همون به خاطر مولتی بودن اصلا این قیمت نمی ارزه !! حالا باید ببینیم یه مغازه دار کی هوس می کنه قیمت مناسب بده . تا همه واسه رقابتم که شده قیمتو بکشن پایین !! داستان pes 10 !!!!!!!
تورج جان ما رو دریاب .
البته اینجا هم هست 83 میدن.
منم باهاش تماس داشتم pes2010 رو از همون رفیقمون خریدم قیمتاشون خوبه انشاالله که قیمت mw2 شونم خوب باشه.یکی بهم گفت فردا با قیمت خوب میاره ... ۷۲ تا ۷۵ ... Region 2 ... همینطور گفتن كه چهارشنبه قیمت خوب برای Region 1 میاره ...
من فردا با مغازه پیگیری میکنم ... اگه OK بود كه ایشالا هست ... به بچه ها معرفی میکنم :biggrin1:
منم باهاش تماس داشتم pes2010 رو از همون رفیقمون خریدم قیمتاشون خوبه انشاالله که قیمت mw2 شونم خوب باشه.
راستی فرق بین ریجن 2 و 1 میشه بگی چیه؟
ممنون.
اهم....:biggrin1:بله من امروز گرفتم 95
پولدار ترین مردم جهانیم جدا.
اون از ماشینای تو خیابون و وضع زندگی مردم تو خونه هاشون، اینم از بازی های 100 تومنی PS3 تو روز اول.
اگه منظورت اساسین هست پس وایسم با هم بگیریم :biggrin1: تخفیفم می دن اینجوری :biggrin1:البته من عجله ندارم چون برا ۸ روز دیگه الی ۱۰ روز دیگه میخواستم با یک بازی دیگه ۲ تای بگیرم ... برای همین فقط دارم برای بچه هایی كه عجله دارن دارم میگردم
اگه منظورت اساسین هست پس وایسم با هم بگیریم :biggrin1: تخفیفم می دن اینجوری :biggrin1:
یکی از مغازه توی توپخونه 73 میده
پولدار ترین مردم جهانیم جدا.
اون از ماشینای تو خیابون و وضع زندگی مردم تو خونه هاشون، اینم از بازی های 100 تومنی PS3 تو روز اول.