Niko Bellic
کاربر سایت
اره چون اين نسخه جديد تر هست و تمام DLC ها نوي اين نسخه جمع اوري شده:laughing:LBP GOTY با معمولیش فرقی داره؟
سلام
just cause 2 بخش multiplayer online هم داره ؟
دوستان یه سئوال داشتم که کدوم یکی از این بازیها بهترینه البته هم از نظر محیط بازی هم از نظر online بازی کزدن که به سرعت منم بخوره. من ADSL 256 دارم. خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون.
1. killzone 2
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. Uncharted 2 : Among Thieves
اول از همه كه برو KILLZONE2 بخر بعدش UNCHARTED2 و بعدش هم MW2 اگه PC داري MW رو روي PC بازي كن.ارهدوستان یه سئوال داشتم که کدوم یکی از این بازیها بهترینه البته هم از نظر محیط بازی هم از نظر online بازی کزدن که به سرعت منم بخوره. من ADSL 256 دارم. خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون.
1. killzone 2
دوستان یه سئوال داشتم که کدوم یکی از این بازیها بهترینه البته هم از نظر محیط بازی هم از نظر online بازی کزدن که به سرعت منم بخوره. من ADSL 256 دارم. خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون.
1. killzone 2
ممنون.
1. killzone 2
والا راحت تر بازی کردنت بستگی به پینگت داره من 128 دیدم که از 256 پینگش پایینتره!از همه دوستان که جواب دادن ممنون
ولی میشه بگین کدوم یکی از این 3 تا بازی online بازی کردنش با ADSL 256 راحتره ؟ یعنی قطع نشه نیوفتم بیرون بتونم روون بازی کنم ؟
مرسی.
نخیر جدیدا سونی بازی رو با تمام Dlc هاش رو bd زده!pain فقط رو psn هست