Phoenix555
کاربر سایت
دوستان این Saboteur ارزش خریدن داره؟
قیمتش چنده؟
من هفته ی پیش زنگ زدم نیما ریجن 1 داشتنبچه ها کسی جایی ratchet and clank:crack in time دیده؟ریجن 2 یا 1؟
اولا از بابت راهنمایی تشکر میکنماگه بازی های جدید رو نکردی مثل : AC2, U2, MW2, ... گزینه دیگه ی نمیمونه برای انتخاب ... من نگرفتمش ... چون جدیده قیمتش بین ۶۸ تا ۷۰ هست
من جات باشم Gow و ACII رو میگیرم ! چون BL کمه از بقیه ارزشش کمتر باشه ! البته اگر RC بازی CIT شدیدا واجبه !اولا از بابت راهنمایی تشکر میکنم
دوما از بین جدیدا فقط اینا رو ندارم شما باشی کدومو میگیری؟ (چون پول 2 تا بازی بیشتر ندارم):biggrin1:
AC2 , Brutal Legend , GOW:C و Saboteur + R&C:CIT
اولا از بابت راهنمایی تشکر میکنم
دوما از بین جدیدا فقط اینا رو ندارم شما باشی کدومو میگیری؟ (چون پول 2 تا بازی بیشتر ندارم):biggrin1:
AC2 , Brutal Legend , GOW:C و Saboteur + R&C:CIT
بله ؟ :biggrin1:صدات از جای گرم بلند می شه دیگه ؟ :biggrin1: جایی سراغ داری کالکشن این قیمت رو بده. خوب یه خبر هم به ما بده . همه گیر کردن رو 70 یا 75 که :biggrin1:GOW:C رو حتما بگیری ( بیشتر از ۶۰/۶۲ پول نده ) ...
ممنون بابت راهنماییاگه قصد داری بعد از بازی کردن بفروشی ... پیشنهاد میکنم :
GOW:C رو حتما بگیری ( بیشتر از ۶۰/۶۲ پول نده ) ...
AC2 / BL / Saboteur چون مولتی هستن زمان فروش اذیت میشی ...
R&C هم کاملا سلیقه ی هست
بین اون ۳ تا مولتی تنها : AC2 رو پیشنهاد میکنم چون طولانی هست داستانش و واقعا زیباست
AC2 آکبند : ۶۰/۶۳ بیشتر نیست ... دست ۲ بین ۴۷ تا ۵۰ !
الان هم یه AC2 و R&C گرفتم:biggrin1:
سلام
ممنون میشم یه بازی خوب معرفی کنید. چند وقته ps3 تو خونه خوابیده؟(AC2 رو بازی کردم)
فروشگاه نیما داشت.دوستان جایی رو میشناسید the beatles rock band رو داشته باشه
راستش من کلا بازی های انحصاری رو عوض نمیکنم :biggrin1: الانم یه دست بازی کردم بسیار نسبت به نسخه ی قبلش پیشرفت داشت :biggrin1: حتما تهیه کنیدبهترین انتخاب ممکن بود ... اگه R&C رو خواستی رد کنی... بهم بگو ... ازت میگیرم :biggrin1: