بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

خواهشن یه بازی استراتژیکی خوب معرفی کنید

Tropico4
45682618007115817234.jpg

اگه استراتژی میخوای که توش بجنگی اینا هست :
HALO WARS
TROPICO 3 - 4 البته اینتو نمیجنگی:دی
END WAR
اولی فوق العاده ـست! هم میتونی خونه بسازی هم ارتش بسازی! سازنده AGE OF EMPIRES ساخته تش

اگه استراتژی میخوای که توش بجنگی اینا هست :
HALO WARS
TROPICO 3 - 4 البته اینتو نمیجنگی:دی
END WAR
اولی فوق العاده ـست! هم میتونی خونه بسازی هم ارتش بسازی! سازنده AGE OF EMPIRES ساخته تش

با xbox میشه استراتژیک بازی کرد - چطوری؟ بعد این بازی برنر مکس و lt3 ش رو کدوم فروشگاه اینترنتی میفروشه ؟ گشتم نبوددد

کلا رو کنسول استراتژی خوب نداریم بدون موس که استراتژی معنی نمیده! ولی بین همونا Command & Conquer 3 از همه بهتره و بعد Supreme Commander 2 و Red Alert 3 و بعد از این ها هم RUSE خوبن. Halo Wars بدک نیست ولی خیلی هم جالب نیست اینایی که گفتم بهترن.

با xbox میشه استراتژیک بازی کرد - چطوری؟ بعد این بازی برنر مکس و lt3 ش رو کدوم فروشگاه اینترنتی میفروشه ؟ گشتم نبوددد

چطوری نداره با دسته معمولی خود دستگاه دیگه :| وسطیه خیلی راحت تره کنترلش!
آدرسو برات پیام خصوصی میکنم

مدتیه که میخوام elder scrolls v:skytim رو بگیرم ولی تو تردیدم.میدونم جز شاهکاراست اما کلا با بازیهای نقش آفرینی خوب ارتباط برقرار نمیکنم.مثلا the witcher 2 که گرفتم همون اوایل ولش کردم.به نظرتون این بازیرو بگیرم؟

مدتیه که میخوام elder scrolls v:skytim رو بگیرم ولی تو تردیدم.میدونم جز شاهکاراست اما کلا با بازیهای نقش آفرینی خوب ارتباط برقرار نمیکنم.مثلا the witcher 2 که گرفتم همون اوایل ولش کردم.به نظرتون این بازیرو بگیرم؟
منم مثل شما از این بازی witcher 2 خیلی خوشم نیومد و از این اسکاریمم خوشم نیومد.
گرافیکش به شدت پایینه.
فک نکنم شما هم خوشتون بیاد.

اگه نقش آفريني بدت مي ياد، بهت پيشنهاد مي كنم اصلا نگيري. چون من هم از نقش آفريني بدم مي يومد بازي رو گرفتم حالم بهم خورد. البته يكم قابل تحمل بود.

کسی نمیدونه امروز spec ops توپخونه اوردن یا نه؟

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

هیچکس نیست جواب مارو بده؟از دیروز دو سه بار پرسیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or