بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان کسی اینجا Ubisoft Triple Pack رو بازی کرده؟؟؟
اصلاً بازی عرضه شده یا نه!
همون نسخه ای که سه تا بازی Beyond good & evil و From Dust و Outland رو داره.میخوام بدونم هر سه تا بازی ارزش بازی کردن رو دارن؟ سبک هر کدوم چی هستش؟
به درد بخور ترین بازیش from dust هست ولی beyond good & evil هم اگر بازی نکرده باشی تو نسل قبلی بازی بدی نیست
در کل ضرر نمیکنی

بیاند رو بازی نکردم ولی outland فوق العاده قشنگه من رو پی اس 3 جدا خریدمش هم گیمپلی روونی داره هم گرافیک زیبا. خیلی وقته پکش اومده

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان کسی اینجا Ubisoft Triple Pack رو بازی کرده؟؟؟
اصلاً بازی عرضه شده یا نه!
همون نسخه ای که سه تا بازی Beyond good & evil و From Dust و Outland رو داره.میخوام بدونم هر سه تا بازی ارزش بازی کردن رو دارن؟ سبک هر کدوم چی هستش؟

قطعا هر 3 تاش ارزش بازی کردن داره در کل از نظر بهتر بودن به نظرم :

Beyond good & evil>Outland >From Dust

سلام. اصل مطلب این،من چند تا بازی جدید و قدیمی دارم. میخواستم شما کمک کنید اول کدوم برم؟ فقط قشنگ تر ها اخر بگید با تمرکز برم.farcry 3 .hitman absoltion.specs ops.darknes 2.fallout new vegas.bioshock2

سلام. اصل مطلب این،من چند تا بازی جدید و قدیمی دارم. میخواستم شما کمک کنید اول کدوم برم؟ فقط قشنگ تر ها اخر بگید با تمرکز برم.farcry 3 .hitman absoltion.specs ops.darknes 2.fallout new vegas.bioshock2

خب دوست عزیز این بازی ها 4 تا ژانر متفاوت دارند شما بگو کدوم یکی از این ژانرها رو بیشتر دوست دارید تا کمکت کنم;) چون ممکن فرضاً شما اصلاً RPG دوست نداشته باشید ولی عاشق TPS باشید
و البته تایم گیم پلی هاشون هم خیلی متفاوت هست مثلاً Spec ops فکر کنم 6-7 ساعت بود و Fallout New Vegas چیزی حدود 20 برابر این بازی:d
سلام

برای X360 کراشی نیومده مثل کراش مسابقه ای PS1 ؟
همون Crash Team Racing
اون خیلی جالب بود Racingش
نه دیگه بعد از PS2 ریسینگ نیومد;)

خب دوست عزیز این بازی ها 4 تا ژانر متفاوت دارند شما بگو کدوم یکی از این ژانرها رو بیشتر دوست دارید تا کمکت کنم;) چون ممکن فرضاً شما اصلاً RPG دوست نداشته باشید ولی عاشق TPS باشیدو البته تایم گیم پلی هاشون هم خیلی متفاوت هست مثلاً Spec ops فکر کنم 6-7 ساعت بود و Fallout New Vegas چیزی حدود 20 برابر این بازی:dنه دیگه بعد از PS2 ریسینگ نیومد;)
رفیق با همه بازی ها اشنام و از هیچ سبکی بدم نمیاد اما بازی با ازادی عمل دوس دارم نه خطی

البته اگر اندکی صبر بنمایید احتمالاً بازی TES V:Skyrim GOTY Edition میاد و همگی DLC ها رو همراه بازی خودشون میگذارن ما هم پایرتیش رو میزنیم تو رگ!!:))

طبق روال بخوام بگ GOTY این بازی حدوداً 3-4 ماه دیگه باید بیاد،البته که هنوز هیچ چیز قطعی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or