hamdijam کاربر سایت Dec 23, 2013 #16 نوشته شده توسط R43: بقیه بازی هم هم به پست اول اضافه شدن ... بیشتر... دستت درد نکنه! halo رو دیسک میاد یا لایو؟؟
نوشته شده توسط R43: بقیه بازی هم هم به پست اول اضافه شدن ... بیشتر... دستت درد نکنه! halo رو دیسک میاد یا لایو؟؟
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 23, 2013 #17 نوشته شده توسط hamdijam: دستت درد نکنه! halo رو دیسک میاد یا لایو؟؟ بیشتر... دیسک ... به احتمال زیاد ! تریلر گیم پلی Halo:SA
نوشته شده توسط hamdijam: دستت درد نکنه! halo رو دیسک میاد یا لایو؟؟ بیشتر... دیسک ... به احتمال زیاد ! تریلر گیم پلی Halo:SA
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Dec 24, 2013 #18 نوشته شده توسط R43: دیسک ... به احتمال زیاد ! تریلر گیم پلی Halo:SA بیشتر... نسخه xbox one که امروز اومد و دیجیتالی هم هست و روی دیسک نمیاد :d نسخه xbox 360 هم به احتمال زیاد فقط دیجیتالی عرضه میشه
نوشته شده توسط R43: دیسک ... به احتمال زیاد ! تریلر گیم پلی Halo:SA بیشتر... نسخه xbox one که امروز اومد و دیجیتالی هم هست و روی دیسک نمیاد :d نسخه xbox 360 هم به احتمال زیاد فقط دیجیتالی عرضه میشه
J Jackdaw کاربر سایت Dec 24, 2013 #19 من منتظر PVZ+ TitanFall ام.. شاید سمت Thief و Dark Souls هم رفتم.. ممنون بابت تاپیک
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Dec 24, 2013 #20 دیگه از بس برا LOS 2 صبر کردم برام شبیه رویا شده!!!خدا رو شکر همشم اسفند میاد که جوّ امتحان های ترم کامل خوابیده و نوروز هم نزدیکه:bighug:
دیگه از بس برا LOS 2 صبر کردم برام شبیه رویا شده!!!خدا رو شکر همشم اسفند میاد که جوّ امتحان های ترم کامل خوابیده و نوروز هم نزدیکه:bighug:
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Dec 24, 2013 #21 Lightning Returns Final Fantasy XIII برای PS3 لیک شد !!! :-b
xbox t کاربر سایت Jan 24, 2014 #22 mgs-fable-titanfall-thief-plants vs zombies-logo movie هستم اگه زنده موندم بازی میکنم:d:d