بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

واسه ما که کپی بازی می کنیم این نسخه بی معنیه! شما Bio Shock 1 و 2 رو هرکدومو بخر واست بشه Ultimate Rapture :d

نه دیگه یه چندتا محتوای جدید داره توش به اضافه کل dlcهای قبلی که کسایی که نگرفتن از لایو قبلا الان بهترین فرصته. کلا هم که پک خفنیه اگه یکی داشته باشه 1و 2 رو هم اینم واجبه بهش :دی

71825660077904637374.jpg

BioShock: Ultimate Rapture Edition روز دوشنبه 25 دی ماه رسما منتشر خواهد شد.

این نسخه شامل تمام کانسپت‌های “Museum of Orphaned” و نیز طرح‌های مفهومی طراحان هنری بازی که هیچ‌گاه در بازی گنجانده نشدند می‌باشد. همچنین محتوای “Challenge Rooms Pack” که در گذشته در انحصار پلی‌استیشن 3 بوده و نیز بخش‌های چندنفره‌ی “Sinclair Solutions Tester” و “Rapture Metro” از بازی بایوشاک ۲ است. به علاوه شش نقشه‌ی “The Protector Trials” که به بازی دوم مراحل چالشی اضافه می‌کند و بهتر از همه بخش نسبتا طولانی و جذاب تک‌نفره‌ی “Minerva’s Den” که افسانه‌ی “Rapture” را به پایان می‌رساند.

در ضمن عنوان شده که نسخه اولیه بازی در تاریخ ذکر شده فقط برای فروش در امریکا منتشر میشود و این احتمال وجود داره که نسخه NTSC اول منتشر بشه و چون برای نسخه اروپا تاریخ مشخصی ذکر نشده این احتمال وجود داره که این بازی هم به سرنوشتی همانند بازی Walking Dead و نیامدن نسخه Pal برای این بازی دچار بشه.

آخرین ویرایش:
دوستان من که اخرشم نتونستم این walking dead رو بازی کنم هر جا میرم میگه pal نیست یکی بگه چی کار کنم جایی رو میشناسید داشته باشه تو تهران؟؟ میدونم اون یکی نسخشم کار میکنه ولی از جایی که فروشندگان ما خیلی علم گیمری دارن فکر میکنن اجرا نمیشه بنظرتون چیکار کنم؟

دوستان من که اخرشم نتونستم این walking dead رو بازی کنم هر جا میرم میگه pal نیست یکی بگه چی کار کنم جایی رو میشناسید داشته باشه تو تهران؟؟ میدونم اون یکی نسخشم کار میکنه ولی از جایی که فروشندگان ما خیلی علم گیمری دارن فکر میکنن اجرا نمیشه بنظرتون چیکار کنم؟
اجرا میشه آموزشش تو قسمت بازیهای X360 هست

اجرا میشه آموزشش تو قسمت بازیهای X360 هست
میدونم اجرا میشه امافروشنده ها چون فکر میکنن ریجنش فرق میکنه اصلا نمیارن منم حالا موندم چطوری گیرش بیارم هرجا میرم میگه نداریم تهران کسی جایی رو سراغ نداره رو dvd بفروشه؟

میدونم اجرا میشه امافروشنده ها چون فکر میکنن ریجنش فرق میکنه اصلا نمیارن منم حالا موندم چطوری گیرش بیارم هرجا میرم میگه نداریم تهران کسی جایی رو سراغ نداره رو dvd بفروشه؟
دوستان این سوال منم هست البته یه جارو من پیدا کردم اما متاسفانه ***** بود منم *** تمام شد بد شانسی

2تا سوال!Hitman : HD Trilogy به نظرتون کی لیک میشه؟و Forza 4 قرار نسیت Ultimate Pack یا Complete Pack اش عرضه بشه؟
هيتمن كه 14 روز ديگه عرضه ميشه احتمالان تو آخراي هفته ديگه ليك ميشه يا ديگه تا شنبه يا يكشنبه هفته بعدش ليك ميشهفورزا هم كه هنوز خبري نيست ازش ولي شايد مثل نسخه سوم يك دفع complete pack عرضه شه

---------- نوشته در 01:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------

چند تا بازي شوتر سوم شخص خيلي خوب معرفي كنيد.

================

چند تا بازي شبيه آنچارتد معرفي كنيد

ممنونم
Gears of war

ghost recon
spec ops البته معموليه به نظر من
تو سبك آنچارتد هم هيچي نيست براي Xbox

دوستان Split Secend سبکش مثل Bournout Paradise هست؟
مثل اونه ولی تو split علاوه بر این که میتونی ماشینای دیگه رو داغون کنی میتونی واسه داغون کردن ماشینا از قابلیت تخریب محیطم استفاده کنی.در ضمن مثل pardise بازیش open world نیست
ولی حتما بگیرش جالبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or