بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه پیسیت میکشه SABOTEUR رو واسه پیسی بخر ولی اگه نه اول SABOTEUR رو بخر بعد DARKSIDERS..البته نظر منه...

DarkSider و Army Of Two کلا فرق میکنه سبکشون !!!!!!!
یکی داستانش شمشیری هست ... یکی دیگه شوتر !!!!

پیشنهاد میکنم دمو ها رو ببینید چون دارید پول میدید بعد تصمیم بگیرید ... من هر ۲ رو بازی کردم رو 360 ...
ولی Army Of Two انصافا خیلی خاص بود و خوشم اومد !!!!!!!!!! ولی رو حرف من هم نه ... برو ۴ تا GamePlay بازی رو ببین !!!

بچه ها مگه من نگفتم اگر دارک سایدرز اومد بهم بگید؟:biggrin1:
فی چنده الان؟میشه با GOW:C تعویض کرد به نظر شما؟اصلا همچین کاری عاقلانه هست؟:smile:

دوستان جایی رو میشناسید که darksiders رو داشته باشن
اگه راحت نیستید تو pm بهم بگید

ممنون

سلام به دوستان ببخشيد جايي رو ميشناسيد كه بازي UNCHARTED 2 رو ريجن 2 اكبند و پلمپ داشته باشه؟؟؟خيلي لازم دارم؟
در ضمن چرا بعضي از بازي ها روي پلمپشون اون نخي كه روش نوشته PLAYSTATION 3 رو ندارند؟؟من 2 تا بازي داشتم كه روش نبودند و يك بازي هم داشتم كه روش نخ PLAYSTATION 3 بود؟؟مغازه دار ها باز ميكنند؟؟

بچه ها مگه من نگفتم اگر دارک سایدرز اومد بهم بگید؟:biggrin1:
فی چنده الان؟میشه با GOW:C تعویض کرد به نظر شما؟اصلا همچین کاری عاقلانه هست؟:smile:

دوستان جایی رو میشناسید که darksiders رو داشته باشن
اگه راحت نیستید تو pm بهم بگید

ممنون

60-62 هست قیمت از نمیا پرسیدم فردا هم میاره

سلام به دوستان ببخشيد جايي رو ميشناسيد كه بازي UNCHARTED 2 رو ريجن 2 اكبند و پلمپ داشته باشه؟؟؟خيلي لازم دارم؟
در ضمن چرا بعضي از بازي ها روي پلمپشون اون نخي كه روش نوشته PLAYSTATION 3 رو ندارند؟؟من 2 تا بازي داشتم كه روش نبودند و يك بازي هم داشتم كه روش نخ PLAYSTATION 3 بود؟؟مغازه دار ها باز ميكنند؟؟
وست گیم کرج

بچه ها بهترین بازیه کشتی کج تو ps3 چیه ؟

لطف کنین قیمتشم بگین

بچه ها بهترین بازیه کشتی کج تو ps3 چیه ؟

لطف کنین قیمتشم بگین
smack down vs raw 2010
نباید بیشتر از 30 تومن باشه...

اگر اطلاعات ندارین صحبت نکنین....
============================
.
ببخشید میشه خودتون بگید که چه بازی دیگه ای هست و قیمتش چند هست و ما رو از اطلاعاتی که باید روکش طلا داشته باشه بهره مند کنین؟:smile:

امروز از نیما پرسیدم قیمتا رو
darksider 70 !!
sabouter 60!!
ولی تا آخر هفته قیمتا درست میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or