بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

و بلاخره انتظارها برای هواداران بازی محبوب Far Cry 4 به پایان رسید و ساعاتی قبل بازی لیک شد:d
توجه:دوستانی که شبکه بازی میکنند تا ریلیز رسمی بازی چهار روز دیگر مانده پس بلافاصله فردا نشینید بازی کنید توی live ریلیز قطعی بازی November 18, 2014
XT1656.jpg

و بلاخره انتظارها برای هواداران بازی محبوب Far Cry 4 به پایان رسید و ساعاتی قبل بازی لیک شد:d
توجه:دوستانی که شبکه بازی میکنند تا ریلیز رسمی بازی چهار روز دیگر مانده پس بلافاصله فردا نشینید بازی کنید توی live ریلیز قطعی بازی November 18, 2014

نسخه لیک شده NTSC هست

ممنون. پس تاریخ عرضه برای غیر ژاپن کی هستش؟
اویل ریمستر تا اونجا که من دیدم فعلا XBLA هست . عرضه جهانی فکر کنم ژانویه یا فبریه 2015 باشه

این سه بازی هم لیک شد

220px-Escape_Dead_Island.jpg

tix533i89ljl.jpg

gp1gc12m0wxm.jpg

بازی Dragon Age دیسک اول دیتا و دیسک دوم بازی هست. طبق روال شرکت EA دیسک دیتا فقط روی هارد اورجینال نصب میشه و روی فلاش قابل نصب نیست

آخرین ویرایش:
خب هنوز که فارکرای به دستمون نرسید .

در حال حاظر به نظرم بهترین بازی این یکی دو هفته ی اخیر لگو بتمن بود و بس واقعا عالی کار شده . خوبی این قسمت اینه که سوییچ گردن روی لباس های مختلف کاراکتر مثل قبل محدود به مکان های خاص تو محیط بازی نشده و راحت میشه سوییچ کرد ولی بدی اش اینه که سیستم سوییچ انتخابی بین کاراکتر های مختلف به انتخاب بازیکن حذف شده . قبلا با نگه داشتن y یک منو باز می شد و می شد کاراکتر مورد نظر رو (اگه در اون مرحله بیش از دو کاراکتر قابل بازی باشن ) انتخاب کرد ولی الان باید یکی یکی روی نزدیک ترین کاراکتر سوییچ کرد تا به اصلیه رسید. خوبی این قسمت اینه مثل لگو مارول کاراکتر های قابل بازی غول تشن هم تو بازی زیادن . کاراکتر ها خیلی زیاده و تو سه چهار مرحله ی اول از دشمن ها هیچ کی باز نمیشه . به سبک لگو مارول که باید با حل معماها استن لی رو آزاد می کردیم این جا آدام وبست رو باید آزاد کرد . در کل واقعا عالیه

شادو آو موردور که به خاطر تکسچر های بی کیفیت (که قابل تحمله ) و مدتی که طول میکشه بعد زدن منو یا رد شدن کات سین ها این تکسچر ها لود شن (که این رو مخه ) اصلا اون لذتی که بازی رو پی سی نه چندان قوی من با وجود افت فریم در بعضی مواقع بهم داد رو تکرار نکرد.

دد آیلند هم که واقعا به تمام معنا آشغال بود . گرافیک سل شید برای همچین بازی ای مسخره است و گیمپلی خیلی چرتی هم داره .

البته دراگون ایج رو بازی نکردم .

سلام دوستان، ببخشید بازی اورجینال ایکس باکس 360 رو از کجا گیر بیارم؟؟ این دو نسخه جدید فوتبال pes و fifa رو میخوام اگه کسی داره pm بده لطفا ممنون

سلام دوستان، ببخشید بازی اورجینال ایکس باکس 360 رو از کجا گیر بیارم؟؟ این دو نسخه جدید فوتبال pes و fifa رو میخوام اگه کسی داره pm بده لطفا ممنون
عذر میخام ولی واقعا بازی ارجینال برا چی میخای اگه میخای لایو بازی کنی که با بارنر مکس میتونی راحت لایو بزنی فقط یکم باید صبر کنی از عرضه بازی بگذره

والله واسه خودم نمیخوام دوستم دستگاهش کپی خور نیست و مجبوره اورجینال بزنه...من خودم ps4 دارم خیلی هم از ایکس باکس سر در نمیارم ولی میشه بدون کپی خور بودن از برنر مکس استفاده کرد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or