بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان یه سئوال داشتم که کدوم یکی از این بازیها بهترینه البته هم از نظر محیط بازی هم از نظر online بازی کزدن که به سرعت منم بخوره. من ADSL 256 دارم. خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون.

1. killzone 2
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. Uncharted 2 : Among Thieves

دوستان یه سئوال داشتم که کدوم یکی از این بازیها بهترینه البته هم از نظر محیط بازی هم از نظر online بازی کزدن که به سرعت منم بخوره. من ADSL 256 دارم. خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون.

1. killzone 2

به نظر من mw2 ولی kz هم عالیه
u2 هم خوبه ولی نه از نظر مولتی

ممنون.

1. killzone 2
اول از همه كه برو KILLZONE2 بخر بعدش UNCHARTED2 و بعدش هم MW2 اگه PC داري MW رو روي PC بازي كن.اره

ممنون.

1. killzone 2

killzone 2 و uncharted 2 بگیر (حال کن)

ممنون.

1. killzone 2

از همه دوستان که جواب دادن ممنون :love:
ولی میشه بگین کدوم یکی از این 3 تا بازی online بازی کردنش با ADSL 256 راحتره ؟ یعنی قطع نشه نیوفتم بیرون بتونم روون بازی کنم ؟
مرسی.

از همه دوستان که جواب دادن ممنون :love:
ولی میشه بگین کدوم یکی از این 3 تا بازی online بازی کردنش با ADSL 256 راحتره ؟ یعنی قطع نشه نیوفتم بیرون بتونم روون بازی کنم ؟
مرسی.
والا راحت تر بازی کردنت بستگی به پینگت داره من 128 دیدم که از 256 پینگش پایینتره!
من mw2 رو هنوز آنلاین بازی نکردم تا بگم چطوریه،ولی kz2 و U2 سرورهای خوبی دارن و مشکلی ندارن.

از نظر online چون mw2 به صورت p2p هست اگر با ایرانی ها بازی کنی پینگ عالیه

آره , MW2 بهتره برا آنلاین ! درضمن پرک ها و چیزهایی داره که اون 2تا ندارن , و بازی کسل کننده نیست !!

سلام
blu-ray بازی PAIN که تمام dlc ها را دارد چند می ارزد بخرم ؟ الان قیمت GOW:C چنده ؟ هست تو بازار یا هنوز نایابه ؟ آقا حالا به جا دعوا بگین چند می ارزه ؟ کسی دانلود کرده بگه بازیش باحاله یا نه یعنی ارزش خرید داره ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or