بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

kinect rush برای اجرا به داشبورد 14699 احتیاج داره و حاوی این اپدیته با این تفاوت که اپدیت بازی dae.bin کنسول هم بروز میکنه در نتیحه این بازی فقط بر روی LT 3 اجرا میشه یعنی چون LT 2 دارید اپدیت بازی رو انجام بدید dae.bin بروز میشه و بازیهای XGD 3 و A.P.2.5 اجرا نمیشن و ... که برای اطلاعات کاملتر در مورد بروز شدن dae.bin میتونی پست اول تاپیک زیر رو بخونی:

http://forum.bazicenter.com/thread54449/

با تشکر
داشبورد من13599هستش الان اگه13644رو بریزم همونی که شما گفتید اتفاق میافته؟
ال تی میبره؟

من الان lt2 دارم
اكه lt3 كنم بهتره يا همين بمونه؟؟؟؟
چون من خيلي از بازي هاي lt2 رو بازي نكردم
مي خوام بازي هاي lt3 رو پچ كنم به lt2
طبق گفته ي دوستان اگر آپديت كنم بازي هاي قبلي رو نمي شه بازي كرد درسته؟؟؟؟؟؟

با تشکر
داشبورد من13599هستش الان اگه13644رو بریزم همونی که شما گفتید اتفاق میافته؟
ال تی میبره؟

شما اپدیت 14699 یا بالاتر رو دانلود کنید از اینترنت و بعد بریزید تنها مشکلی که پیش میاد اینه بازیهای ترانکات رایت شده از رو هارد اجرا نمیشن ولی اگه برای بازی Kinect Rush میخواید, اپدیت درون این بازی علاوه بر ورژن 14699 در کنارش اپدیت dae.bin هم هست بخاطر همین این بازی فقط بر روی LT 3 اجرا میشه و اگه اپدیت درون بازی رو انجام بدید dae.bin نیز بروز میشه و چون LT 2 دارید و بازیهای XGD 3 و A.P.2.5 اجرا نمیشن ,

من الان lt2 دارم
اكه lt3 كنم بهتره يا همين بمونه؟؟؟؟
چون من خيلي از بازي هاي lt2 رو بازي نكردم
مي خوام بازي هاي lt3 رو پچ كنم به lt2
طبق گفته ي دوستان اگر آپديت كنم بازي هاي قبلي رو نمي شه بازي كرد درسته؟؟؟؟؟؟
بله با آپدیت دیگه هیچ کدوم از بازی های پچ Lt 2 نمیان!!!

عجب من lt3 دارم ولی به راحتی skyrim رو بازی میکنم مغازه دار هم گفت یک اپدیت جدید امده که بعضی از بازیهای lt 2 رو روی lt3 میاره
اصلا برای بازی های LT 2 روی 3 نیازی به آپدیت نیست!
فقط باید دوباره بازی رو با پچ LT3 خریداری کنید!
اگه LT3 کنم بهتره یا همین بمونه و پچ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر همه بازیهای XGD 3 تون رو تموم کردین بهتره LT 3.0 کنین!
----------------
آخرین ورژن دشبورد چیه؟!
منظورم شماره هاشه مثلا 2.1966

اقا اگه kinect rush رو بزاریم داخل دستگاه LT3 میشه دستگامون و فقط بازی های XGD3 رو نمیخونه؟یا مثل بقیه بازی ها بزاریم داخل دستگاه" دستگاه میتره که؟

دوستان این capcam digital collection بازی هاش رو میشه آفلاین هم بازی کرد یا حتما باید لایو بازی کرد ؟ می ترسم بزنم 8 گیگ دانلود کنم آخرش همشون لایو باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or