بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سوال در مورد بازی 360

سلام به همه ی بچه های بازی سنتر
میخواستم بدونم بازی فکری یا فلشی که بشه راحت دانلودش کنی
مثه peggle و ....
اگه راهنمایی کنید متشکر میشم

سلام به همه :-*
میگم این بازی Trials Evolution تو ایران گیر میاد؟ کسی خبر داره ؟ ( واسه xbox )
من یه بازی فلش تو این مایه ها با کامپیوتر بازی کردم. خیلی باحاله- هر کی بازی کرده حال کرده- یه سرچ کنین تو نت می بینین خیلی با حاله-
با سپاس فراوان
4d66337fbdf4.png
این بازی رو شبکه mitv انلاین بازی کردنشو نشون میداد چند تا مینی گیم هستن تو یه دیسک فکر کنم 10 تایی بشن جالب بود ولی برای فان خوبه چون مولتی پلیرش جالبه

دوستان كسي جايي رو سراغ داره كه كرايسيس 1 رو برا ايكس باكس داشته باشه.
رو ديسك يا لينك دانلود . نسخه گاد هم باشه مسعله اي نيست.
نه داداش فقط باید کنسولت جیتگ باشه یا از لایو بخریش.اگه جیتگه بگو برات لینک دانلودو پیدا کنم

دوستان كسي جايي رو سراغ داره كه كرايسيس 1 رو برا ايكس باكس داشته باشه.
رو ديسك يا لينك دانلود . نسخه گاد هم باشه مسعله اي نيست.

حلا چرا CRISIS 1 ....این که خیلی قدیمیه ! این همه بازی جدید اومده ...

فروش ویژه بازیهای xbox 360 فقط 2100 تومان . .....جدیدترین ها را از ما بخواهید.

براب ورود به فروشگاه بر روی لینک مقابل کلیک کنید : www.shopgames.ir

آخرین ویرایش:
دوستان کسی این بازی Transformers Fall of Cybertron بازی کرده می تونه توضیح در مورد بازیش بده نمراتش که نسبتا خوب بوده. خیلی عجیب تاپیکش من پیدا نکردم!!

دیسک 2 جهاد3 فقط مولتیه یا سینگلم توش هست ؟؟ چون گرفتم دیسک 2ش کار نمیکنه خش خفن داره.
بعدشم نصب کردن اون 1.5 گیگ خیلی تاثیر داره چون چند جا گرافیکش بدجور تو ذوق میزنه؟

دیسک 2 جهاد3 فقط مولتیه یا سینگلم توش هست ؟؟ چون گرفتم دیسک 2ش کار نمیکنه خش خفن داره.
بعدشم نصب کردن اون 1.5 گیگ خیلی تاثیر داره چون چند جا گرافیکش بدجور تو ذوق میزنه؟
دیسک یک مولتی هست دو سینگل!

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 AM ارسال شده بود ----------

به خدا ارزش نداره اینو بدون هیچ گونه تعصبی می گم. من خودم تا وسطاش رفتم این قدر چرت بود که بی خیالش شدم. تازه من با PC بازی می کردم!
کاملا موافقم سینگلش خیلی مضخرفه من الان یه 20 ساعتی بازیش رو کردم و کلا مولتی !یک مرحله هم سینگلش رو تموم نکردم از بس مصغره بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or