wolverin
کاربر سایت
داداش جان بازی تو خارج امروز عرضه میشه . تو ایرانم بخوای اوریج بگیری حداقل میره برای 5 6 روز دیگه .GOW هم فردا قراره بیاد ... 20 سپتامبر
فریم ور کجایی که یادت بخیر
:dداداش جان بازی تو خارج امروز عرضه میشه . تو ایرانم بخوای اوریج بگیری حداقل میره برای 5 6 روز دیگه .GOW هم فردا قراره بیاد ... 20 سپتامبر
:dخوب مثله اینکه Biohazard:Revival Selection هم عرضه شده.البته فقط نسخه جی بازی.:d
توضیح نداره که دوست من.همون رزیدنت اویل 4 و کُد ورونیکا X را به صورت HD زدن.Biohazard:Revival Selection توضیح بدید از قبیل سبک و غیره...
عزیز هینجوری یه چی پروندی یا راست میگی ؟نسخه فیریش هم اومد XGD2 هم هست:d
این DVD10 نیست ولی LT1.9 میخوادکسی می دونه این گان استرینگر رو بالاخره بخریم یا نه؟ احتیاج به آپدیت داره؟ فریمور من مال بازی اساسین برودر هووووده
اقا مگه این فقط برایه دانلود تویه xbox live عرضه نشده بود یعنی رویه dvd امده؟ اگه فقط بشه که از لایو دانلودش کرد که فقط بدرد دستگاه ها jtag میخورهنسخه فیریش هم اومد XGD2 هم هست:d
اون دوستمون راست میگه.بازی نسخه Free اومده.عزیز هینجوری یه چی پروندی یا راست میگی ؟مطمئنی فیریش اومده ؟
نه اقا نوید.بازی بر روی DVD هم عرضه شده.نیازی نیست از لایو دانلود کنی.اقا مگه این فقط برایه دانلود تویه xbox live عرضه نشده بود یعنی رویه dvd امده؟ اگه فقط بشه که از لایو دانلودش کرد که فقط بدرد دستگاه ها jtag میخوره
عجیبه آخه من الان از چندجا پرسیدم گفتن فقط J اومده . حالا کسی تونسته تهیه کنه نسخه فیریش رو ؟اون دوستمون راست میگه.بازی نسخه Free اومده.
عجیبه آخه من الان از چندجا پرسیدم گفتن فقط J اومده . حالا کسی تونسته تهیه کنه نسخه فیریش رو ؟