بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

Condemned : Criminal Origins وCondemned 2 : Bloodshot رو بگیر.

ممنون از راهنماییت اما بازی واسه ۸-۹ سال پیش رو از کجا گیر بیارم. اگه اشتباه نکنم condemned 1 سال ۲۰۰۵ یا ۲۰۰۶ ریلیز شد

Sent from my iPad using Tapatalk

دوستان کسی بازی Murdered Soul Suspect رو بازی کرده؟ چطوره ازش خرید داره؟ من عاشق بازی سبک معمایی هم هستم

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited by a moderator:
آقا این Bioshock نسخه اول چرا اینقدر مشکل سیو داره ؟ اصن یه چیزای عجیب و غریبی آدم می‌بینه توی این سیستم سیو بازی که میمونه توش ! :| :دی
هر دفعه که میمیری از یه جا شروع میشه !! :-s این تاریخ کنسولم فایده نداره براش ... تایتل آپدیتی چیزی نیست بزنه اینو درست کنه ؟

آقا این Bioshock نسخه اول چرا اینقدر مشکل سیو داره ؟ اصن یه چیزای عجیب و غریبی آدم می‌بینه توی این سیستم سیو بازی که میمونه توش ! :| :دی
هر دفعه که میمیری از یه جا شروع میشه !! :-s این تاریخ کنسولم فایده نداره براش ... تایتل آپدیتی چیزی نیست بزنه اینو درست کنه ؟

بدبختانه کلا تو هر دو قسمت من با این سیستم کذایی سیو مشکل داشتم...یک رو یادم نیست ولی دو دستی میشد سیو کرد!:|اینجا هم همچین کاری بکن...

دستی سیو کن و دستی لود کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or