بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

kinect Star Wars لیک شد. Free & XGD3

997652_171789_front.jpg

بچه ها کسنکت استار وارز و dmc:hd collection اومده بریم بخریم؟ واااای کینکت استار وارز که زندگیه به نظر من که ارزش داره بخاطرش یه ایکس باکس خرید...این بازی رو به همراه کینکت و ایکس باکس توی یه pack برای فروش گذاشتن...من که حتما این بازیو میخرم و خیلی وقته منتظرشم

بچه ها به کمکتون احتیاج دارم امروز کینکتrush خریدم این کی لیک شد ؟ ابدیت خواست منم ال تی 2 دارم قبل از اون استارر رو بازی کردم الان ابدیت رو بزنم دستگاه داغون نشه؟ کمکم کنید

بچه ها به کمکتون احتیاج دارم امروز کینکتrush خریدم این کی لیک شد ؟ ابدیت خواست منم ال تی 2 دارم قبل از اون استارر رو بازی کردم الان ابدیت رو بزنم دستگاه داغون نشه؟ کمکم کنید

خوب فکر کنم دیسک شما lt3 باشه اگه میخوای lt3 داشته باشی اپدیتش کن اگه هم نمیخوای برو به فروشنده بگو lt2 بده.

اگه ابدیت رو بزنم کینکت ابدیت میشه یا دستگاه الان تو یکی از فروم ها دیدم ابدیت جدید اومده

kinect rush برای اجرا به داشبورد 14699 احتیاج داره و حاوی این اپدیته با این تفاوت که اپدیت بازی dae.bin کنسول هم بروز میکنه در نتیحه این بازی فقط بر روی LT 3 اجرا میشه یعنی چون LT 2 دارید اپدیت بازی رو انجام بدید dae.bin بروز میشه و بازیهای XGD 3 و A.P.2.5 اجرا نمیشن و ... که برای اطلاعات کاملتر در مورد بروز شدن dae.bin میتونی پست اول تاپیک زیر رو بخونی:

http://forum.bazicenter.com/thread54449/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or