بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام دوستان برای xbox360 مشتری پیدا شده میخواستم بدونم بعد از gta v بازی شاخی هست که بخوام منتظرش بمونمو ایکس باکسمو نگه دارم یا ردش کنم بره ؟؟؟میخوام پول xbox one جور کنم...
gta v که مدتی میشه که اومده
از لحاظ شاخ بودن هم آره متاش 98 هست:d

سلام دوستان برای xbox360 مشتری پیدا شده میخواستم بدونم بعد از gta v بازی شاخی هست که بخوام منتظرش بمونمو ایکس باکسمو نگه دارم یا ردش کنم بره ؟؟؟میخوام پول xbox one جور کنم...
بازی های بین نسلی زیادی هست
Watch dogs , assassins creed , castelvania lord of the shadow2 , evil within ,
کلا بازی ها این یکی دو سال بین نسلی هست اکثرا بجز انحصاری های خود x1

بازی های بین نسلی زیادی هست
Watch dogs , assassins creed , castelvania lord of the shadow2 , evil within ,
کلا بازی ها این یکی دو سال بین نسلی هست اکثرا بجز انحصاری های خود x1
اگه بین نسلیا زیاد باشه نمیفروشم ...اینا که گفتی همشون عالین ..titanfall هم برای 360 میاد؟

دوستان یادمه توی e3 دو سال پیش توی کنفرانس یوبی کلی سر و صدا واسه بازی ای بر مبنای south park و با همون اسم به پا شد...
این بازی اومده یا قراره بیاد؟
بعد عرضهء دیجیتالی داره یا فیزیکی؟؟

دوستان یادمه توی e3 دو سال پیش توی کنفرانس یوبی کلی سر و صدا واسه بازی ای بر مبنای south park و با همون اسم به پا شد...

یکی از چند IP کمپانی THQ که در حراجی این شرکت به فروش رفت،عنوان South Park: The Stick of Truth بود که کمپانی یوبیسافت توانست این بازی را از آن خود کند.بسیاری منتظر تاریخ انتشار این عنوان جذاب بودند که بلاخره یوبیسافت با منتشر کردن چند تصویر جدید تاریخ انتشار این عنوان را اعلام کرد که می توانید این تصاویر و اطلاعات کامل را در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید.
این عنوان در تاریخ ۱۰ دسامبر در آمریکا و در تاریخ ۱۳ دسامبر در اروپا برای کنسول های Ps3,Xbox360 منتشر خواهد شد.تاریخ نسخه ی PC نیز در آینده مشخص می شود.در آخر نیز می توانید تصاویری جدید از این عنوان زیبا را مشاهده نمایید.

SOUTHP1.png
SOUTHP4.png
SOUTHP5.png
SOUTHP6.png
SOUTHP7.png

فیزیکی عرضه میشه . یه تریلر ازش دیدم اینقدر باحال بود

یکی از چند IP کمپانی THQ که در حراجی این شرکت به فروش رفت،عنوان South Park: The Stick of Truth بود که کمپانی یوبیسافت توانست این بازی را از آن خود کند.بسیاری منتظر تاریخ انتشار این عنوان جذاب بودند که بلاخره یوبیسافت با منتشر کردن چند تصویر جدید تاریخ انتشار این عنوان را اعلام کرد که می توانید این تصاویر و اطلاعات کامل را در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید.
این عنوان در تاریخ ۱۰ دسامبر در آمریکا و در تاریخ ۱۳ دسامبر در اروپا برای کنسول های Ps3,Xbox360 منتشر خواهد شد.تاریخ نسخه ی PC نیز در آینده مشخص می شود.در آخر نیز می توانید تصاویری جدید از این عنوان زیبا را مشاهده نمایید.

SOUTHP1.png
SOUTHP4.png
SOUTHP5.png
SOUTHP6.png
SOUTHP7.png

فیزیکی عرضه میشه . یه تریلر ازش دیدم اینقدر باحال بود

من رفتم يکم گشتم ديدم دوتا نسخه هم توى لايو اومده...
اىن تارىخى که دادى براى 2014 هستش؟؟؟

Deadfall Adventure کی میاد ؟ :-/

:دی

November ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

WWE 2K14 — 1
Call of Duty: Ghosts — 5
LEGO Marvel Super Heroes — 15
Deadfall Adventures — 15
Watch Dogs — 19
Need for Speed: Rivals — 19

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or