بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دستت درد نکنه فقط دوستان یک توضیحی در مورد farcry 1 و godfather بدن؟ گرافیک اصلا اهمیت نداره فقط گیم پلی داستان هم بیخیال چون الان نصفه بازی ها دیگه داستان درست حسابی هم ندارن البته داداش من نظر شخصیم در مورد dark sector بود با مکانیزم مبارزه کردن با اون پره خوشم نیومد
من از Far Cry خوشم نیومد ولی حدود 3 سال پیش که از انگلیسی چیزی سر درنمیووردم هم داستان God Father برام خیلی جذاب تو خرید شک نکن گیم پلی جالبی شبیه مافیا داره میتونی از فروشنده ها باج بگیری یا بترسونی یا مثلا بانک بزنی!نسخه 2 هم اومده ولی به جالبی 1 نیست شک نکن!

دستت درد نکنه فقط دوستان یک توضیحی در مورد farcry 1 و godfather بدن؟ گرافیک اصلا اهمیت نداره فقط گیم پلی داستان هم بیخیال چون الان نصفه بازی ها دیگه داستان درست حسابی هم ندارن البته داداش من نظر شخصیم در مورد dark sector بود با مکانیزم مبارزه کردن با اون پره خوشم نیومد

بازی های Farcry Instincs , Godfather بازی های تاریخ مصرف داری هستن و برای الان دیگه جذابیتی ندارن . الان خیلی بازی هایی بهتری در سبک این دو بازی وجود داره .

DarkSector یه بازی سوم شخص اکشن با حدود 7-8 ساعت گیم پلی و گرافیک واسه سال عرضه بازی 2007(فکر میکنم)خوب . اگه بازی نداری بازی کنی بازیه خوبیه

شما Darkness یا Bioshock رو بازی کردی؟

چه سبک بازی دوسداری؟

آخرین ویرایش:
از این جور بازی ها زیاد برای Xbox پیدا نمیشه .شاید داخل عنواین ایکس باکس لایو از این بازی های باشه(من خودم بازی نکردم)

منکه چیزی یادم نمیاد:-s

بچه ها!‌بازی crash time rasing یا crash bash! *یا بازی تو این سبکها برا ایکس باکس هست؟؟
rasing *فانتزی .کارتونی؟؟
این بهترین انتخابی هست که میتونی داشته باشی:

zfj13lo6fttqfg1hxytb.jpg

بعد از بررسی های مکرر و دقیق این بازی ها در لیست من جای گرفت لطفا 3 تا رو انتخاب کنید(همفکری) darkness....hitman blood money...devil may cry...fallout new wegas...fear...oblivon...bad company 2 درباره oblivion توضیح؟؟ ممنون بازیسنتری های گل

بعد از بررسی های مکرر و دقیق این بازی ها در لیست من جای گرفت لطفا 3 تا رو انتخاب کنید(همفکری) darkness....hitman blood money...devil may cry...fallout new wegas...fear...oblivon...bad company 2 درباره oblivion توضیح؟؟ ممنون بازیسنتری های گل

bad company 2

devil may cry

من میدونم از اینا خوشت میاد میشناسمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or