روی هارد کنسول

1. اول بازی رو روی هارد کنسول بریزید در این مرحله هیچ اروری ازتون نمیگیره

2. فقط و فقط کافیه یک موزیک بر روی هارد کنسول بریزید ( از اونجایی که نمیشه موزیک رو مستقیم تو هارد کنسول ریخت یک

CD آدیو موزیک بزارید تو دستگاه تا تو هارد کنسول تبدیل و کپی بشه )

3.حالا قبل از اینکه وارد بازی بشید کافیه یک موزیک بزارید پخش بشه ...وقتی موزیک رو میزارید پخش بشه دیگه در هین ورود

بازی هیچ اروری نمی بینید .

4. نکته خیلی مهم : موزیک رو فقط در هنگام ورود به بازی بزارید پخش بشه وقتی وارد بازی شدید یعنی منوی بازی اومد

دکمه stop رو بزنید تا موزیک متوقف بشه .اگر صدای موزیک ازیتتون میکنه خب صدای موزیک پلیرتونو ببیندید دیگه. دی :

حالا دیگه بازیتون از روی هارد اجرا میشه ....

نکته 2 : من خودم تا حالا به این مشکلی که میخوام الان بهتون بگم بر نخوردم ولی اگر یه زمانی در داخل بازی یعنی در هین

مراحل بازی ارروری ازتون گرفته شد و از بازی اومد بیرون دفعه ی بعد موزیک رو pause کنید ... ولی خیالتون راحت تو بازی

ارور نمیگیره همون STOP رو بزنید

فروش بازیهای XBOX 360 فقط 2100 تومان خرید بیش از 10 عدد 1900 تومان....با کیفیت بالا هرکی خواست بگه نمونه کارو بهش ایمیل کنم ....سایت : www.shopgames.ir گارانتی 48 ساعت بعد از تحویل محصول​

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز... دوستان بازی برنر مکس فقط برای LIVE در غیر این صورت پول اضافه برای بازی دادید....تازه اونم برای امنیت بیشتر در لایو هست اون سایت هایی هم که شما ازشون بازی خریدید احتمالا SOURCE اون آقایون ناقص بوده اگر نه نباید ارور بده ... برای اجرای بازی هم ار تو هارد کافیه مراحل زی را انجام بدید که فکر کنم الان دیگه همه بلد هستند :
اجرای بازی های 97% از روی هارد کنسول 1. اول بازی رو روی هارد کنسول بریزید در این مرحله هیچ اروری ازتون نمیگیره 2. فقط و فقط کافیه یک موزیک بر روی هارد کنسول بریزید ( از اونجایی که نمیشه موزیک رو مستقیم تو هارد کنسول ریخت یک CD آدیو موزیک بزارید تو دستگاه تا تو هارد کنسول تبدیل و کپی بشه ) 3.حالا قبل از اینکه وارد بازی بشید کافیه یک موزیک بزارید پخش بشه ...وقتی موزیک رو میزارید پخش بشه دیگه در هین ورود بازی هیچ اروری نمی بینید . 4. نکته خیلی مهم : موزیک رو فقط در هنگام ورود به بازی بزارید پخش بشه وقتی وارد بازی شدید یعنی منوی بازی اومد دکمه stop رو بزنید تا موزیک متوقف بشه .اگر صدای موزیک ازیتتون میکنه خب صدای موزیک پلیرتونو ببیندید دیگه. دی : حالا دیگه بازیتون از روی هارد اجرا میشه .... نکته 2 : من خودم تا حالا به این مشکلی که میخوام الان بهتون بگم بر نخوردم ولی اگر یه زمانی در داخل بازی یعنی در هین مراحل بازی ارروری ازتون گرفته شد و از بازی اومد بیرون دفعه ی بعد موزیک رو pause کنید ... ولی خیالتون راحت تو بازی ارور نمیگیره همون STOP رو بزنید ____________________________________________ فروش بازیهای XBOX 360 فقط 2100 تومان خرید بیش از 10 عدد 1900 تومان....با کیفیت بالا هرکی خواست بگه نمونه کارو بهش ایمیل کنم ....سایت : www.shopgames.ir گارانتی 48 ساعت بعد از تحویل محصول​
من یه بازی Amazing Spiderman رو خریدم برنرمکس هم نبود نصب کردم اجرا هم شد از روی هارد هم اجرا کرد. فقط وسط بازی ارور داد. نمونه کار رو هم ممنون میشم ایمیل کنی.

من یه بازی Amazing Spiderman رو خریدم برنرمکس هم نبود نصب کردم اجرا هم شد از روی هارد هم اجرا کرد. فقط وسط بازی ارور داد. نمونه کار رو هم ممنون میشم ایمیل کنی.
عزیز تمام بازی های 97% که XGD 2 هستند نصب و اجرا می‌شن، بازی های XGD 3 نصب و اجرا می‌شن ولی وسط بازی میان بیرون!
برای جلو گیری از این کار هم باید روشی که دوستمون گفت رو امتحان کنید!
بنده برای DarkSiders II انجام دادم جواب داد;)

سلام دوست عزیز

لطفا در تاپیک پیام عمومی ندید ممکنه مدیران اخطار بدن ... فقط پیام خصوصی بدید یا از طریق سایت و ایمیل ارتباط برقرار کنید .
با تشکر

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 PM ارسال شده بود ----------

عزیز تمام بازی های 97% که XGD 2 هستند نصب و اجرا می‌شن، بازی های XGD 3 نصب و اجرا می‌شن ولی وسط بازی میان بیرون!
برای جلو گیری از این کار هم باید روشی که دوستمون گفت رو امتحان کنید!
بنده برای DarkSiders II انجام دادم جواب داد;)

فقط بازی هایی که حجمی معادل 96/7 دارند یا به قول شما XGD3 هستند باید از این روش استفاده شوند ....

بقیه بازیها به صورت کامل موجود هستند که حجم آنها کمتر این است به طور مثال :29/7

سلام دوست عزیز

لینک دانلود براتون پ.خ شد اگر کسی از دوستان خواست بگه براش پ.خ کنم .

فروش بازیهای XBOX360 فقط 2100 تومان خرید بالایی 10 عدد 1900 تومان ....آدرس سایت : فروشگاه اینترنتی SHOP ONLINE - صفحه 1
راهنمایی برای اجرای بازیهای 97% از روی هارد : http://shopgames.ir/ads-5.html
ایمیل : shopx360@gmail.com

آخرین ویرایش:
بچه ها , بازیهای Red Dead Redemption و L.A. Noire , هرکدوم چند DVD هستن ؟
بعد بصورت XGD 2 هستن یا XGD 3 ?
هردوتاش xgd2 هست.
red dead یک دیسکه.ولی با dlc هاش بگیری دو دیسک که واقعا ارزش داره.نسخه game of the year شو بگیری
L.A NOIRE سه تا دیسکه و نسخه با DLC هاشم چهار تا دیسکه.که اینم ارزش داره به نظر من

هردوتاش xgd2 هست.
red dead یک دیسکه.ولی با dlc هاش بگیری دو دیسک که واقعا ارزش داره.نسخه game of the year شو بگیری
L.A NOIRE سه تا دیسکه و نسخه با DLC هاشم چهار تا دیسکه.که اینم ارزش داره به نظر من
ممنون
آخه یه سایت Complete Edition LA Noire رو زده 7500 که میشه 3 دیسک و یه سایت دیگه هم زده 11 تومن و 4 دیسک . (البته این سایت دومی دونه ای 3500 حساب میکنه)
[h=1][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or