بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام من یه بازی میخوام که فکر کنید تو جهنم هستید!!(مثل killzone2)منظورم اینه که انگار یه جنگ واقعی هست و از همه طرف گلوله بارونه!!
و اینارو بازی کردم(bc2وmw2وmw1وwawوbc1)یه چیز دیگه معرفی کنید لطفا.
Metro 2033 و The Saboteur رو بازي كن.خوبه ولي مثل اينا نيست;)

ممنون فقط یه سوال...
من سلیقه م این طوریه..1.عشق god of warو2.عشق gears of warو3.عشق call ofو4.از devil my cry هم خوشم میادو5.خلاصه عشق شمشیری و تفنگی واول شخصم دیگه6.وازبازیهایی مثل وارکرافت که باید طرف رو بفرستی جلو خودش بزنه هم متنفرم.
به نظرتون finall fanteziبرام مناسبه؟(یعنی ازش خوشم میاد؟
یه چندتا بازیهم خودتون معرفی کنید.

ممنون فقط یه سوال...
من سلیقه م این طوریه..1.عشق god of warو2.عشق gears of warو3.عشق call ofو4.از devil my cry هم خوشم میادو5.خلاصه عشق شمشیری و تفنگی واول شخصم دیگه6.وازبازیهایی مثل وارکرافت که باید طرف رو بفرستی جلو خودش بزنه هم متنفرم.
نه خوشت نمیاد چون شما حرکتو انتخاب میکنی اون خودش میزنه و یه جورایی مبارزه هاش نوبتی هست

ممنون فقط یه سوال...
به نظر من بهترين گزينه براي شما Red Dead Redemption و Bayonetta هست;)

ممنون فقط یه سوال...

نه خوشت نمیاد چون شما حرکتو انتخاب میکنی اون خودش میزنه و یه جورایی مبارزه هاش نوبتی هست

همون طور که دوست مون گفتند به احتمال زیاد از FF خوش تون نخواهد اومد.

بازی هایی که میشه معرفی کرد، توی سبک God of War شامل Darksiders و شاید هم Dante's Inferno، توی سبک COD شامل Brothers in Arms: Hell's Highway و BF:Bad Company و BF:Bad Company 2 و توی سبک DMC هم شامل Bayonetta هستند.

میخواستم بپرسم بازی fifa 10 توی ایکس باکس مثل بازی world cup 2010 تو ایکس باکسه (همونطوری قشنگه و جالب؟)چون worldcup باشگاهی نداره منم که عاشق چلسیـــــــــــــــــ>:d<

میخواستم بپرسم بازی fifa 10 توی ایکس باکس مثل بازی world cup 2010 تو ایکس باکسه (همونطوری قشنگه و جالب؟)چون worldcup باشگاهی نداره منم که عاشق چلسیـــــــــــــــــ>:d<

رفیق من World Cup 2010 رو خودم بازی نکردم، ولی انقدری که از 02 و 06 یادمه، بازی های جام جهانی یه بازی فوتبال خیلی کوچیک و جمع و جور هستند که به طور رسمی برای بازی ها منتشر می کنند و فقط هم شامل 32 تیم صعود کننده از مرحله مقدماتی می شند...

بازی های FIFA 2010 و PES 2010 هر دو شون بسیار بازی های قشنگی هستند (نظر شخصی: فیفا بهتره) و تقریبا تمام تیم های مهم دنیا رو حتی تو لیگ های درجه 2 دارند، چه برسه به تیمی مثل چلسی! :d

دوستان الآن فروشگاه اینترنتیی هست که Crackdown 2 رو داشته باشه ؟

منظورت فروشگاه اينترنتيه؟

آره دیگه !
اون ـی بعد از اینترنتی یکی از قوائد زبان فارسی هست که نمی دونم اسمش چیه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or