بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

به نظر من dead space 2 و crysis 2 خیلی مسخره بودن . بچه ها میشه یه بازی شبیه God of War برای xbox بهم معرفی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ممنون میشم:x
SO FUNNY
دانته اینفرنو و بایونتا بهترین انتخابت رو 360 البته به جز نینجا گایدن که نیازی به بحث نی

دانته اینفرنو رو بازی کردم بایونتا رو نمیتونم چون به آپدیتم نمیخوره نینجا رو هم بازی کردم بازم اگه بازیی هست بگید ممنون میشم بد جوری حوصله ام سر رفته.

خوب پس این سبکو بی خیالش میشم تو سبک alan wake بازیی هست که برم بخرم؟؟

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ----------

بازی driver جدیده اومده اگه نیومده کی میاد؟؟؟

PMP نوشته : دانته اینفرنو رو بازی کردم بایونتا رو نمیتونم چون به آپدیتم نمیخوره نینجا رو هم بازی کردم بازم اگه بازیی هست بگید ممنون میشم بد جوری حوصله ام سر رفته.
-------------------------------------------------------------------------------------------

به نظره من castlevania lords of shadow بهترین انتخابه ! بعدش Darksiders ! :)

------------------------------------------------------------------------------------------

AM†R : نوشته : چی هست؟
خوردنیه؟
بازی جدید و باحال واسه کینکت چی اومده؟

------------------------------------------------------------------------------------------

فعلا فقط The Gunstringer و The Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns که فک نکنم زیاد جالب باشن ! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or