SHANSER
کاربر سایت
اره اولی جاش خوبه ولی من بهت یک جای دیگر رو پیشنهاد میدم در پیغام خصوصی اگر برات زیاد قاب و غیره مهم نیستدوستان کسی از فروشگاههای زیر خرید کرده میخوام بدونم کارشون چطوره؟pinata.ir360shop.ir
اره اولی جاش خوبه ولی من بهت یک جای دیگر رو پیشنهاد میدم در پیغام خصوصی اگر برات زیاد قاب و غیره مهم نیستدوستان کسی از فروشگاههای زیر خرید کرده میخوام بدونم کارشون چطوره؟pinata.ir360shop.ir
اقا شایان به ما هم بده ادرس اینجا که میگی!!اره اولی جاش خوبه ولی من بهت یک جای دیگر رو پیشنهاد میدم در پیغام خصوصی اگر برات زیاد قاب و غیره مهم نیست
بچه ها یه 4-5 تا بازی مشت بگید بگیرم بازی کنم! از 2009 تا حالا!! بازی سوم شخص و open word ترجیحآ!!
اره اولی جاش خوبه ولی من بهت یک جای دیگر رو پیشنهاد میدم در پیغام خصوصی اگر برات زیاد قاب و غیره مهم نیست
Darksiderبچه ها یه 4-5 تا بازی مشت بگید بگیرم بازی کنم! از 2009 تا حالا!! بازی سوم شخص و open word ترجیحآ!!
بتمن اخری b-)سلام دوستان من halo 3رو پیشنهاد میکنم اصلا باریچ فرق میکنه گیم پلی سرگرم کننده ای داره خوب عالی از این سری خوشم امد با این که از بازی های فضایی متنفرم.
دوستان darkness یا بتمن اخری
هردو من خودم darkness گرفتم داشتم میگفتم اتمسفر تاریک زیبایی داره و پیشنهاد میشه و توضیحات تکمیلی رو aliahmadi 2 دادند batman هم که بهترین بازی من بودسلام دوستان من halo 3رو پیشنهاد میکنم اصلا باریچ فرق میکنه گیم پلی سرگرم کننده ای داره خوب عالی از این سری خوشم امد با این که از بازی های فضایی متنفرم. دوستان darkness یا بتمن اخری