بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام، می خواستم نظرتون رو در مورد این بازی ها بدونم:
1- Quantum Theory
2- Dante`s Inferno
3- Home Front
4- Medal of Honor
5-Dragon Age II
6- Singularity
7- Metro 2033
مرسی
1- افتضاح : توضیح خاصی ندارم
2- قابل تحمل : توی سبک GoW هست و تو جهنمه. یه ذره هم خشنه. خیلی توصیه نمیشه.
3- بد نیست : اول شخص نسبتا خوبیه. نکته مثبت بارزی نداره. داستان آمریکایی های مظلومه که کره شمالی ها گرفتنشون!!!!!! خیلی هم کوتاهه. به یه بار امتحان می ارزه.
4- خوبه : من که باهاش حال کردم اگر چه به پای COD و BF نمی رسه.
5- بازی نکردم.
6- اول شخص خیلی قشنگیه. در مورد نابود شدن و زامبی شدن انسان ها به وسیله ی پروژه ی تحقیقاتی خطرناک روس هاست.
7- نسبتا خوبه. البته من خیلی حال نکردم چون سبکش ترسناکه و از اوناییه که توش کمبود تیر داری.

1- افتضاح : توضیح خاصی ندارم
2- قابل تحمل : توی سبک GoW هست و تو جهنمه. یه ذره هم خشنه. خیلی توصیه نمیشه.
3- بد نیست : اول شخص نسبتا خوبیه. نکته مثبت بارزی نداره. داستان آمریکایی های مظلومه که کره شمالی ها گرفتنشون!!!!!! خیلی هم کوتاهه. به یه بار امتحان می ارزه.
4- خوبه : من که باهاش حال کردم اگر چه به پای COD و BF نمی رسه.
5- بازی نکردم.
6- اول شخص خیلی قشنگیه. در مورد نابود شدن و زامبی شدن انسان ها به وسیله ی پروژه ی تحقیقاتی خطرناک روس هاست.
7- نسبتا خوبه. البته من خیلی حال نکردم چون سبکش ترسناکه و از اوناییه که توش کمبود تیر داری.
البته این موردی که بویلد کردم تا وسطاش قشنگ هست و بعدش خیلی تکراری میشه که البته صحنه های +18 بازی رو بسی جذاب میکنه البته زیاد هم +18 نیست ولی باز هم خوبه:دی
به نظرم اگر بازی خوب میخوایید حتما The Witcher 2 Assassin's Of Kings Enhanced Editation رو بازی کنید!
فوق العادس

کسی در مورد این بازی اطلاعاتی نداره؟؟؟
آخه تاپیک هم براش زده نشده !!!
این کالکشن 8 تا بازی داره.
بازی ها:
1.super street fighter 2 hd rimix
2.final fight
3.1942 joint strike
4.super puzzle fighter 2
5.bionic commando rearemed 2
6.wolf of the b.a.t.t.l.f.i.e.l.d. commando 3
7.rocketmen
8.flock

بچها یه سوال یادمه وقتی کرایسیس 2 اومد برا ایکس باکس گفتن که نسخه ی اولش رو هم میزنن یا پورت میکنن مخوام ببینم اومده نیومده ؟؟
رو دیسک هست یا دانلودی؟؟
ممنون هر کی میتونه بگه

بچها یه سوال یادمه وقتی کرایسیس 2 اومد برا ایکس باکس گفتن که نسخه ی اولش رو هم میزنن یا پورت میکنن مخوام ببینم اومده نیومده ؟؟
رو دیسک هست یا دانلودی؟؟
ممنون هر کی میتونه بگه

فقط برای دانلود رو Live اومد که 1600 پوینت قیمت داره.

سلام، می خواستم نظرتون رو در مورد این بازی ها بدونم:
1- Quantum Theory
2- Dante`s Inferno
3- Home Front
4- Medal of Honor
5-Dragon Age II
6- Singularity
7- Metro 2033
مرسی
1.همون طور كه دوستمون گفتن افتضاح...
2.بازي بدي نسيت تا وسطاش قشنگه اواخرش يكم ضعيف ميشه.
3.بازي نكردم ولي نبايد بد باشه...
4.بد نيست اواخرش قشنگ ميشه.
5.اگه طرفدار شماره اول DA هستي اصلا طرفش نرو...
6.زياد حرفه اي نيست ولي جذابه.
7.واقعا قشنگه حتما بهت پيشنهاد ميكنم بازيش كن من خودم 2 بار تمومش كردم و هر دوبار واقعا ازش لذت بردم.

درود!
یه مشت مزخرفات به شرح زیر برای پایرت خوری منتشر شد!

Twisted Mania

Qt6El.jpg

Deadliest Warrior Ancient Combat

KaOg.jpg

Battleship

c2MN9.jpg

[h=1]Alvin and the Chipmunks Chipwrecked[/h]
Su31.jpg

سلام من از 1 اسفند دوره آموزشی سربازی بودم دیروز ترخیص شدم میشه چند تا بازی اول و سوم شخص خوب ( واقعا خوب باشه از لحاظ گرافیک و ... ) معرفی کنین که جدیدا اومده باشه . نبودم کلا خبر ندارم

سلام من از 1 اسفند دوره آموزشی سربازی بودم دیروز ترخیص شدم میشه چند تا بازی اول و سوم شخص خوب ( واقعا خوب باشه از لحاظ گرافیک و ... ) معرفی کنین که جدیدا اومده باشه . نبودم کلا خبر ندارم
The Witcher 2 Assassin's Of Kings Enhanced Editation
Mass Effect 3
Silent Hill Downpour
Silent Hill HD Collection
Fifa Street
Ninja Gaiden3
Devil May Cry HD Collection
بازی های جدید هستن و همشون به غیر از NG3 عالی هستن و NG3 هم اگر طرفدار NG2 بودی خیلی ضدحال ــه!
The Witcher 2 Assassin's Of Kings Enhanced Editation
Mass Effect 3
Silent Hill Downpour
هم گرافیک خوبی دارن مخصوصا The Witcher و ME3

بهترین انتخاب به نظر من Mass Effect 3 هست که درسته RPG هست ولی عناصر اکشن زیادی هم داره و خیلی خوبه.
بعدش Syndicate که اول شخصه و Binary Domain که سوم شخصه. هر دوشون خیلی خوبن اگر چه نمیشه شاهکار به حساب آوردشون.
Silent Hill Downpour هم که سبکش ترسناکه و قشنگه.
Witcher 2 هم که ایشون گفتن خیلی قشنگه گرافیکشم به پای PC نمیرسه ولی خیلی خوبه. ولی هم شمشیریه هم RPG.

Prototype 2 لیک شد!

40707551149617165581.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or