Condemned : Criminal Origins وCondemned 2 : Bloodshot رو بگیر.
دوستان من به دلایلی بازی titanfall رو موقع عرضش تهیه نکردم . حالا ارزش خریدن رو داره دیگه واسه 360 ...
دوستان من به دلایلی بازی titanfall رو موقع عرضش تهیه نکردم . حالا ارزش خریدن رو داره دیگه واسه 360 ...
دوستان بازیه outlast نسخه فیزیکی داره یا آرکیده و از لایو باید تهیه شه؟
مگه بازی Valiant Hearts: The Great War برای 360 لینک نشده اخه من تایپیکشو ندیدم (به نظر بازی دو بعدی فوق العاده ای هستش)
یک زمانی درباره بازی های ارکید تو این تاپیک بحث می شدمگه بازی Valiant Hearts: The Great War برای 360 لینک نشده اخه من تایپیکشو ندیدم (به نظر بازی دو بعدی فوق العاده ای هستش)
آقا این Bioshock نسخه اول چرا اینقدر مشکل سیو داره ؟ اصن یه چیزای عجیب و غریبی آدم میبینه توی این سیستم سیو بازی که میمونه توش !
هر دفعه که میمیری از یه جا شروع میشه !! این تاریخ کنسولم فایده نداره براش ... تایتل آپدیتی چیزی نیست بزنه اینو درست کنه ؟
دستی سیو کن و دستی لود کن.آقا این Bioshock نسخه اول چرا اینقدر مشکل سیو داره ؟ اصن یه چیزای عجیب و غریبی آدم میبینه توی این سیستم سیو بازی که میمونه توش !
هر دفعه که میمیری از یه جا شروع میشه !! این تاریخ کنسولم فایده نداره براش ... تایتل آپدیتی چیزی نیست بزنه اینو درست کنه ؟