بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

لعنت به بازیسازا که همه بازیاشونو اد تو این یه هفته بیرون دادن! ورشکست شدم انقد پول بازی دادم:دی تازه فردا باید جاست دنس3 رو هم بخرم:دی
میمردن 24 ساعته کار میکردن تا تو تابستون بدن:((
الان دو مسیر جلومه :
1.درس خوندن 2.یا بیخیالش شو و فقط بازی :)
کاش گزینه سومی هم بود و منه بدبخت گزینه 1 رو انتخاب نمیکردنم:((

بچه ها JUST DANCE 3 رو اگه نخرید نصف عمرتون فناست!
ته بازیه! فوقالعاده با دقته فوق سخت فوق جذاب! LMFAO و هر کی که باحاله رو داره:دی!(LMFAO همون دو تا پسران که رقصای وحشتناک سخت تو کلیپاشون میکنن!)
من تاپیکشو پیدا نکردم (نگشتم)وگرنه اونجا میگفتم!
SESAME STREET هم ته بازیه ته خندس:)) =)) فقط یه ربع داشتم به اون آبیه میخندیدم=))

منم همینجا فک کنم پرسیدم:دی
باید بهش تیر بزنی و فقط تو روشنایی باشی بعد که خفاشاشو فرستاد جاخالی بده و بزنش! اگه درجه سختیت پایینه نمیخواد بری پشت ماشینگانه! اصلا هم بهش نزدیک نشو!

من تقریبا" کل خشابو روش خالی میکنم ولی لامصب نمیمیره من نزدیکش نمیشم اون میاد طرفم تا پشت ماشینگانم بری خفافشا از آسمون میریزن سرت

بعد این یارو خیلی از بازی مونده یا تهشه ؟

اقا نیما شرمنده این رفقا نمیرن یکذره بگردن هی دنبال هلو برو تو گلو ان منم همه رو اصطلاحی نوشتم حواسم نبود چون انچرتد هم توی ابان هست اشتباه شد

کسی WRC 2 رو گرفته ؟ پیشرفتی کرده ؟ شماره قبلی شو من 30 ثانیه بیشتر بازی نکردم بس که چرت بود....
بله.نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته بازی.
سلام
رزیدنت اویل 4 و کد ورونیکا روی دیسک برای 360 دربازار هست؟

کرایسیس قرار نیست روی دیسک منتشر بشه؟
دو بازی در بازار موجود هستش.ولی کد ورونیکا فعلا نسخه جی بازی تو بازار موجود هستش.البته نسخه جی تگ بازی هم موجود هستش تو بازار.
فعلا خیر.
سلام دوستان
کسی میتونه بگه کجا میتونم بازی فیفا12 برایه 360 گزارش عربی بخرم کسی جایی رو سراغ داره لطفا به من جاش پ . خ کنه ممنون
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط نسخه PS3 بازی گزارشگر عربی داره.تازه فقط رجین 2 بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or