بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام....:biggrin1:

راستش من یه چند وقتی هست که تاریخ انتشار بازی ها رو نمیدونم به دلایلی....و به همون دلایل نمیتونم که به جاهایی برم که بازی میفروشن!!!:biggrin1:

یه چند تا سوال داشتم که چه بازی هایی الان موجود هست تو بازار من دست رسی به همه جا رو ندارم....تو فکر خرید انترنتی هم هستم .یه چند بارم تو Game Master رفتم ولی اون قدر پیچیده نوشتن که هیچی نفهمیدم...الان من میخوام حدود 6 تا بازی بخرم با پست میخوام ببینم که از اینترنت چه طوری میشه خرید و ارزان تره یا نه .از همون مغازه ها بخرم بهتره؟؟؟:biggrin1:

اول از Bayonetta شروع میکنیم الان بازیش اومده یا نه؟؟ارزش خرید که حتما داره؟
دوم Assassins Creed II هست که فکر کنم اومده؟؟:smile:
Darksiders چی اون اومده یا نه؟؟؟
Forza Motor Sport هم اگه اومده باشه یه ندا بدید ...؟؟؟
Brutal Legend و Modern Warfare 2 هم اگه اومده باشه....که فکر کنم جفتش اومده ..بگید؟؟؟:biggrin1:

خوب حالا بازی هست که باحال باشه و من از قلم انداخته باشم!!!!بگید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه؟؟؟
در مورد DVD هاش هم باشد بگم که غیر از Forza فکر کنم که همشون یه دونه هست اگه این رو هم اشتباه میکنم بهم بگید؟؟؟؟:biggrin1:

سلام....:biggrin1:

راستش من یه چند وقتی هست که تاریخ انتشار بازی ها رو نمیدونم به دلایلی....و به همون دلایل نمیتونم که به جاهایی برم که بازی میفروشن!!!:biggrin1:

یه چند تا سوال داشتم که چه بازی هایی الان موجود هست تو بازار من دست رسی به همه جا رو ندارم....تو فکر خرید انترنتی هم هستم .یه چند بارم تو Game Master رفتم ولی اون قدر پیچیده نوشتن که هیچی نفهمیدم...الان من میخوام حدود 6 تا بازی بخرم با پست میخوام ببینم که از اینترنت چه طوری میشه خرید و ارزان تره یا نه .از همون مغازه ها بخرم بهتره؟؟؟:biggrin1:

اول از Bayonetta شروع میکنیم الان بازیش اومده یا نه؟؟ارزش خرید که حتما داره؟
دوم Assassins Creed II هست که فکر کنم اومده؟؟:smile:
Darksiders چی اون اومده یا نه؟؟؟
Forza Motor Sport هم اگه اومده باشه یه ندا بدید ...؟؟؟
Brutal Legend و Modern Warfare 2 هم اگه اومده باشه....که فکر کنم جفتش اومده ..بگید؟؟؟:biggrin1:

خوب حالا بازی هست که باحال باشه و من از قلم انداخته باشم!!!!بگید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه؟؟؟
در مورد DVD هاش هم باشد بگم که غیر از Forza فکر کنم که همشون یه دونه هست اگه این رو هم اشتباه میکنم بهم بگید؟؟؟؟:biggrin1:
سلام‍!
خرید بازی از اینترنت به 2 چیز بستگی داره
1-تعداد
2-شهر محل خرید
اگر تعداد زیاد باشه (معمولا)قیمت پست هم نسبتا میاد پایین
اگر شهرتون تهران باشه که دیگه دنیا به کامتونه!ولی هرچی از تهران دورتر باشید هزینه پست بیشتر درمیاد(برای مشهد تقریبا 1500 تومنه)

خوب!
اولی رو نمیدونم امده یا نه ولی فک کنم اومده.
دومی اومده خیلی هم باحال هست حتما بگیرش
سومی تقریبا 20 روز دیگه میادش
فورزا موتور اسپورت هم اومده
هر2 تا اومدن... همه هم تعریفشو کردن!

درسته همشون 1 دی وی دی هستند
راستی تکن 6 رو یادت نره

یا حق

اقا بازي استرتژيكه TROPICO3 چگونه است؟!
كسي بازي نكرده؟
من واسه PCش رو گرفته بودم.یه بازی فوق العاده پیچ در پیچ و سردرگم کننده.سبک بازی استراتژیه اونم از نوع مدیریتیش.مدیریت یک کشور لاتین.تو نقش یه سیاستمداری.نمیدونم مالیات بگیری و کارگرا خوشحال باشن و این تریپی.رو سیستم من که چند روز بیشتر دووم نیاورد.:biggrin1:

من واسه PCش رو گرفته بودم.یه بازی فوق العاده پیچ در پیچ و سردرگم کننده.سبک بازی استراتژیه اونم از نوع مدیریتیش.مدیریت یک کشور لاتین.تو نقش یه سیاستمداری.نمیدونم مالیات بگیری و کارگرا خوشحال باشن و این تریپی.رو سیستم من که چند روز بیشتر دووم نیاورد.:biggrin1:
احتمالآ بايد زبانمم قوي باشه ديگه نه؟!:)
پس كلآ تخيليه ديگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or