بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

مایکروسافت این چند سال اخر ۲۰۱۲ به بعد یدونه بازی درست حسابی عرضه نکرده ! :| یعنی واقعا حال منو از خودش بهم زد ! از اونور سونی واسه کنسولش PS3 سنگ تموم گذاشت ! :(
مایکروسافت یکاری کرد که منی که ۳۶۰ رو میپرستیدم برم PS4 بگیرم ! حالا میفهمم کنسول واقعی یعنی چی !
یه tLoU بازی کردم ! دیوونم کرد ! :دی
ولی احتمالا ۳۶۰ رو نمیفروشم تا بازیهای مولتی پلتفرم متوسط رو دیگه مجبور نشم هزینه کنم
اگه میشه یه لیست از بازی هایی که تا اخر سال قراره واسه ۳۶۰ بیاد رو لیست کنید ! ممنون

2014 in video gaming - Wikipedia, the free encyclopedia

- - -ویرایش - - -

خیر! pal هست!
از دیسک نیست یعنی؟ راه حل نداره؟

احتمالا نسخه ای که شما تهیه کردی با نسخه اصلی بازی همخونی نداره , راه حلش اینه که یه DLC ها رو روی یه نسخه دیگه بازی تست کنی و یا برعکسش

مایکروسافت این چند سال اخر ۲۰۱۲ به بعد یدونه بازی درست حسابی عرضه نکرده ! :| یعنی واقعا حال منو از خودش بهم زد ! از اونور سونی واسه کنسولش PS3 سنگ تموم گذاشت ! :(
مایکروسافت یکاری کرد که منی که ۳۶۰ رو میپرستیدم برم PS4 بگیرم ! حالا میفهمم کنسول واقعی یعنی چی !
یه tLoU بازی کردم ! دیوونم کرد ! :دی
ولی احتمالا ۳۶۰ رو نمیفروشم تا بازیهای مولتی پلتفرم متوسط رو دیگه مجبور نشم هزینه کنم
اگه میشه یه لیست از بازی هایی که تا اخر سال قراره واسه ۳۶۰ بیاد رو لیست کنید ! ممنون

اره اصلا معلوم نیست ماکروسافت چی کار میکنه بازی هاش خیلی بدرد نخور شدن

بسی ضرر نمودی...Red Dead رو حتما امتحان کن...:-/

برای شما روزی سه بار Read Dead بعد از وعده های غذایی تجویز میکنم. :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD
چی هست حالا این؟ چه سبکی داره اصلن؟ من زیاد از شوتر خوشم نمیاد :d فارکرای را هم چون اولش بیشتر شبیه این فیلم های تین ایجری بود امتحان کردم که بعدش از داستانش و متحول شدن شخصیت اول بازیش خیلی خوشم اومد.

نصف عمرت بر فناست اگه تلو رو هم بازی نکردی که کل عمرت بر فناست
the last of us را بازی کردم ولی مگه اون بازی انحصاری سونی نیست؟

چی هست حالا این؟ چه سبکی داره اصلن؟ من زیاد از شوتر خوشم نمیاد :d فارکرای را هم چون اولش بیشتر شبیه این فیلم های تین ایجری بود امتحان کردم که بعدش از داستانش و متحول شدن شخصیت اول بازیش خیلی خوشم اومد.

the last of us را بازی کردم ولی مگه اون بازی انحصاری سونی نیست؟

آره ولی اگه بازی نکردی نصف عمرت بر فناست

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

The Crew is coming to Xbox 360 but not PS3 – new trailer

1378715272-thecrewplattforms.png

crew_1229934_650x.jpg

The Crew برای XBOX 360 هم تایید شد اما نسخه PS3 تایید نشده. The Crew در کنار Forza Horizon 2 و Trials Fusion چراغ ریسینگ های درجه 1 رو هنوز روی XBOX 360 زنده نگه داشتن.
سونی رسما یادش رفته باید حداقل تا حدی از ps3 پشتیبانی بکنه. حداقل سر مولتی پلتفرم ها.

آخرین ویرایش:
سلام
راهنمایی می خواستم در مورد خرید بازی های زیر
Sniper Elite III
Enemy Front
Call Of Duty Ghosts
از بین بازی های بالا به نظرم همه در یک سبک باشن.
شما کدوم یک رو از نظر گیم پلی و گرافیک توصیه می کنید؟خط داستانی مهم نیست

سلام
راهنمایی می خواستم در مورد خرید بازی های زیر
Sniper Elite III
Enemy Front
Call Of Duty Ghosts
از بین بازی های بالا به نظرم همه در یک سبک باشن.
شما کدوم یک رو از نظر گیم پلی و گرافیک توصیه می کنید؟خط داستانی مهم نیست

Sniper Elite 3 خوبه
enemy front یه فاجعه است
کال اف هم بد نی

سلام من تقريبا 1سال بازي نکردم مي خواستم بدنم کدام از بازي ها زير نياز به نصب داره؟ديسک اول بايد نصب کنم؟ اگر فروشگاه اينترنتي خوب مي دونيد به من هم معرفي کنيد.
با تشکر

Wolfenstein: The New Order
Metal Gear Solid V Ground Zeroes
watch dogs
Call of Duty Ghosts
Battlefield 4
Grand Theft Auto V
Titanfall
Sniper Elite III

سلام من تقريبا 1سال بازي نکردم مي خواستم بدنم کدام از بازي ها زير نياز به نصب داره؟ديسک اول بايد نصب کنم؟ اگر فروشگاه اينترنتي خوب مي دونيد به من هم معرفي کنيد.
با تشکر

Metal Gear Solid V Ground Zeroes
watch dogs
Call of Duty Ghosts
Battlefield 4
Grand Theft Auto V
Titanfall
Sniper Elite III

بازی های زیر نصب اجباری داره که باید روی هارد و یا فلاش نصب یشه . البته غیر از بازی BF4 که روی فلاش نصب نمیشه و فقط روی هارد اورجینال ایکس باکس نصب میشه

watch dogs
Call of Duty Ghosts
Battlefield 4
Grand Theft Auto V

بازی titanfall هم که کلا آنلاین هست و گزینه نصب نداره ولی باید هارد یا فلاش داشته باشید

بازی Sniper هم از نظر نصب شرایط خاصی نداره

دوستان اگه میشه چند بازی شمشیری و تفنگی شاخ به من بگید خیلی وقته از بازی ها خبری ندارم
منظورت تلفیقی از شمشیر و تفنگه یا بازی شمشیری جدا، تفنگی جدا؟
اگه تلفیقی میخوای که به نظرم شاخ تر از DmC توی بازی های نسبتن جدید چیزی نمیتونی پیدا کنی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or