Fallen-Angel
کاربر سایت
بچه های این amazing spiderman 2 چه جوریه؟ من یه بار یکی از بازی های spiderman را بازی کردم، فکر کنم اسمش dark shadows یا web shadows بود نمیدونم دقیقا :d ولی زیاد جالب نبود
نسبت ب اون نسخه تفاوت زیاد داره...کلا این و قسمت قبلی از سریهای قبلیشون بهترن...یه جورایی دیگه open world شدن...بچه های این amazing spiderman 2 چه جوریه؟ من یه بار یکی از بازی های spiderman را بازی کردم، فکر کنم اسمش dark shadows یا web shadows بود نمیدونم دقیقا :d ولی زیاد جالب نبود
من شماره 1 رو بازی کردم خوب بود. از جهت های زیادی از سری Batman Arkham تقلید کرده بود البته به گرد اون هم نمی رسید ولی در مجموع بازی خوبی بود.بچه های این amazing spiderman 2 چه جوریه؟ من یه بار یکی از بازی های spiderman را بازی کردم، فکر کنم اسمش dark shadows یا web shadows بود نمیدونم دقیقا :d ولی زیاد جالب نبود
آقایون این بازی ها مولتیِ آفلاین دارن؟!
Fallout 3 - Dead Rising 1 - Mass Effect - Mirrors Edge - Bioshock 1
مضخرفهبچه ها این نینجا گایدن یابا چه جوریه؟ من هر 3 شماره قبلی را بازی کردم ولی فقط از 1 و 2ش خیلی خوشم اومده. این یکی ولی انگار کلن فرق میکنه !
اِنی نظر؟؟؟
بازی چطوره ب نظرتون؟؟؟
برا بازیهای آرکید حتما باید کنسولتون جیتگ باشه ؟ یا با lt3 هم میشه ؟ آخه میگن ارکید فقط رو Jtag لود میشه ؟ حقیقت چیست آیا ؟ xD
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk