بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سبکش چجوریه؟
لینک غیر ***** از عکس های بازی و توضیحات دارین؟

سبکش یه جورایی استراتژی نوبتی هست ولی یه تفاوت هایی با بقیه بازی های این سبک مثل civilization و total war داره. کلا یه سبک خاص و تازه ای داره. بعضی جاها هم خیلی سخت می شه و باید بتونید در یک لحظه بهترین تصمیمات رو بگیرید تا بعدا به مشکل بر نخورید. مختون رو به کار می گیره مثل همه بازی های استراتژی دیگه.

بازی Painkiller: Hell & Damnation نسخه PAL لیک شد .

84692462967972344429.jpg

Painkiller-Hell-and-Damnation-1024x576.jpg

Painkiller-Hell-Damnation-Xbox-360-_.jpg

Painkiller-Hell-Damnation-Standard-Edition-PC-Mac_nxw50656448d9a1e.jpg

Painkiller+Hell+&+Damnation

آخرین ویرایش:
دوستان 2 تا سوال داشتم:
1-بازی transformers:fall of cybertron ارزش داره؟؟
2-من اگه دیسک چهارم la noire :complete edition رو برای انجام dlc ها بگیرم کافیه؟؟چون نسخه 3 dvd رو دارم..

دوستان 2 تا سوال داشتم:
1-بازی transformers:fall of cybertron ارزش داره؟؟
2-من اگه دیسک چهارم la noire :complete edition رو برای انجام dlc ها بگیرم کافیه؟؟چون نسخه 3 dvd رو دارم..
1- من که از این بازی زیاد خوشم نیومد خیلی نچسبه
2- مثل Skyrim و Batman و ... که DLCهاش تو یه دیسکه جدا هست L.A.Noire هم برای DLC فقط دیسک 4 کفایت میکنه

1- من که از این بازی زیاد خوشم نیومد خیلی نچسبه
2- مثل Skyrim و Batman و ... که DLCهاش تو یه دیسکه جدا هست L.A.Noire هم برای DLC فقط دیسک 4 کفایت میکنه

خیر دوست عزیز LA Noire مثل اونا نیست. DLC ها توی دیسکها پخش شده یعنی DLC های مربوط به بخش ترافیک تو همون پرونده های ترافیک هست..........بخش حریق و VICE هم اینطوریه...........فقط بخش جنایی هست که DLC نداره........

خیر دوست عزیز LA Noire مثل اونا نیست. DLC ها توی دیسکها پخش شده یعنی DLC های مربوط به بخش ترافیک تو همون پرونده های ترافیک هست..........بخش حریق و VICE هم اینطوریه...........فقط بخش جنایی هست که DLC نداره........
پس یعنی من که فقط دیسک 4 رو گرفتم فقط بخشی از DLC رو رفتم؟

پس یعنی من که فقط دیسک 4 رو گرفتم فقط بخشی از DLC رو رفتم؟

والا من نسخه 4 دیسک بازی رو 2 بار تموم کردم هر دیسک رو هم یکی یکی نصب کردم یعنی دیسک 1 بازی رو که رفتم پاکش کردم 2 رو نصب کردم ...........تا دیسک 4 که ماموریت های مربوط به بخش حریق و ماموریت های جک کلسو بود.................شاید نسخه من اینطوری بوده:d:d

سلام دوستان من همه بازی های جدید رو تموم کردم جز Dark و painkiller . حالا موندم چی بخرم . اینا ارزش داره ؟ من میخوام بازی کیف بده به ادم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or